יום רביעי כניראה ניקפוץ אליך.. חסר לך אתה לא עונה!
ס סוריקטה1 New member 5/3/06 #46 ../images/Emo121.gifיום רביעי כניראה ניקפוץ אליך.. חסר לך אתה לא עונה!
ס סבסטיאן נאבד New member 3/3/06 #21 ../images/Emo121.gifוגם בקרית-גת אמור להיות משהו גדול ביום העצמאות השנה
פ פרקשון New member 3/3/06 #32 גם שנה שעברה היה 170 אבל מכירה מוקדמת אצל יחצנים זה 110 לא נראה לי שהשנה יעלה על 130
E Extraordinary Girl 8 New member 4/3/06 #39 שנה שעברה קיבלתי חינם..../images/Emo3.gif מקווה שגם השנה יתמזל מזלי..
נ ניו יורק רפיח New member 3/3/06 #15 בלי היהודים מוריד חצי מהקהל../images/Emo6.gif אבל עברי!!!ושייגעצ!!ודניאל!!וסינרגיה!!ופורטיסחרוף!!! יאאא אדיר....וכל האפשרויות לתוספת גררררררררר חזק.
בלי היהודים מוריד חצי מהקהל../images/Emo6.gif אבל עברי!!!ושייגעצ!!ודניאל!!וסינרגיה!!ופורטיסחרוף!!! יאאא אדיר....וכל האפשרויות לתוספת גררררררררר חזק.
Y yardenbm New member 3/3/06 #16 לא יודעת אם אני באה הכי כיף בתל אביב ביום העצמאות אבל עיברי שייגעצ ומוניקה אופפפ דילמה
א אסי סרחנה בנשמה New member 3/3/06 #17 חח הכי כיף להיות בתל אביב ביום העצמאות?! חחחח לא ממש אין מה לעשות חוץ מאולי כיכר רבין וכל השטיות האלה... בעעעע
חח הכי כיף להיות בתל אביב ביום העצמאות?! חחחח לא ממש אין מה לעשות חוץ מאולי כיכר רבין וכל השטיות האלה... בעעעע
Y yardenbm New member 3/3/06 #18 נו בכיכר כיף ללכת להשפריץ על ילדים קטנים ולעשות איתם מלחמת קצף אחר כך ללכת להשתכר איפשהו
ו וואחאד ראש New member 3/3/06 #22 ייייוווווווווו זה בנז*** של רוק עצמ עצמאות ! אבל אני ממש מקווה שהיהודים יופיעו ! גם שייגעצ גם משינה וגם היהודים באותו היום ?!?! מטורף ! ועוד מוסיפים אליהם את בית הבובות וכאלה ! פיייייייייייייי
ייייוווווווווו זה בנז*** של רוק עצמ עצמאות ! אבל אני ממש מקווה שהיהודים יופיעו ! גם שייגעצ גם משינה וגם היהודים באותו היום ?!?! מטורף ! ועוד מוסיפים אליהם את בית הבובות וכאלה ! פיייייייייייייי
ס סבסטיאן נאבד New member 3/3/06 #29 ../images/Emo121.gifשחכת משו שמאלני מניאק מוצץ לערבים הומו משתמט קוקסינל בנזונה ועוד (נו אנ'לא זוכר את הגירסא המלאה )
../images/Emo121.gifשחכת משו שמאלני מניאק מוצץ לערבים הומו משתמט קוקסינל בנזונה ועוד (נו אנ'לא זוכר את הגירסא המלאה )
ס סבסטיאן נאבד New member 3/3/06 #31 ../images/Emo121.gifאבל זה רק מהשנים האחרונות ועכשיו הוא כבר מזמן לא מוצץ לערבים... הוא עבר לדניאל (נו מה תראו ת'קליפ של מחר )
../images/Emo121.gifאבל זה רק מהשנים האחרונות ועכשיו הוא כבר מזמן לא מוצץ לערבים... הוא עבר לדניאל (נו מה תראו ת'קליפ של מחר )
ס סוריקטה1 New member 4/3/06 #35 ../images/Emo121.gifסותמים אוזניים בהופעות של עיברי ובית הבובות ויהיה טוב