פורומים חדשים בתפוז אנשים

סעמק, הפורום הזה מת. קרמבו#$%@!G@

אמ...הרבה זמן לא כתבנו אחד כזה OO;;;; והפעם בנוסח המילחמה! הפציצו את תל אביב,ומביין החנויות שנהרסו, נהרסה (חס וחלילה, טפו טפו טפו >.<) גם אוטקו! מי מיכם אנשים אמיצים מוכן לספר את סיפור הנקמה של האוטקואים מפלוגה 14? (אני עשיתי את ההתחלה ההתחלתית! אני לא יודעת איך להמשיך אז אתם תעשו את זה *גיירודי ראש כבדים* >.<)

Fay Wood

New member
...|קיפי|../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

הפורום לא מת, בחייך. חופש, סופ"ש, לאנשים יש חיים.. ._.

בטח שהוא מת >>|ניוטו|

מה איתי?! מה עם האנשים הפשוטים שלהם אין חיים וכל מה שנישאר להם לעשות זה לשבת ולחכות שחבילת הארטיקים הריקה תתמלא שוב אחרי שהאבא הטיפש גמר אותה?! הא?! גם _אני_ צריכה חיים! T_T

תסתכל...למעלה >.<

ודיברתי איתו ומישום מה הגענו למסקנה שאם הוא מגיע לבאר שבע, הוא צריך גם לישון כאן אבל הוא לא רוצה =<

Shishi san

New member
לאדעXD

אם זה באותו יום אני צריך ליהות בנסיעות אזה 4- 5 שעות, אל תשכח שאני גר בחור.

../images/Emo15.gif מלכת הקרמבו מגיעה!

אני: חברייס! המצב בלתי נסבל! הרסו לנו את האוטאקו! מי בעד לפרוץ לבונקר של אדון שהשם שלו הוא גם מילה גסה ברסית ולכסח לו את הצורה? אנשה ראנומאלית1: עדיך לשים אותו מול לופ של טלנובלות גרועות! אנשה ראנדומאלית 2: לאלחאלאלאלא! להפציץ אותו במשגר טילים של אורורו! קיל: עדחיף פשוט לנעול אותו יחד עם הטמבל הכיתתי שלנו... אוניגירי: לאלאלא! נשים שמה את מקס אחרי שנדחוף לו יאוי לפרצוף! אנשה ראנדומאלית: נזרוק עליו כיסאות! וטשולחנות! אורטאיצ'ו: אף אחד לא הורס לנו ת'אוטוקו בלי נקמה! *כולם יחד* נקמה~! בוחאחאחאחאחאחא!

Sakai Shana

New member
הניסוח לא משו

אבל סביר שהוא יגיד משהו עם אותה ה...משמעות. x: חהחה, טאייצ'ו OOC. סג.XD

אמ.... X_X

יוליה-*צצה* בואו נשים אותו מול מסך של ערוץ הילדים ונקרין נארוטו בדיבוב D< רוני- אבל את לא בפורום...0.0 בננע(תיצתרכו ליקרוא לי ככה יש 2 יובליות כאן>.<)-את לא הטאיצ'ו של פלוגה 15...?X_X יוליה- אזמה?'-';;; בשעת צרה צריל להתאחד מימדס! רוני-עוגיות? *-* שישי- שמנים! בננע-דס! 3> שישי-בננע SEME! בננע-שישיאוקע! *אניסה* טוב תמשיכו אין לי מושג מה ליכתוב בהמשך ~.~

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ואו, איזה יופי!

הפורום מת, אז מה אפשר לעשות כדי להחיות אותו?! לרמוס את רגשותייהם של הגרים בצפון ולהגיד שתל אביב נהרסה בשביל בידורנו האישי D; רעיון מצויין!

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo45.gif

כמו השיר הרדוד הזה שכתבו על נסראללה ועכשיו מציפים אותי בפרסומות בSMS להורדת רינגטון של זה. בושה וחרפה. לעשות כסף על מלחמה? על אזרחים שנהרגים? גועל נפש!

Bakura

New member
../images/Emo96.gif נו, ויוי.

תודי שזה בעצם רק כי את מקנאה! קוקה קולה ואורנג' וכו-לם מחבקים את תושבי הצפון, ואת גרה בראש העין ;D! לא נורא מותק, הנה, קחי -חיבוק-
.

למעלה