לאו דווקא אני מחשיבה רנג'י סורג צעיף ורוד כדבר יותר מבהיל מהאפשרות האחרת P:
מ מלפפון ים New member 5/3/06 #76 לאו דווקא אני מחשיבה רנג'י סורג צעיף ורוד כדבר יותר מבהיל מהאפשרות האחרת P:
B Bakura New member 4/3/06 #51 ../images/Emo96.gif משעמם לי ;;. *רואה הגיבן מנוטרדם שתיים* ;;. והמוזה שלי מתהההההההההה.
B Bakura New member 4/3/06 #53 ../images/Emo96.gif הגרגויל מאוהב בגדי~!!!!! XDDDDDDDDDDD הידד, שונן איי בין פסל לגדי צועני. ידעתי שזה שיש לו עגיל באוזן שמאל אומר משהו ^___^
../images/Emo96.gif הגרגויל מאוהב בגדי~!!!!! XDDDDDDDDDDD הידד, שונן איי בין פסל לגדי צועני. ידעתי שזה שיש לו עגיל באוזן שמאל אומר משהו ^___^
B Bakura New member 4/3/06 #56 ../images/Emo96.gif אומייגאד הם זוג מוצהר~! אהההההההההההההה. אני לא מאמינה. דיסני שם זוג הומואים של גורגויל וגדי כזוג מוצהר XDDD נו, והגיבן מצא לו איזה כוסית וכולם מאושרים. הידד D:
../images/Emo96.gif אומייגאד הם זוג מוצהר~! אהההההההההההההה. אני לא מאמינה. דיסני שם זוג הומואים של גורגויל וגדי כזוג מוצהר XDDD נו, והגיבן מצא לו איזה כוסית וכולם מאושרים. הידד D:
F Fay Wood New member 4/3/06 #57 XDDDDDD ../images/Emo168.gif משומה, מעולם לא אהבתי "הגיבן מנוטרדם" 0.0; זה היה מפחיד מידי ;;
K keep smiling New member 4/3/06 #62 ..צומי?../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif סתם כי משעמם לי, ההורדה הטיפשה הזאת איטית כמו המוות ובא לי חיבוק. ^__^
..צומי?../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif סתם כי משעמם לי, ההורדה הטיפשה הזאת איטית כמו המוות ובא לי חיבוק. ^__^
F Fay Wood New member 4/3/06 #64 XD |חיבוקענק|~ ^__^ ../images/Emo168.gif דפקתי את הראש בקיר וזה ממ~ש כואב. T.T;
B Bakura New member 4/3/06 #69 ../images/Emo96.gif תראו, יש איצ'יגו בכל מקום ^^~ (כןכן, זה מה שקורה לשיער שלא מסתרקים יומיים, ניחא ^_^)
../images/Emo96.gif תראו, יש איצ'יגו בכל מקום ^^~ (כןכן, זה מה שקורה לשיער שלא מסתרקים יומיים, ניחא ^_^)
N Neon taichou New member 4/3/06 #70 ../images/Emo205.gif הייתי כ"כ עושה אותך. ס: וגם את התות. ודונצ'ה כמובן. XD
מ מלפפון ים New member 5/3/06 #72 באמת שמישהו צריך להרים עט וירטואלית ולכתוב פאנפיק סאטירי על כל הסמאטים האלה. ם____ם -העוויה- (מלפפוני, מגיעה לתובנה חשובה על החיים עקב חיטוט ממושך בקהילת ביאקורנ בלייב ג´ורנל)
באמת שמישהו צריך להרים עט וירטואלית ולכתוב פאנפיק סאטירי על כל הסמאטים האלה. ם____ם -העוויה- (מלפפוני, מגיעה לתובנה חשובה על החיים עקב חיטוט ממושך בקהילת ביאקורנ בלייב ג´ורנל)