פינת ההתחייבות השבועית

lulyK

New member
האמת? לא דיבר אלי.

אולי צריך יותר מ-2 ילדים ובלאגן אמיתי כדי להעריך את העצות שלה (קערה עם כלים מלוכלים בארון מתחת לכיור????? בשביל מה יש כיור?)

קובולט

New member
גם אני מתחייבת

להתחיל לקבל את העינין שלפעמים אבל רק לפעמים גם אני צריכה עזרה.
להתקשר למקום העבודה שלי וללכת לפגישה עם וועדת נוער על מנת שיהיה לי צוות מדריכים איכותי לשנה הבאה.
לקחת ביום חמישי הבא חופש בבוקר כמו שאני מאיימת לעשות כבר 3 שבועות ותמיד נכנעת לבעיות ש"צצות" בעבודה של הבעלול.
לתת לבר לשחק קצת לבד, ולא כל הזמן לדאוג שאולי משעמם לו בלעדי. זהו הנתיים זה המון לשבוע אחד

nubi

New member
מממממ...

להיות נחמדה אליו. לא מגיע לו הצרות שאני עושה לו. סה"כ הוא נורא משתדל...
להיות יותר סבלנית עם שי
לנקות את הבית
לשמור על עצמי עם האוכל....

sharonmx

New member
אני מתחייבת בזאת

לגמור את המאמר שאני כותבת ומורחת כבר חודש....
לגהץ לחצי את חולצות הקייץ היפות שיהיה לו מה ללבוש (המסכן...)
להוריד שערו תמהרגלים שלא יהיו תירוצים למה לא ללכת לים!

עינבלית

New member
מתחייבת לא לגלוש באינטנט

כשהאיש בבית...ולהקדיש לו קצת תשומי. הרבה תשומי. לאכול פחות מרובעים יותר ירקות. וזהו...

בלינקה

New member
מתחייבת

להיכנס לרשת שלא בענייני עבודה בזמן העבודה רק בזמן השאיבה. וגם להמשיך ולשמור על מה שנכנס לי לפה. להגיע לXXX השבוע פעם אחת, אפילו אם זה רק נסיון.

Arfilit

New member
מצטרפת להתחייבות הראשונה שלך

ומתחייבת לא להעלב מהדברים שקורים אצלי בעבודה. זה לא משהו אישי - זאת החברה שבה אנו חיים.

מממ...

אולי אצטרף להתחייבות השלישית שלך? מתחייבת לשחות פעם אחת השבוע. מתחייבת (לנסות) לקטר פחות ולטרטר את הבנזוג פחות. מתחייבת לקפל כביסה. רוצה להתחייב לתת צוצי לכלב, אבל לא בטוחה שאוכל לעמוד בזה...

אור67

New member
מכל ה-../images/Emo23.gif , מתחייבת

1. לעשות את זה. 2. להתחיל לעבוד על עבודת גמר . 3. לבוא לדיאדה עם זיו בבוקר, כל שבוע אני מבטיחה לעצמי להגיע לשם ולא יוצא לי. 4. להיות יותר נחמדה אליו. (זה הולך חזק פה בהתחיבויות ראיתי) יש עוד,אבל אני לא רוצה להעמיס על עצמי

yaelia

New member
התחייבות שבועית שלי

1. לגמור סוף סוף לסדר להללי את החדר שלו, כבר בן חצי שנה ועדיין ישן איתנו בחדר. מקווה לעשות זאת בשבועות. 2. לגמור את הספר שאני קוראת כבר חודש... ולחשוב שפעם הייתי גומרת שלושה בשבוע. היו ימים.

מתחייבת

להפסיק לאכול שטויות , אני מוצאת את עצמי אוכלת בשעות הלילה כשהבעלול חוזר דברים משמינים בטירוף כדי שהוא לא יאכל לבד.. לשבת על עבודה משעממת בטירוף שבלעדיה המצב האקדמי שלי יהיה רע..

משוש30

New member
מתחייבת לא לענות לכל ערס

שמעצבן אותי. לנשום ולספור עד 10 אחרת עוד מעט באמת לא תהיה למתן אמא כי איזשהו ערס פשוט ירצח אותי... כם אני בעד להגיע ללעשות את זה השבוע עם הבעל...נראה אם זה יצא לפועל

nubi

New member
איזה כיף לי

אני לא האנטיפטית היחידה לבעל...
ועכשיו ברצינות-אנחנו אוהבות נורא לקטר עליהם, ובו זמנית מודעות לזה שאנחנו מתנהגות אליהם מגעיל-נקודה למחשבה.

גלשני

New member
ואני לא מתחייבת....

כי אנחנו טסים לאילת ולא בא לי על מחויבויות, כשנחזור- אני אתחיל לחשוב על מה שמחכה לי. אבל השרשור מקסים

פשושולה

New member
ואני מתחייבת...

1. ללכת על ההליכון לפחות פעמיים השבוע 2. לעשות הכביסה שנערמת בטירוף 3. לצאת מהעבודה לא אחרי ארבע... 4. ללכת לישון יום אחד בעשר בערב ולא בשתיים בלילה...

למעלה