פורומים חדשים בתפוז אנשים

Itay Simons

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo6.gif

מרי הורגת אותי פה.
! Mary אומר/ת: וואי תומאס נראה מזעזע /: איתי- Some wounds never heal אומר/ת: נכון D: Mary אומר/ת: +o( Mary אומר/ת: הוא נראה אנורקסי מסומם /: איתי- Some wounds never heal אומר/ת: כן ;; Mary אומר/ת: אתה עושה הליכות כדי להשלים פערים איתו? איתי- Some wounds never heal אומר/ת: משו כזה D: שנהיה דומים עד הסוף איתי- Some wounds never heal אומר/ת: נו, אני פשוט רוצה לרזות :X קצת.. Mary אומר/ת: אז צריך להשיג לך מכנסיים של בחורה..כמו שלו איתי- Some wounds never heal אומר/ת: D:D: יאללה Mary אומר/ת: מזה..הוא נראה כאילו הוא יכול להחליף עם אנט בגדים.. איתי- Some wounds never heal אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחח דווקא יתאים לו D: איתי- Some wounds never heal אומר/ת: טוב אני עף לי למטה..אולי אעשה הליכה או משו Mary אומר/ת: איך שהזכרתי את תומאס..ממ הליכה נעימה לך :) איתי- Some wounds never heal אומר/ת: חחחחחחחחחחח טריגר! Mary אומר/ת: בהופעה תתחיל ללכת D: איתי- Some wounds never heal אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lacrimosa girl

New member
היא לא מפסיקה מה? ../images/Emo6.gif

תומאס אכן אנורקס...גררר, כ"כ שקסי
ראיתי פעם תמונה שלו מנגן בג'ינס ממש ממש צמודים...איזה רגליים דקות
אין ספק שתומאב הוא הגבר המושלם שלי :) רק שלא יתחיל לשיר שוב
וכמו שאמרתי- המקום של תומאב זה מאחורי הקלידים ובמיטה שלי
פייס אי ליידיז, הי איז מייייייייןןןןן!! ^$&T&$*$^*&&%^*$*$$##

mary06

New member
ממ

רק תזכרי ליידע את תומאס בכוונות הטהורות שלך כלפיו.. רגליים דקות זה כזה
בתמונה בריאיון הזה הוא נראה כמו בחורה! עם שפם..

lacrimosa girl

New member
לא נכון!!

גברים דקים, בהירים עם שער כהה ועינים בהירות הם כוס התה שלי
מה, הכוונות שלי כלפי תומאס הן טהורות לגמרי!! אחרי שיחה ארוכה על משמעות החיים ושירים וכו' הוא בטח ירגיש משועמם משהו

../images/Emo32.gif מסיבת רד הוט צ'ילי פפרס

מאות מעריצי רד הוט צ'ילי פפרס יפתחו בענק ליין מסיבות פורום מעריצי להקת RED HOT CHILI PEPPERS בישראל ממשיך את פעילותו בשיתוף עם מועדון הקולטורה בתל-אביב ועורך מסיבה מיוחדת שתוקדש כולה ללהקה. הערב יפתח חגיגית ליין מסיבות של המעריצים. כצעד נוסף של הקמפיין האינטנסיבי והעצומה שסחפה כבר מעל 3,000 חתימות הקוראות להבאת הלהקה לארץ. מלבד RED HOT CHILI PEPPERS שכמובן יהיו הדומיננטיים בפלייליסט יככבו להקות נוספות כמו Smashing Pumpkins, Jane's Addiction,John Frusciante, Faith No More ועוד. הנחה תינתן לכול הבאים עם חולצות של RED HOT CHILI PEPPERS ניתן להתרשם בפורום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=896&msgid=100044789

Super Alonit

New member
אני לא רוצה להסתכן.

אה, ומצטערת אם זה פגע או משהו, זה היה בצחוק.

lacrimosa girl

New member
זה לא מדויק

הסולן שלהם...אין לו ממש, איך לומר, צבע בקול, ולכן השירים נשמעים משעממים משהו. ל-ד-ע-ת-י.

../images/Emo45.gifלהקה ממש טובה,

יש להם קטעי גיטרה ממש טובים, והבסיסט שלהם מלך.

למעלה