פורומים חדשים בתפוז אנשים

heartnet

New member
נכון, אתה לא מדבר מחוסר ידיעה.

אתה מדבר מבורות מוחלטת. חלק מהבעיות של שני הכנסים לא היו קטנות והמרגיז הוא שחלק מאותם בעיות היו יכולות היו להימנע בקלות יתרה אם רק היה רצון אמיתי. מה אתה יודע בכלל? אני שמח שאנימהוליק עושים עוד כנס אבל מי אתה שתגיד משהו על המארגנים של הכנס הקודם?

Kawaii Baka

New member
אני אדם שיודע דבר או שתיים

ונאמנות עיוור לא מסנוורת אותי, בשונה ממך ככל הנראה. ההכרזה על אי קיום הכנס בקיץ, שהתפרסה שילשום היא הוכחה ניצחת לכך שאת צריכה לשתוק לפעמים, זה עדיף.

keep smiling

New member
אני שמחה בשבילך.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

יש פה אנשים שיודעים יותר מרק דבר או שניים. ו..אני לא יודעת למי אמרת לשתוק, לי או לאמיר [שהוא זכר, כבדרך אגב], אבל אם מישהו פה צריך להיות בשקט זה אתה, לפני שבאמת תהיה פה סתימת פיות. ^_^

Envious

New member
אני עדיין תמיד אעדיף את החדר הקטן

שהתצתופפו בו600 איש בכנס הראשון שהייתה החוויה הכי טובה שהייתה לי ! ולא יעזור אם יפצלו את זה למיליון מקוומות שבכל מקום תהייה פעילות אחרת.. האנימה קון הראשון היה פשוט הכי טוב, ואני לא חושבת שצריך לקבור שום דבר=\

Kawaii Baka

New member
יש אנשים שאוהבים לחתוך את עצמם

אז את מוזמנת להאמין שלא היה מה לשפר מהפעם הראשונה. מצד שני, זה לא אומר שאין צורך בשיפור, יעול וגדילה. ה"קבורה" כדימוי, הייתה משהו סיבולי. מאין נתינת כבוד אחרון למשהו שאולי היה בעייתי משורשו, אבל סיפק זרז לקהילה בסופו של דבר ולכן הרוויח כבוד מסויים.

Kawaii Baka

New member
אני יכול להתחיל להסביר בדיוק מה

היו הבעיות ואיך במקרים מסויימים הם היו יכולות להיפתר במהירות הבזק אם רק היה רצון. אבל זה חסר פואנטה לגמרי להתחיל בזה עכשיו. זה פשוט לא רלוונטי ויטחן מים.

Envious

New member
לא יודעת, אני פשוט יודעת שהרבה

אנשים נהנו בקון הראשון.. כלומר יש מה להתלונן על התנאים, אבל לא על האנשים שהיו שם . זאת הנקודה שלי .P:

ב"ח. DDD:

רציתי shta, אבל זה גס מדיי, נראהלי. [ואני גם לא סגורה לגבי המשמעות הפחות טכנית של המילה]

שזה?

כאילו, ממה שהבנתי shta זה למטה, מן כינוי נימוסי לכוס. אבל האמינות של המקור לא וודאית. אז מה המשמעות? [של המילה שהזכרת, נו]

Bakura

New member
../images/Emo96.gif זה לא ממש עוזר למי שלא

יכול לקרוא אנגלית
. שוטה זה יחסי מין שמערבים קטינים.

Kawaii Baka

New member
אם להיות יותר מדויק: גבר מבוגר וילד

"שוטה סטרייט" זה משהו די נדיר, אז הוא זניח.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif לא, יש גם בין שני ילדים,

יש גם בין שני ילדים. ושוטה סטרייט זה יותר נפוץ משוטה רגיל- קוראים לזה "לולי קון."

למעלה