פורומים חדשים בתפוז אנשים

לוניד

New member
חחחחחח יא דפוקההה

קיובי נארותו יהרוס גם אותך עם פתח תקווה!!!!!!!!!!1111111

ketty the sheep

New member
בגלל זה אני באשדוד עכשיו!!111111111

קיובי נארותו הורס את פתח תקווה רק בסופי שבוע כי אנחנו כאלו חברי נפש!!!!!!!!!!!11

לוניד

New member
חחחחחחחחחח!!!!11

אולי אתם חברי נפש אבל אני כאילו חברה שלו!!!!!!11 הוא אפילו נתן לי לוולנתיין חתיכות של נחש!!!11 חכי חכי אם אני אגיד לו הוא יארוס גם את אשדוד!!!!!!!1111

RaVeN IYI

New member
3>~ סוגדת לך לנצח נצחים

ץעשי לי ילד ואז חמציץ ואז שוקולד לבן ;< בבקשה 3:

cRitiCaL KitTy

New member
נצל"שT_T../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

השרשור דוכן לא קופץ כפי שגיליתי על בשרי ככה ש...: אעעעעעעעעעעעעעעעעעע היום אני התלהבתי לי לגמרי ועכשיו בערב כי שכחתי כל הזמן לפני זה אמרתי לאבא שלי שאני אצטרך הסעה לתל אביב ב-14... פתאום אמא שלי מתפרצת: את לא נוסעת לתל אביב בפורים! זאת פעם ראשונה שהיא אומרת לי את זה! כבר אמרתי לה לפחות עשר פעמים על האנימה קון! לעזאזל עם זה!!!!!!!!!! אז אני לא באה לאנימה קון ואני לא אפגוש אנשים שוב עד איזה פסח;-; וזה עצוווב ועכשיו אני גם צריכה לבחור תחפושת חדשה כי רציתי להיות יאצ'ירו אבל מה לעשות שרק שני ילדים בבצפר שלי רואים בליץ' ומתוכם רק אחד נחמד ויתלהב על הרעיון וכל היום ילדים מעצבנים ישאלו אותי למה לעזאזל התחפשתי וכמו שנה שעברה שהתחפשתי לפאקינג בוב ספוג וחשבו שאני קופסת דגנים!!!!!! עילגים! אז כן נו... אני חייבת צומי...;-; (שוב)

coral chan

New member
T_T ../images/Emo210.gif

את מוזמנת להתגנב אלי בחשאי למשך כל פורים 3:

cRitiCaL KitTy

New member
אה חיחי../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

תודה על ההזמנה^^ אבל כבר שכנעתי אותה^^ ווזה אה כן אני רוצה להתחפש ליאצ'ירו ואמרו לי שאת אחראית על קאסט משנה(?)

cRitiCaL KitTy

New member
תודה אבל../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

כבר שכנעתי אותה... מסתבר שאם זה בגני התערוכה זה בסדר... go figure

Bakura

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo58.gifעד 63-פריקת תיסכולים~

אומייגודטוסןלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאT_______________________________________________T!!!!!!!!!11111111111 טוסן בגד בקומי צ'אן המסכן שאוההההההההההב אותוווווווווווווווווו!1111111111111 וקומי צ'אן היה כל כך מסכןןןןןןןן ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!! אני כל כך אוהבת את קומי צ'אן, איך הוא עדין מאוהב בטוסן כמו כלבלב ;[! אני בטוחה שלטוסן פו יש כוונות טובות, אבל לעזאזל, הוא שבר את ליבו של קומי צ'אן ;O; .........אני אכתוב גם על זה פיק. אבל או מיי גוד טוסן חתיכת חרא מזופת!!!!!!!!!!! אני מצווה עליך לחזור לקומי צ'אן מיד, להתנצל ולעשות יאוי!!!!! (או לפחות שונן איי מרגש עם פרחים לבבות וארנבונים מסביב.~) ... ארג, טוסן פן וקומי צ'אן TT. ... אה, ורנג'י באמת הלך להתוודות על אהבתו לביאקויה XD למרות שביאקויה חרא, זה היה דווקא די מרגש שהוא היה עצוב והתוודה לרוקיה. .. ואונוהאנה שולטת. היא פשוט כל כך מגניבה XD היא והוויס קפטן שלה הם זוג מגניב ^_~ אז. נשאר לי רק להוריד את 64-66, והדבקתי את הפורום לחלוטין ^_^!~

תכתבי לי איזה יקום מקביל

שבו רנג'י -כן- מתוודה על אהבתו לביאקויה, ואני... המ. לא אלך יותר ואתווכח עם אקראיים מפורום זב"ח לעולם? באמת, אין לי מושג מה ייחשב כאן. (למרות שאני לא מאמינה שהוא עמד לומר "אני אוהב אותך" ברקע לבבות ופרחים ורודים, יותר לכיוון התנצלות צולעת או משהו. כלומר, בקאנון. קאנון, איזה מן דבר מופרך ולא קאנוני. היי, אלו קישואים ורודים שמעופפים שם.^__^ |אהמהשעה שההודעה נכתבה בהאהמ|)

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אבל אם תימנעי מוויכוחים שם

תימנעי מהאיזון העדין של הפורום להתווכח עם כל דבר שקיים D: "או, את פירסמת את הכלב שלך רודף אחרי הזנב שלו, את מתעללת ומזניחה את הכלב!" אח, נו מילא~ ואי אפשר לדעת, רנג'י יכול להפתיע :>~! אני משערת שאני אכתוב את זה מתישהו, אבל עכשיו אני מתעוררת ממצב שהתחיל בארבע של "המ, מיטה. היא נראית נחמד.*נכנסת מתחת למיטה ואמא באה בשבע ואני חושבת שזה שבע בבוקר*"

למעלה