פורומים חדשים בתפוז אנשים

britmel

New member
טוב נו אני אכתוב לכם את הראיון

שאלה: במילה אחת איך אתמתארת את הדיסק החדש
מל: rocking שאלה: תסבירי את האלבומים: מל: כוכב צפוני היה דיסק של גילוי עצמי, להתנסות בסוגים שונים של מוזיקה ובדיסק סיבה למדתי יותר הוא עדיין פופי אבל היה בו קצת רוק וכוונות טובות הוא אלבום הרבה יותר קשה (רוקי) (פה יש קטע שבו היא שרה את bi) שאלה: איך היה בוירגין רקרורדס
מל: למדתי הרבה הייתי איתם בספייס גירלס והוצאתי את 2 הדיסקים שלי הייתי איתם 7 שנים
שאלה : מה השיר האהוב עלייך מהדיסק האחרון
מל: אוו זה קשה כי אני אוהבת את כל השירים, אבל אניהכי אוהבת את you'll get yours אני אוהבת לשמוע אותו,המילים שלו מאוד מיוחדות בשבילי ואני אוהבת להופי אותי בלייב זה מדהיים
( ויש קטע מהופעה שהיא שרה את you'll get yours
על הסינגל הקודם next best superstar מל: השיר הזה היה הצלחה ענקית באנגליה ויש לו קליפ מדהים אבל באלבום הזה כל שיר הוא ממש טוב, וכל שיר מצדי יכול היות הסינגל הבא שאלה: מי את חושבת שיהיה הכוכב הבא
מל: באנגליה יש להקה שכולם אוהבים קוראים להם : artic monkys אז אני חושבת שהם יהיו נקסט בסט סופרסטאר ויש מישהי שקוראים לה מלאני סי אני חושבת שגם היא תצליח ..
שאלה: איך את מרגישה להיות בספרד
מל: אני מאוד אוהבת את ספרד הייתי פה המון פעמים( שהייתי ילדה,חופשות,עם הספייס) וצילמתי פה קליפ את on the horizon
זה וידאו נהדר מאוד אתלטי
אז כן ספרד מאוד מיוחדת בשבילי שאלה: מה את חושבת על זה
( המראיין מוציא עיתון עם תמונות של ג'רי מל: וואוו עוד לא ראיתי את זה , תודה שהבאת את זה עוד לא ראיתי את זה מראיין: לויקטוריה יש 3 לג'רי יש 1 מה איתך
מל: אני אשמח להיות אמא יום אחד,אבל עוד לא, מאוד נהנית לעבוד לטייל,אני צריכה להיות אמא בבית אז עוד לא.
בעתיד מל
צוחקת מתמונה בעתיון של ג'רי סורגת חחחחח
שאלה: האם ויקטוריה יודעת טוב ספרדית
מל: אני לא חושבת שהיא יודעת ספרדית טוב, אני חושבת שהיא צריכה ללמוד אני יודעת שהיא מאוד נהנית פה
שאלה:ומלאני סי וספרדית
מל: אני יודעת קצת אבל אשמח ללמוד יותר
מלאני מקבלת את הדיסק בגרסה הספרדית (כדי לחתום..) ןאומרת שהיא עוד לא ראתה את הגרסה הזו ושבכל כמה מדינות זה מתחלק אחרת והמראיין אומר : את רוצה שהמעריצים יצאו את כל הכסף שלהם( על מוצרים שלך מל: איך אתה מעז
זה היה בחירה שלך הרי זה אותו דבר חחח אני אף לא מנצלת את המעריצים שלי
בגלל שיש לי חברה משלי אז זה מתחלק אחרת ואז היא חותמת על כל מיני דברים אההעעעעע גםםאניייי רוצצהה לפגוש את מלללל
חייבים להוריד

brit18

New member
סבבה ../images/Emo13.gif גםאני

חולה על next best superstar
איזה קליפ שווה
ותשאיל משרית את הדיסקים כדאי לשמוע יש אחלה שירים
הידסק b-sides ששרית אמרה לך לתרגם אני גם רוצה לתרגם אותו טוב

למעלה