פורומים חדשים בתפוז אנשים

The Cat Woman

New member
../images/Emo41.gifSatind - Break The Cycle../images/Emo41.gif

outside- חתיכת נוסטלגיה... גם כל שאר האלבום Break The Cycle אחל'ה לגמרי! חזרתי אחורה בזמן... *אהם*הורדתי*אהם* את כל הדיסקוגרפיה של staind. עלי לציין- לא רע בכלל!

Blade Of Fire

New member
אחלה להקה

הצחיק אותי שראיתי לא מזמן איפשהו הגדירו אותם נו מטאל XDD

The Cat Woman

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo210.gif

באמאשלכם... תראו איזו חולצה עשיתי בשעת שיעמום
LOL!!! דרגו אותה אם אהבתם. להלן תמונה

גם אני עשיתי חולצת אימו XD

שלך הרבה יותר מתוחכמת משלי P: בשלי יש רק משבצות, תער נוטף דם ו"זיהרות, אימואים!!1"

Prophet Of God

New member
ההממ בנוגע לDVD של נייטויש

ראיתי שמלא פה מחפשים תרגום וזה... עכשיו הממ..אני יכול להכין לכם תרגום בעברית, אם אתם רוצים.. זאת אומרת, תנו לי שבוע, ואני אכין תרגום שתוכלו להריץ עם הסרט, השאלה.. אתם רוצים?

ש נ י1

New member
מה יש בדיוידי הזה?

סלח לי על הבורות, אבל מה בכלל יש בו? כאילו ראיונות או הופעה?

LadySilkworm

New member
end of innocene

זה שם הדוקומנטרי שיש בדיוידי- דוקומנטרי של שעתיים ורבע בערך שבהם תומאס יוקה וילסקה[?] מספרים את הסיפור של נייטוויש, ותוך כדי מראים מאחורי הקלעים וכל מיני דברים שהם צילמו וכו'.. יש גם שתי הופעות של חצי שעה בערך, משני פסטיבלים שונים בהם נייטוויש התארחו אבל אין הופעה אחת מרכזית כמו באנד אוף אן ארה או פרום ווישז טו אטרניטי.

כלומר לתרגם מפינית? O:

אם כן, עזוב את התרגום, בוא תלמד אותי
(או שהכוונה פשוט לקחת תרגום קיים מאיפשהו ולהפוך אותו לקובץ שאפשר להפעיל?)

Prophet Of God

New member
לצערי, אני לא יודע פינית.

וזה לא לצערי כי זה פינית, זה לצערי כי זה שפה :p ותמיד טוב לדעת שפות. למרות שאני גרוע בזה :p רק אנגלית אני יודע טוב. בכל מקרה, התכוונתי ללקחת תרגום קיים מאנגלית ולעשות לכם תרגום מאנגלית שיכול לפעול עם הסרט.

למעלה