פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo121.gifאיזה הומו הוא../images/Emo6.gif

נו מה? המורה שלי גם צוחק עליו, והוא למד איתו ביסודי
כל הלחנים של עיברי אותו דבר, זה כזה חרא...

keeeren

New member
סתום ת'פה!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

או שאני אתחיל לשנוא אותך.. אההההההההההההההההה להירגע קרן ומיד!

../images/Emo121.gifגם ככה את שונאת אותי../images/Emo3.gif

ומה איכפת לי, כל המוזיקה לאחרונה ולא משנה של איזה אומן נהיית מעפנה, אז תוסיפי על זה את זה שכל הלחנים של אותו אומן נשמעים אותו דבר ותקבלי שיעמום טוטאלי. אין הרבה אומנים בארץ כיום שראויים להערכה.

עברי לידר הוא היוצר

הכי טוב שראתה ישראל...יש לו מילים מרגשות..כל מילה בשיר שלו יש לה משמעות כבדה והוא יודע להתאים לכל שיר שהוא כותב לחן מיוחד שרק עברי יודע לעשות..הוא גאון מוזיקלי איך אי אפשר לאהבו אותו? וכל שיר שלו כ"כ שונה מהשירים הקודמים...

../images/Emo121.gif../images/Emo6.gifוכל הלחנים באותו סולם משעמם

נשמעים אותו דבר, וישראל ידעה אומנים שבאמת אפשר להחשיב כמוזיקאים... ע"ע שוטי הנבואה, מאיר אריאל, יוני בלוך, אביתר בנאי, אהוד בנאי, פיטר רוט, דן תורן ועוד רבים וטובים שעיברי לא מתקרב להם לכף רגל מבחינת לחן ומילים...

../images/Emo121.gifואם זה לא מספיק לך אז יש גם

את אריק איינשטיין, שלום חנוך, שמ טוב לוי ועוד הרבה שבאמת אפשר להחשיב כמלחינים... אבל כשאתה מסתכל על אומן כמו עיברי ופתאום בא הגיטריסט שלו כשהוא עוד היה רק בתחילת דרכו ולא מפסיק לרדת עליו...

האמת שזה דיון ממש מיותר..

אין לו שום כיוון והוא לא מוביל לשום מקום.. אז כל אחד יישאר עם הדעה שלו וסלאמת.

אם כבר מישהו מלחין באותו

סולם ואותם לחנים זה יוני בלוך...כל שיר באלבום שלו נשמע אותו דבר וגם באלבום שהוא הלחיך לאפרת גוש...לעומת זאת עברי משתמש בכל מיני סוגים של דברים בלחנים שלו והמילים שלו זה רגש כ"כ חזק...אני שומע שירים שלו ואני מתפלא כל פעם מהעוצמה..ואין שיר של עברי שנשמע כמו שיר אחר שלו...אפילו אביב גפן לא מתקרב לרמה של עברי...ואני מתאר לעצמי ששמעת בידיוק 2 שירים שלו שאתה מדבר ככה...

../images/Emo121.gifחחח

ומה האקורדים? C F ו-G? לא יודע אם אתה מבין בזה אבל יוני בלוך משתמש ב-9-11-13 ובא נגיד ככה. עד היום רק המוזיקאים הגאונים שהיו בארץ (יוני רכטר/שם טוב לוי ועוד מספר מצומצם) השתמשו בסוג הזה של האקורדים. ויוני בלוך כותב על הרבה סולמות. שומעים את זה. כל אומן שאני שומע בהתחלה נישמע אותו דבר, אבל אחרי שמיעה שניה של הדיסק אני יכול להבדיל בין השירים, אצל עברי... כמה פעמים שאני אשמע זה תמידישמע לי אותו שיר.

keeeren

New member
אני לא שונאת אותך..

טוב אולי קצת..
סתם לא אני אוהבת אותך אבל אני לגמרי חולקת על דעתך אני חושבת שעברי לידר מלך והוא מוכשר בטירוף וקשה לי להבין איך אתה אומר שהוא לא מוכשר בכלל, יש לו שירים מדהימים, גם הטקסטים וגם הלחנים וזה שכתבת עוד כמה זמרים מוכשרים ונהדרים לא אומר שהם יותר טובים ממנו יש מקום לכולם.. כולם מוכשרים וטובים והכל בסופו של דבר עניין של טעם והעדפה

*מתפללת שמופע הארנבות יתאחדו שוב*

זה פשוט לא הגיוני, הם אמרו שהם לוקחים פסק זמן ארוך מאוד, וכמעט אין סיכוי שהם יחזרו. אם הם יתאחדו זו תהיה הפתעה ענקית, וממש לא צפוייה... אני שם, זה בטוח. 100%.

תוסיפי אותי לתפילה שלך ../images/Emo7.gif

דודים שלי קנו לי את הדיסק של ההופעה שלהם ופשוט התאהבתי! אני לא מפסיק לשמוע אותם! בבקשה שיחזרו בבקשהההההההההה

למעלה