פורומים חדשים בתפוז אנשים

Sakai Shana

New member
|צומי| ני צ'אאאאאן!

אבל אסור לך להיות בדיכי >< כי אתה ני צ'אן ואין כזה דבר ני צ'אן בדיכי! תמיד יש אחות קטנה להתקשר אליה D: וכשאני אגמור פה עם עבודה פגר אני מתקשרת. ^____^ ואני אוהבת אותך הכי בעולם. ואני לא רוצה שתהיה בדיכי. ]; אני אפילו לא יכולה לדמיין כזה דבר. ];

SaijinKun

New member
|הרבההרבהצומי| |חיבוקי|

אור טאיצ'ו לא להיות בדיכי ;-; כי אור טאיצ'ו סאמה בדיכי זה פחות סגיד ;-; יודע מה? נסה לא לחשוב על זה,על דברים משמחים (כלומר,לא עליי D: ) ועל עוד דברים וזה יעבור לך. תאמין לי,יש לי ניסיון בזה. הרבה. יותר מדי,למען האמת. אז אל תהיה עצוב ^-^ נו,טוב,אני לא טוב בתנחומים,אז הנה קנפאצ'יבי D: הוא עקום,אבל לאמשנה ;-; לא הצלחתי לסרוק בצורה נכונה >: אז,אלפי ניחומים וחיבוקימ,ושזה יעבור לך מהר מאוד ^-^

Bakura

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo24.gif 'ני ודונצ'ה תמיד איתך

:>

Fay Wood

New member
אמג XDD ../images/Emo168.gif

הפינה הזאת כלכך שרוטה XDD (פרק 214 רד כברר ><;;)

Hinamori

New member
מה זה הפינה הזאתתתתת.

O_O אין לי אותה. מאיפה אתם מורידים בכלל.

Fay Wood

New member
XDD זה תמיד בכל סוף פרק ../images/Emo168.gif

דפדפי לדף האחרון 0.0

Hinamori

New member
יאללה, תמותו כולם

לא בכיתי בסוף של FMA ס-ס
ים לסוף מפה םם זה היה סוף עצוב אבל הוא לא היה טראגי אומשו ס-ס בעצם זה טראגי ! היטסו - כלומר, אדו ואבא שלו גרים בגרמניה ולא בבריטישלנד !~ [אל חמוד~ אבל למה הוא נשמע כמו נקבה ._______. |בורחת ממיקוטע| התכוונתי לפרייד ! התכוונתי לפרייד ! םם; רוי עם רטייה ! עכשיו הוא מוכן להיות הפיהרר ! D: והחלטתי שאד/רוזה כי רוזה יותר דומה להינאמורי מווינרי XD ווינרי/שסקה ס.ס כן. טוב. הייתי חייבת לפרוק. מה תעשו לי !!1111]

Envious

New member
רוזה ?! רוזה עם דאנטה ...<<

וכולנו יודעים למי אדוארד שייך !!!!!!!!!

למעלה