פורומים חדשים בתפוז אנשים

S.Riddle

New member
נו, שיבער ביחד איתה.

~ובינתיים במקום אחר~ אזירפל: *משמיע קולות אורגזמיים ומחשידים* ספר הנבואות: ..זה לא היה בחוזה שלי...

לבנדר א

New member
נצל"ש

אנימהקון בחודש הבא!1 *רצה במעגלים* *מתנגשת בקיר ונופלת* אני צריכה שיער ירוקקקק~ T_T

Kawaii Baka

New member
אניהוליק, את רוצה להגיד.

מדובר בהתארגנות של אנשים שונים לחלוטין, שתהיה כך נראה רצינית ו"מקצועית" יותר. התאריך הסופי-סופי שאושר הוא ה20 ליולי, בגני התערוכה. הכנס יתקיים בין השאר בחסותה של שגרירות יפן ויתקיים על פני 3 אולמות(!), במטרה למנוע את הבעיות שהתרחשו עם ההקרנות וההרצאות באנימה-קון בפורים. בעיית ההתפלחות גם היא נפתרה, עם צמידים (כמו אלו בבית חולים, מכירים?) שיוצמדו לידם של המבקרים ואשר יבדקו בכניסה לכל פעילות\ארוע וכו. מבחינת פעילויות, אני יכול להגיד שבנתיים אושרו קיומן של 2 הרצאות של רז גרניברג בנושאים שונים, פאנל פאנסאב שיהיה מורכב ממספר פאנסברים ישראלים ויעסוק בנושא וכו, והרצאה על אוריגמי עם סדנה נלוות (שתעלה סכום סמלי בגלל הנייר וכו). תשומת לב רצינית הוקדשה לנושא עלויות האוכל, שהתגלה כדי רציני בקון בפורים. לאחר דיונים די מטישים עם הזכיינים של גני התערוכה, הוסכם על הוזלה של של 3 עד 10 שקלים על כל הדברים שנמכרים. (נקניקה 20=>15-10, שתייה 10=>6-7). בנוסף לכך, הנהלת הכנס רוצה להדגיש שהמבקרים מוזמנים להזמין אוכל מחוץ לגני התערוכה (פיצה וכו) אם הם רוצים לאכול בצורה זולה עוד יותר. נראה שהאנימה-קון התגלה כנבואה שהגשימה את עצמה ואפשר לקבור אותו, לכל הפחות הקיץ הזה. אני לא בוכה כל כך, קיבלנו כנס אנימה טוב יותר (בפוטנציה) וגדול יותר. כולם הרוויחו (האירוניה P=).

../images/Emo204.gifמה ללא נושא? ;;

איזו הודעה יפה כתבתי T___T ותפוז אכל אותה >: בכל אופן, כתבתי שזה נשמע ממש איכותי, אבל בגלל הנסיון עם כנסים קודמים, אני אתלהב רק כשאני אהיה שם ואראה את הכל מול העיניים שלי P: וגם שחבל שלא צויין כמה הכניסה תעלה, ואם יהיה צורך בתשלום נוסף להרצאות והקרנות, ואם כן אז כמה. וגם אם יהיו תחרויות כלשהם כמו קוספליי, וידאו, וכו' ההודעה הקודמת היתה כ"כ יפה ;; |מסרבת להתנחם|

JeeChan

New member
נמ ^^

המחיר כניסה בסביבות ה40 ש"ח לפי מה שידוע לי, אבל אל תקחי את זה כעובדה עדיין. זה מאפשר לך להיכנס גם להרצאות, גם להקרנות וגם לשאר הפעילויות. יהיה תחחרות קוספליי, ועוד כמה סוגי תחרויות. אם יש לכם שאלות כלשהם, אתם יכולים ללכת לפורום שלהם: http://www.animeholic.net

לבנדר א

New member
לא, לא. אנימהקון!

בחיית אימ אמא ש'לי! http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=16106&msgid=11044246

Kawaii Baka

New member
הודעה בת חודש שלא משקפת את

המציאות, ואת זה אני אומר מידיעה.

keep smiling

New member
אתה בכלל לא נחמד.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

זה שיש כנס אחר והוא כאילו 100מם ומושי מושלם לא אומר שאתה צריך לדרוס את האנימהקון. תשקול טוב יותר את המילים שלך בפעם הבאה.

Kawaii Baka

New member
מה יש לשקול? כאילו אמרתי משהו

נורא. X: אני רואה את העובדות מול עיני, ואנימהוליק הולך לעלות דרגה בהרבה תחומים. מן הצד השני אני רואה שהסיכויים לאנימה קון בקיץ אפסו, חלקית באשמתם של המארגנים עצמם. לא אמרתי שום דבר נורא. אלא אם כן האמת מפחידה אותך.

keep smiling

New member
האמת לא מפחידה אותי.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

"נראה שהאנימה-קון התגלה כנבואה שהגשימה את עצמה ואפשר לקבור אותו, לכל הפחות הקיץ הזה." לא יכולת לנסח את זה בצורה קצת יותר נחמדה? סה"כ אנימהוליקון למדו מכל הטעויות הקטנות שלהם, יש לכנסים הקודמים של אנימהקון ערך עצום לגבי הכנס שהם הולכים להוציא לפועל. קצת, קצת כבוד והרבה נחמדות.

Kawaii Baka

New member
ס.ס

איך אני אמור לנסח את זה? "אין אנימה-קון בקיץ, חלק מהדברים שהעלו בשנה שחלפה בהקשר לכנס\מארגנים התברר כנכון." אז כתבתי את המשפט בצורה פיקנטית יותר, הוספתי דימוי (לפחות אני חושב ככה Oם;) וזהו. לא רואה "חוסר נחמדות" במה שאמרתי או באיך שאמרתי את זה. אני לא טוען שלאנימה-קון לא היה מקום בכרוניקה של הקהילה הישראלית, אבל חלק מהבעיות של שני הכנסים לא היו קטנות והמרגיז הוא שחלק מאותם בעיות היו יכולות היו להימנע בקלות יתרה אם רק היה רצון אמיתי. אז זה אני אומר מידיעה, מן הסתם. אין שום חוסר נחמדות בכך שאני רואה שאנשים רציניים יותר קמים לארגן כנס מסודר יותר שבאמת עולה מדרגה או שתיים מכל הבחינות (לפחות כרגע ממה שידוע לי). אין כאן מקום ל"בריתות" ונאמנות", הרי כנס בסופו של יום הוא מוצר שעולה כסף ואשר דורש מינימום מסויימם מהמארגנים שלו. את המשפחתיות\חמולה\חברים צריך להשאיר מחוץ לעניין אם רוצים קון רציני ואיכותי באמת.

למעלה