פורומים חדשים ב
אנשים

heart1soul

New member
כן זה "אישור" חח ואל תשכחי לעקוב אחרי אדם חחח

זה הכי חשוב adamlambert

InbarKiii

New member
חחחחחחח אוי ג'ימבו

יופי, כבר דאגתי שלא אכפת לו חחחחחח הוא מנסה לא לצאת קריפי ליד אדם

t r e c o o l

New member
אמינם הזכיר את אדם בשיר!! חחחחחחחחחחחח

בבקשה שמישהי תביא לי קישור למילים!

t r e c o o l

New member
אומג הנה המילים

"Sorry, Lance, Mr. Lambert and Aiken ain't gonna make it. They get so upset when I call them both faggots". והוא אומ בהתחלה גם פאק אפ אדם.

lama ken

New member
לא הוא לא אומר faggots

אני די בטוחה שהוא שר": They get so upset when I call them both fake. אח"כ יש It's שזה חלק מהמשפט הבא. לא משנה שהוא אידיוט.

t r e c o o l

New member
../images/Emo235.gifוכל הציוצים החדשים של אדם../images/Emo221.gif

הוא ממש התפרע אתמול..
Whatup San Diego poeple! Come to hard rock hotel downtown and watch as I donate my costume from the Kiss idol finale!!
והציוץ המתוקן Hard rock: 2:30pm
@perezhilton : allisons a rockstar! Just because the record didn't sell a ton, that doesn't mean it's not great! (cuz it's reeeeeally good) ופרז בתגובה@adamlambert Maybe it was her name? Just like there are a lot of homphobes in America, there are a lot of Latinophobes too!
@allisoniraheta can outsing any of the other teenagers in the recording industry right now. Like, sing circles around them.
RT @VEVO: The signed @adamlambert CD's are up for auction! http://bit.ly/5TBi5D Proceeds go to @donorschoose. Enjoy, from your friends @VEVO
Wow eminem mentioned me in a song?! I must be doin something right!? Even if he used the f word.... Whtev
Oh he says "fake it" my bad ואדם סוף סוף התחיל לעקוב אחרי ג'ים בטוויטר!!
אני מקווה שג'ים לא ירסן את עצמו עכשיו..

nini18

New member
לאאאאאאאאאאאאאא למה? ../images/Emo7.gif

הוא לא אוהב אותו (כלומר אדם לא אוהב את ג'ים)

nini18

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif אדם מקום 7 במכירות גלובליות

שכוללות את ארה"ב ואת שאר העולם..כבוד
בהתחשב בזה שאמריקאן איידול היא תוכנית אמריקאית... כל כך מרגש BB שלי הוא כלל עולמי

nini18

New member
ותחשבו שזה אלבום חדש גאגא שבמקום השני שבוע 48

ועוקפת אותו רק ב 100000 . ובוייל מעל מיליון
איך???

lama ken

New member
זה מדהים וגם שבארה"ב הוא מקום 3, מעל גאגא!

בויל קיבלה תשומת לב אוהדת כלל עולמית מהתעלול המבריק שעשו איתה באקס פקטור. הם פשוט גאונים. ויש לה קהל יעד הרבה יותר רחב במיינסטרים.

../images/Emo45.gifוקהל מבוגר יותר..מישהוא כתב דבר מצחיק ש

"כל הסבתות שלא יודעות איך להוריד שירים באינטרנט קונות את הדיסקים של בויל" אני שמחה בשבילה (החיים שלה היו בזבל ילדות קשה ואומללה ואילו רק בשביל זה מגיע לה בגדול)עדיין לא מבינה מה מוצאים בשירים שלה

וואוווו נהדר !! D: יאי כל הכבוד לו!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

כ"כ שמחה בשבילו!!

למעלה