פורומים חדשים בתפוז אנשים

לא קשור לבליץ', אבל קשור לאנימה =]

אני לא יודעת אם שמעתם על זה או לא אבל באמריקה רוצים לדבר עם בוש על לעשות באן על האנימה [כלומר להפסיק אותה מלהיות משדורת אצלם באמריקה] תהיו קצת מתחשבים ובבקשה תחתמו על העצומה [כי לא הייתם רוצים שזה יקרה פה בארץ, למרות שפה בארץ זה מסריח] http://www.petitiononline.com/anime101/petition.html תחשבו על זה שבאמריקה יש יותר מודעות, ויש גם אנימות שלא מדובבות בצורה ממש הורסת... אלא בשפת מקור ^^ ד"א אני בבליץ' בפרק 3!!!! וואוו!!! 3!!!!! אני מתקדמת ^^ חחחחחחח קודם לסיים elfen lied, wolf's rain escaflowne.... אחר כך נדבר ^^

Mugen bla

New member
גם לי...

זה כמו שניסו עם משחקי מחשב, זה לא יעבוד... יש חופש הביטוי והזכות לקניין.

גם לי נשמע מופרך אבל לפחות

לעזור? ומי שהגיבה צודקת- free speach וכל זה... טוב רק רציתי לעזור =[

Serf SaN

New member
כבר שמו את זה באנימס...

אבל זאת סה"כ בדיחה. חובב אנימה החליט לעשות צחוק, ואנשים באמת לקחו את זה ברצינות. וגם אם תשימו לב, רוב האנשים שנרשמים לעצומה הזאת, כותבים עד כמה זה דבילי [העצומה], ועד כמה אנימה לא שולטת על הראשים של הילדים הקטנים בימינו והופכת אותם לזומבים קטנים בשביל הצבא היפני~ X: אל תקחו את זה ברצינות. T_T

Envious

New member
נראה לי שלבוש יש בעיות חמורות

יותר מאשר לטפל בשידורי טלוויזיה ... =\

NoyChan

New member
חחחחחחחחח

אם יעשו באן על האנימה בארה"ב אני יהיה די שמחה.... כי כל האנימות שאני מכירה נהרסות כליל בידהם של אנשים חסרי כישרון משחק (ריצ'רד קוס למשל.... שהולך להיות איצ'יגו באנגלית)

N o R i K o

New member
ריצ'ארד קוקס(ינל) הולך להיות איצ'י?

לאאאאא ><; הוא הרס לי את בעלי (33333333>) הוא הרס לי את ראנמה-קון (333333>) ו.... ו.... עכשיו להרוס את איצ'יגו? TT_____________________TT איצ'י-צ'אן, אני איתך TT_TT קאפה-סאמה ואני והמדובב שלך שאין לי מושג איך קוראים לו (טוב, ל-ANN יש מושג, מוריטה מאסאקאזו-סאמה) נלך ונהרוג את הקוקס הזה~!

Bamba110

New member
אוקי אני חדשה בכול זה

אבל מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים בין אנימה לבין מנגה? ואני עדיין לא הבנתי כמה פרקים יש בבליץ'? אני מתכוונת לכול הסידרה בכלל. תודה מראש על העזרה.

Sakai Shana

New member
ממ.

אנימה היא אנימציה יפנית. סדרה או סרט. מנגה הוא קומיקס יפני. האנימה של בליץ', וגם המנגה, עוד לא סיימה לצאת. כל שבוע יוצא פרק. אני כבר לא ממש עוקבת, אבל המנגה בפרק 238 והאנימה ב90-91 בערך. כל פרק באנימה שווה לכמה פרקים במנגה, תלוי [הפרקים במנגה יותר קצרים]. יומטוב.<:

למעלה