פינת ההתחייבות השבועית

ואני מתחייבת..

לבלות יותר עם רועי בחוץ בבקרים.
להפסיק לשתות רק קולה ולהתחיל לשתות יותר מים
ללכת לישון עם האיש מידי פעם (ולא להגיע למיטה שעתיים אחרי שהוא כבר נרדם..)

התזה שלי../images/Emo7.gif

מתחייבת להתקדם עם התזה שלי, אחרת לא יאפשרו לי לסיים את התואר השני והמון עבודה וכסף ירדו לטמיון. החזיקו לי אצבעות...

digabu

New member
טוב אז גם אני מתחייבת

אני מתחייבת למצוא משהו שעושה לי טוב ולדאוג קצת לעצמי ואני מתחייבת לנסות להוציא את הבעל לבלות רק שנינו אני רוצה להתחייב להרגיש טוב עם עצמי השבוע, אבל זה עדיין נראה רחוק מדי

ליילה

New member
יופי של דבר ההתחייבויות, אז גם אני

אני מתחייבת לפחות פעם אחת השבוע לנסות ולהצליח לישון גם במשך היום, כדי שאני לא אתמוטט מחוסר שעות שינה בלילה (מה עושים עם הגזים שלהם?????)
להתחיל לקרוא את אחד מעשרות הספרים שמחכים לי מזה כמה חודשים. משום מה תולעת ספרים שכמוני, הפסיקה לקרוא לקראת סוף ההריון, ועכשיו הגיע הזמן לחזור לזה
ללכת לעשות את הבדיקה שאני חייבת לעשות אצל הרופאה שלי, ושאני דוחה כל הזמן בכל מיני תרוצים
להתקשר לפחות חברה אחת השבוע, כי בקצב הזה לא ישארו לי חברות, לא פה ולא בארץ.

mevav1

New member
אני מתחייבת לנסות למצוא מנקה../images/Emo4.gif

אחרי כמה חודשים שאין לי וככה הבית שלי נראה. ועם בעל שיושב לי על העורק הראשי.

hagitag

New member
קודם כל, מתחייבת לנסות להכנס יותר

לפורום. אני מאד אוהבת את הפורום הזה, וככל שמתקרב הזמן המוגדר מחדש שלי ל"אחרי לידה" אני כנראה מתרחקת יותר... האמת שגם אין לי יותר מדי זמן בין העבודות לגאיה, אבל מתחייבת לנסות למצוא זמן גם לכתוב ולא רק לקרוא.. ועוד דבר חשוב שאליו נורא בא לי להתחייב למרות שאני לא בטוחה אם אעמוד בו... מתחייבת להיות יותר מאושרת, להפסיק עם כל המחשבות הקשות, ועם כל הפחדים, ולהתמקד באוצר המדהים שיצרתי ובזו החדשה שהולכת להתווסף אליה בקרוב. כל כך הרבה סיבות להיות מאושרת וכל כך קשה. מתחייבת לבכות קצת פחות, ולכעוס על עצמי קצת פחות. בעיקר התחייבויות פנימה פנימה. אולי אם מעלים את זה בכתב זה עוזר?...

למעלה