פורומים חדשים בתפוז אנשים

britmel

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo202.gif כנסוו

מלאני מדברת על ההריון של ג'רי
ממאמייי

dark warrior

New member
כע "פשוט לנשנש אותה" זה קצת מפחיד

היו לך מלא כינויים כמו "סייעת לגננת", "מורה פרטית ל-3 יחידות במתמטיקה" אבל "שרית הקניבלית" זה כבר יותר מדי

דייי! איתן, נמאסת!

לפחות את הפורום הזה, שאני פתחתי אותו, אל תהרוס עם ההודעות
שלך! מה מודול E קשור לכאן? מה המקצוע שהמצאת לשרית קשור לכאן? מה זה ששרית צריכה להתקשר אליך קשור לכאן? מה העניין שאסור לצרוב דיסקים קשור לכאן? מה זה שגננת צריכה להיות זקנה עם תוף ביד קשור לכאן? מה הדס קשורה לכאן? התשובה: אין קשר. אז פליז, אל תהרוס גם את הפורום הזה כמו שעשית לקומונה שלי. את הקומונה שלי כבר הרסת! את הפורום הזה שאני פעלתי למען הקמתו לפחות אל תהרוס! או שתכתוב כאן הודעות לעניין, או שאל תכתוב כאן

dark warrior

New member
לא מסכים איתך.

הקומונה נהייתה מה שהיא לא רק בגללי-אל תשכח שהתחזית לשרית, פתחת מלא שרשורי
וחסמת אותי ומי יודע מה עוד אבל האגו שלך לא מאפשר לך לקלוט זאת. לפי דעתי, אין שום בעיה עם
כל עוד זה תורם לפעילות הפורום ובכל הזדמנות אפשרית שיש דיון על מלאני-נדבר על מלאני ולא
. אני חושב שזאת חוצפה מצידך בתור מישהו שלא מנהל את הפורום להציב לי אולטימטום. נכון, אתה צודק לגבי הודעות
מרובות אבל זה עדיף מאשר מה שאתה עושה-לא רק שאתה לא כותב בפורום מלאני סי הרבה זמן ומשאיר אותו שומם מלא זמן, אתה עוד מכפיש אותו בפורום אנסטסיה
לידיעתך, אני מיום ליום יודע יותר על מלאני ו
זה כבר לא הנושא היחיד של ההודעות שלי. שים
שגם כתבתי הודעות שקשורות למלאני סי. אז צר לי להגיד לך אבל "איתן אתה נמאסת" לא נכון אלא "צביקה, ההכפשות שלך נמאסו
" ולא, זה לא היה נחמד לרדת לרמה הזאת-אני לא אדם של מגילות או רציני מדי. בשורה התחתונה-אני עובד להחייאת הפורום ואתה, כנראה, עובד לסגירתו. לפי מה שראיתי עד עכשיו, מה שניסית לעשות זה לגרום לכך שענת תסולק ותתמנה למנהל במקומה. לסיכום, זה ממש לא היה במקום לפתוח הודעה כזאת כלפיי. אמנם היו בינינו חילוקי דעות אבל ממך לא ציפיתי לזה.

