פורומים חדשים בתפוז אנשים

Mugen bla

New member
REJECTED = שליטה

מי שראה יודע :> , זה מהסצינת סוף, יותר אהבתי את הארנב שבורח בסוף.

Fay Wood

New member
נצל"ש- *____* ../images/Emo168.gif

הקליפ של Ichirin no hana~ ^-^ http://www.youtube.com/watch?v=JLhFHuDAwak&search=high%20and%20mighty%20color High and Mighty color~~
הם להקה כלכך טובה *.* הסולנית שלהם נראת כמו הגרסא היפנית של איימי לי (מאוונסנס) רק עם קול קצת יותר נמוך
*___* תעשו לי ילדים~ ;; ויש שם ברשימה עוד שיר שלהם שקוראים לו pride, המלצה שלי~ ^^ שיר ממכר X.X; ^^;

Envious

New member
הקליפ חביב אבל הם מתלהבים יותר מדיי

והתלבושות יפות גם.

דאמדאמדאמ~!

הזוועההההה X_X;;;; בלי לרדת עליי שזה עקום. יוני זירזה אותי >: [שמעת? הכל בשמתך. כןכן. זהמה שקרה. >:] טוב אולי לא.. אבל באמת שאני יכולה לצייר אותה יותר טוב מזה X_X;;~!

דיי להיות מוכשרים;_;

חח איזה עצוב כל הפורום פה יודע לצייר,ואני לא יודעת לצייר בשית'. אהה טוב זה אולי בגלל שאני *מציירת* פעם בחצי שנה קשקוש וחצי ומתעצלת לצייר יותר. *מסתכלת בעצב על הקשקושי רנג'י שלי* ;(

הממ...

את עשיתאותו. אז נראה לי ראוי לקרוא לו יששכר ^_^ [אני הייתי הולכת עם טיפאני, אבל.. /=]

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אוו, טיפאני, טיפאני!!1 *_*

בקיצור נראה לי טיף-צ'אן! D:! סקסי.

keep smiling

New member
תמותי. >: ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

זהו, אני מתפטרת, שום כוח השלוש ושום נעל. איך זה שאת יודעת לצייר ככה?!?!?!11 טטי, האכזבה. ;;

keep smiling

New member
השימיאתי! XD ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

[איפה שימי, אם חושבים על זה? י-י;] אנחנו צריכות [וצריך.
] לעשות תמונה כזאת, אבל על אמת. באנימהקון! <:

shui chan

New member
סוף סוף ראיתי 63 DD: ../images/Emo58.gif

אני מקווה שכל מי שראה את פרק 63 הבין שיורואיצ'י\אורהרה לנצצצצצח
נאממם.. האמת שלא ציפיתי להרבה אבל דיי נהנתי מהפרק ^^~! נחמד היה להיזכר בכל הקרבות וזה.. ומה שהיטסוגאיה אמר היה ממש עצוב >; ורגניקו חושבת על גיןן
וכמובן.. ריגעי האיצ'י רוקיה היו ממש חמודים :) לא חשבתי שהיא באמת תחזור.. הפרק הבא [64] נראה גרוע X: נקווה שיהיה בסדר.. ^^~

Hinamori

New member
יש הרבה סיבות ליורוהארה

השאלה היא למה יורוהארה ולא יורוסוי. י.י

למעלה