פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

כמובטח - אנחנו מתחילות להתחייב
בכל יום חמישי נדווח על תוצאות השבוע החולף, ונתחייב לשבוע הקרוב. ההתחייבות יכולה להיות כל דבר - להתקשר לחברה שמזמן לא שמעתי ממנה, לנקות את הארון לקראת הקיץ, לסיים עבודה לאוניברסיטה, להקדיש שעה לאיש בכל יום, לדבר יפה אל החמות לפחות פעם אחת... אז יאללה -

אפרת12

New member
שאני אתחיל../images/Emo35.gif

אני מתחייבת בכל יום מימות השבוע (למעט סוף השבוע) לשטוף לפחות חדר אחד ב

אני מתחייבת

לקחת את עדי למשפחתון לכמה שעות. אוף לא יכולה לעשות את זה אבל חוזרת לעבוד אוטוטו

lulyK

New member
מתחייבת

לעשות לפחות טלפון אחד לבירורים על תואר שני. מתחייבת להגיע לעיריה לטעון את האיזי פארק. (אוווווף. הדברים שפעם הייתי עושה בלי לחשוב פעמיים והיום הם חציית ים סוף)

יווו כמה חיכיתי לזה

אני מתחייבת: 1. לא לתת בשום פנים ואופן לעבודה ולכל מה שקשור בה לעצבן אותי!!! 2. לא לאכול שוקולד כל השבוע. 3. לפחות פעמיים להגיע ללילה עם כח לחצי השני שלי - שבאמת מגיע לו יחס. לא יודעת אם אצליח. נורא רוצה. 1. חשוב בשבילי ובשביל הילדים ובשביל החלב (שסובל נורא ממצברוח...) 2. חשוב נורא בשבילי ובשביל כל חנויות הבגדים... 3. תגידו אתם למי זה הכי חשוב...

גורבי

New member
מתחייבת בהכנעה

להגיע סוף סוף למספרה, ועוד יותר מזה לקוסמטיקאית כי אני כבר נראית ככה

זוג חדש

New member
גם אני מתחייבת

לקיים את הבטחתי לדוד שלי ולהשכיר עבורו את הדירה.
להתקשר לאמהות במשפחתון שאני רוצה לרשום את מיה ולקבל המלצות.
לסדר את הבית מהשבת שעברה....(כבר ממש לא נעים).
להכין משהו לבעלי המקסים לכבוד יום נישואינו שהיה אתמול ועדיין לא נחגג.
את השאר נשאיר לשבוע הבא, אני מקווה לעמוד במחויבויו האלו.

זוג חדש

New member
תודה לכן. בזכות השרשור הזה

התקשרתי לכל האמהות שהיו לי ברשימה. כולן המליצו לי על המשפחתון הזה. כנראה שבשבוע הבא נלך לרשום את מיה. ועכשיו לשאר ההתחיבויות

מתחייבת

להתקשר למקומות עבודה פוטנציאליים ולשווק את עצמי לרוקן את הכיור עד למטה+לנקות אותו לפחות פעמיים השהוע (בתקווה שבעלי ייתן את החלק שלו)

../images/Emo6.gifעוד פעם אחת למנאייק../images/Emo3.gif

תודה להוגות הרעיון, ברוב מרץ התנפלתי על הכיור העמוס בכלים מלוכלכים וציחצחתי אותו כולל חרסינה! גם מרגיש טוב,וגם עכשיו נשארה לי רק עוד פעם אחת למילוי ההתחייבות.

lulyK

New member
אז כנראה שלא ../images/Emo6.gif

(ה-flylady זו מין שיטה שעוזרת לשמור על יעילות בבית. אחד הדברים שהראשונים שם זה לשמור כל הזמן על כיור מבריק)

lulyK

New member
אני אחפש את הקישור

בהמשך היום, כשיהיה לי זמן, טוב?

למעלה