הרשה לי לגחך ../images/Emo6.gif
1. אף אחד לא האשים רק אותך בכך שהקומונה כבר לא עניינית, ואין לי בעיה שתפתח שם שרשורי
כל עוד זה שגבולות הסביר, אבל תזכור לרגע, שמלבד מלדבר על נושאי
אתה הערת שם הערות מגעילות כלפי שרה, ניסית להתערב בניהול הקומונה והצפת את הפורום מתוך פרנציפ. 2. בקשר לפורום, (ובניגוד לקומונה) כדאי שירוצו כאן רק הודעות ענייניות. תזכור שקומונות נחשבות למקום שיותר נוח להשתפך שם ולדבר גם על נושאים אחרים ופורומים לא. הנושאי שיחה שהעלית כאן ("שרה תתקשרי אליי", "גננת צריכה להיות זקנה עם תוף ביד" ועוד אינספור נושאים שקשה למנות אותן גם על עשר ידיים) לא תורמים לפורום הזה. לא לעפילות שלו ולא לענייניות שלו. צר לי אם אינך מבין את זה, אבל אתה לא תגרום לפורום הזה להפוך ל"פורום תשוקות 2" שאותו כבר הרסת מרוב ההודעות הטיפשיות שלך שם. 3. להזכירך, אין לי שום חובה לכתוב בפורום הזה. אני לא מנהל או אדום פה, ואין לי שום חובה או אחריות לגבי הפורום הזה. צא מההקשר ההזוי שנכנסת אליו שיש לי איזושהי מחויבות לכתוב כאן. חבל שאתה לא רואה את כמות הבורות שאתה משדר בטענה הזו. לגבי פורום אנסטסיה, זכותי לדבר עם אנשים שם על מה שבא לי ומתי שבא לי, כל עוד זה לא מפריע לאף אחד שם. ומה לעשות שהטענות שהעליתי שם (שהפורום שומם ושאין כאן אנשים אחראים שיפעילו את הפורום) נכונות, אבל בלי קשר לנכונות שלהן, אין לך שום זכות להעיר לי על כך
4.
לא צריך להיות הנושא היחיד של ההודעות שלך, וגם לא אחד הנושאים. אנשים לא באים לפורומים כדי להעלות נושאי
אלא אם הם מרגישים צורך בכך. אין שעון ביולוגי שאומר שפעמיים ביום חייבים לדבר כאן על נושאי
כפי שבטח נדמה לך. 5. מה שקורה ביני ובין ענת, הוא ממש לא עניינך, ובעצם ההתערבות שלך, אתה רק מראה את הרצון שלך לעורר מניפולציות ו"לעשות כותרות" איפה שרק אפשר. צר לי, אבל גם אם תרצה וגם אם לא, אני ממש לא חושב לשתף אותך או להעזר בעצותיך, לגביי הקשר שלי עם ענת
6. אם כבר אתה מחפש הודעות שנחשבות ל"לא במקום" אז כדאי שתעקוב אחרי טון וסגנון הדיבור שלך כלפי שרה (שלהזכירך היא יותר מבוגרת ממך וזקוקה לטיפה יותר כבוד ממך) ואז תוכל לראות מהן הודעות ש"לא במקום". אני במקומה כבר הייתי מנתק כל קשר איתך. כל המסיבה ביום העצמאות התנהגת אליה כמו לסמרטוט. כל שתי שניות עקצת והעלבת אותה. תאמין לי שרק בגלל שיש לה יכולת סבל גדולה, היא איכשהו הצליחה לסבול את ההערות המגעילות שלך. אני במקומה אחרי שעה הייתי מנתק כל קשר ממך. גם בפורום ובקומונה, לעיני גולשים אחרים שקוראים כאן מדי יום הודעות בקביעות, אתה מדבר אליה באופן נבזה. תפסיק כבר לרדת על המקצוע שלה, ועל הרמה שלה בלימודים, ותתחיל להסתכל על הדברים הבאמת חשובים אצלה: האופי המדהים והאור שהיא מקרינה כלפי אחרים, ותפסיק להתפס רק לדברים שפחות טובים אצלה (שלכולנו להזכירך יש לא מעט כאלה). 7. תבין ש
לא היו ולא יהיו בינינו שום חילוקי דעות. אני ממש לא מתכוון לרדת לרמה של להתווכח איתך על עמדה מסויימת או לא. אתה התנהגת באופן לא הולם בקומונה, ובעקבות כך נחסמת. אין כאן שום חילוק דעת. העניין ברור. ושיהיה לך ברור, שגם אם תמשיך לחבל בענייניות ובאווירה של הפורום הזה, אני לא אהסס לפנות להנהלת תפוז ולטפל דרכם בעניינך. אז היזהר לפני כל הערה וכל מילה שתתהה לרגע אם היא במקום או לא. אתה מבחינתך לא תהרוס את הפורום הזה כמו שעשית לקומונה. צר לי לעדכן אותך, אבל זו האמת.