פורומים חדשים ב
אנשים

heart1soul

New member
באמת כל הכבוד לו אבל זה לא נשמע לי הגיוני

כי זה אומר שהוא מכר רק 10 אלף מחוץ לארה"ב.. וראינו שהאלבום נמכר ממש יפה במקומות כמו יפן... אז איך זה יכול להיות? כאילו יש לי הרגשה שזה יותר

mayarel

New member
בקרייג פרגסון מהדקה החמישית בערך

http://www.youtube.com/watch?v=ECtpIJe9a-o אוי הקטע על סיקרס מפיל אותי פה מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי הוא מעולה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גדול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

t r e c o o l

New member
לא יודעת, אבל הוא מאוד בעד אדם,

אני זוכרת, שהיה עוד קטע בתכנית שלו, כששער עם אדם על הרולינג סטון יצא, הוא כל הזמן היה איתו

nini18

New member
נבהלתי לרגע חשבתי שהיא לרעתו

הייתי חונקת אותה. עדיין לא סלחתי לה שהיא התבאסה שדני הודח ולא אדם באמריקן איידול

gwini1

New member
היא לא התבאסה! ממש לא...

אבל היא היתה חייבת להראות סימפ-טיה לאדם. אם כבר השופ-ט שהכי היה הרוס על התחת של אדם זה קארה.

nini18

New member
כולם היו אבל בכל זאת זה היה מגעיל

שתראה לו סמפטיה אחר כך כמו שסיימון עשה לא ברגע שמודיעים שאדם נשאר.

GaLmmn

New member
ממממ לא.. פאולה חחחחחח

כל הופעה שלו היא נמסה, ומחאה כפיים ורקדה.. וממש לא הצליחה לדבר חחחח זה היה ברור שאדם הפייבוריט שלה XD

nini18

New member
משהו מאוד מטריד ומעצבן ../images/Emo46.gif

GLAAD (הקהילה הומולסבית בארה"ב) לא תגן על אדם בענין ABC. ואני מסכימה עם מי שרשם את זה ומאוד עצובה בגלל זה
"HE'S NEVER GONNA GET JUSTICE FOR THIS IF EVEN THE PPL WHO SHOULD BE FIGHTING FOR/WITH HIM AREN'T DOING ANYTHING!! I AM SOO FUCKING PISSED!! הנה זה מה שהם שמעו מ ABC ולזה הם מאמינים חולרות
Update on Statement from GLAAD on ABC’s Decision to Cancel Performances by Adam Lambert Since his American Music Awards performance occurred GLAAD has consistently advocated that Adam Lambert and openly gay artists not be held to a double standard. As we have expressed publicly, it is disappointing that ABC will not give Lambert a chance to perform at this time. GLAAD’s discussions with ABC focused on confirming that his sexual orientation was not a factor in their decisions. ABC confirmed this is not about a same-sex kiss or his sexual orientation but about being “caught off guard.” GLAAD asked ABC and calls on them for clarification on “caught off guard” so that the community knows why Lambert is being denied the opportunity to perform on the network.

איזה דפוקים..גם השמרנים וגם הקהילה..עדיין

לא מבינה למה ההשפעה שלהם כל כך גדולה..ואני שמחה שאדם אמר שהוא לא התכוון להיות דובר של הקהילה,עדיף לו להתרחק מהם..שיהיה בזכות עצמו ולא חלק מאנשים כל כך צרי מוח ונחותים..לא מאמינה שזה קורה בשנת 2009

magenta73

New member
עלאק caught off guard.

ועלק caught off guard ללא קשר למיניות שלו (נשיקה עם גבר...) זה בערך להגיד - איביסי- זה לא בגלל שהוא הומו, זה בגלל שהוא הומו פזיז. גלאד- אה, הומו פזיז זה באמת לא העיניין שלנו.

למעלה