הרשה לי לגחך ../images/Emo6.gif

1. אף אחד לא האשים רק אותך בכך שהקומונה כבר לא עניינית, ואין לי בעיה שתפתח שם שרשורי
כל עוד זה שגבולות הסביר, אבל תזכור לרגע, שמלבד מלדבר על נושאי
אתה הערת שם הערות מגעילות כלפי שרה, ניסית להתערב בניהול הקומונה והצפת את הפורום מתוך פרנציפ. 2. בקשר לפורום, (ובניגוד לקומונה) כדאי שירוצו כאן רק הודעות ענייניות. תזכור שקומונות נחשבות למקום שיותר נוח להשתפך שם ולדבר גם על נושאים אחרים ופורומים לא. הנושאי שיחה שהעלית כאן ("שרה תתקשרי אליי", "גננת צריכה להיות זקנה עם תוף ביד" ועוד אינספור נושאים שקשה למנות אותן גם על עשר ידיים) לא תורמים לפורום הזה. לא לעפילות שלו ולא לענייניות שלו. צר לי אם אינך מבין את זה, אבל אתה לא תגרום לפורום הזה להפוך ל"פורום תשוקות 2" שאותו כבר הרסת מרוב ההודעות הטיפשיות שלך שם. 3. להזכירך, אין לי שום חובה לכתוב בפורום הזה. אני לא מנהל או אדום פה, ואין לי שום חובה או אחריות לגבי הפורום הזה. צא מההקשר ההזוי שנכנסת אליו שיש לי איזושהי מחויבות לכתוב כאן. חבל שאתה לא רואה את כמות הבורות שאתה משדר בטענה הזו. לגבי פורום אנסטסיה, זכותי לדבר עם אנשים שם על מה שבא לי ומתי שבא לי, כל עוד זה לא מפריע לאף אחד שם. ומה לעשות שהטענות שהעליתי שם (שהפורום שומם ושאין כאן אנשים אחראים שיפעילו את הפורום) נכונות, אבל בלי קשר לנכונות שלהן, אין לך שום זכות להעיר לי על כך
4.
לא צריך להיות הנושא היחיד של ההודעות שלך, וגם לא אחד הנושאים. אנשים לא באים לפורומים כדי להעלות נושאי
אלא אם הם מרגישים צורך בכך. אין שעון ביולוגי שאומר שפעמיים ביום חייבים לדבר כאן על נושאי
כפי שבטח נדמה לך. 5. מה שקורה ביני ובין ענת, הוא ממש לא עניינך, ובעצם ההתערבות שלך, אתה רק מראה את הרצון שלך לעורר מניפולציות ו"לעשות כותרות" איפה שרק אפשר. צר לי, אבל גם אם תרצה וגם אם לא, אני ממש לא חושב לשתף אותך או להעזר בעצותיך, לגביי הקשר שלי עם ענת
6. אם כבר אתה מחפש הודעות שנחשבות ל"לא במקום" אז כדאי שתעקוב אחרי טון וסגנון הדיבור שלך כלפי שרה (שלהזכירך היא יותר מבוגרת ממך וזקוקה לטיפה יותר כבוד ממך) ואז תוכל לראות מהן הודעות ש"לא במקום". אני במקומה כבר הייתי מנתק כל קשר איתך. כל המסיבה ביום העצמאות התנהגת אליה כמו לסמרטוט. כל שתי שניות עקצת והעלבת אותה. תאמין לי שרק בגלל שיש לה יכולת סבל גדולה, היא איכשהו הצליחה לסבול את ההערות המגעילות שלך. אני במקומה אחרי שעה הייתי מנתק כל קשר ממך. גם בפורום ובקומונה, לעיני גולשים אחרים שקוראים כאן מדי יום הודעות בקביעות, אתה מדבר אליה באופן נבזה. תפסיק כבר לרדת על המקצוע שלה, ועל הרמה שלה בלימודים, ותתחיל להסתכל על הדברים הבאמת חשובים אצלה: האופי המדהים והאור שהיא מקרינה כלפי אחרים, ותפסיק להתפס רק לדברים שפחות טובים אצלה (שלכולנו להזכירך יש לא מעט כאלה). 7. תבין שלא היו ולא יהיו בינינו שום חילוקי דעות. אני ממש לא מתכוון לרדת לרמה של להתווכח איתך על עמדה מסויימת או לא. אתה התנהגת באופן לא הולם בקומונה, ובעקבות כך נחסמת. אין כאן שום חילוק דעת. העניין ברור. ושיהיה לך ברור, שגם אם תמשיך לחבל בענייניות ובאווירה של הפורום הזה, אני לא אהסס לפנות להנהלת תפוז ולטפל דרכם בעניינך. אז היזהר לפני כל הערה וכל מילה שתתהה לרגע אם היא במקום או לא. אתה מבחינתך לא תהרוס את הפורום הזה כמו שעשית לקומונה. צר לי לעדכן אותך, אבל זו האמת.

dark warrior

New member
הבנתי מה היא אומרת אבל..

לא הבנתי כלום. א. מי זה ג'רי
ב. מה זה העיתון הזה שהיא הסתכלה בו

britmel

New member
../images/Emo207.gif הראיון עם מלאנייי ../images/Emo23.gif

אאההעעעע
איזהה מהמממת אתם חייביים לראות את זה
לא הצלחתי להעלות אותו תןרידו בצד שמאל של האתר תהננווו זה מלפני 3 חודשים
אההע איזה ממההמת