פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

עבר עלינו שבוע ראשון של התחייבויות. איך היה
הצלחנו
עד כמה
יאללללללה לשתף
וגם - להתחייב לשבוע הבא

nubi

New member
אז ככה...

הייתי מאוד מאוד מאוד נחמדה אליו (והמבין יבין
). חוץ מזה-פחות או יותר די עמדתי בהתחייבויותי. את אותן התחייבויות אני מעבירה לשבוע הבא...

פשושולה

New member
ואני - שתיים מתוך ארבע...

עשיתי הליכון פעמיים, ועשיתי את כל הכביסה. לא יצאתי מהעבודה מוקדם...זו בעיה גדולה.... ההתחייבויות שלי לשבוע הקרוב: 1. לעשות הליכון לפחות שלוש פעמים 2. להמשיך עם הדיאטה 3. לסיים עם העבודות לסימסטר הזה, כדי להשתחרר מהן כבר, כדי שאוכל לבלות עם עדן

בלינקה

New member
אחת וחצי מתוך שלוש

50% הצלחה. רוב הזמן שמרתי על מה שנכנס לפה שלי, רק בשבועות קצת חרגתי. לא ממש השתוללות. ההחלטה לא להיכנס לפורומים בזמן העבודה נחלה כישלון חרוץ. אני ככל הנראה לא ממש בשלה לזה עדיין. התחייבויות לשבוע הבא: לשמור על מה שנכנס לי לפה. XXX, לפחות לנסות. לקפל כביסה.

1במיה

New member
התחיבות לשבוע הקרוב

לסיים מבחן בית שנמשך מסמסטר א'
להתחיל ולעבוד על העבודה האחרונה שלי
להפסיק לאכול ג'אנק
בכמויות שאני אוכלת

עמית@

New member
../images/Emo41.gif מתחייבת...

להספיק כמה שיותר בעבודה החדשה, ולנסות תוך שבוע להשתלט על ההלם הראשוני
מתחייבת לא לעשות בדיקת הריון ביתית עד מועד בדיקת הדם הרשמית
>תחזיקו אותי ליד כל סופר פארם< ולא לחשוב כל שנייה שאם מגרדת לי קצה הבוהן אולי זה אומר משהו (אחרי עשר הפריות לא למדתי שלא- זה לא אומר כלום??)שבוע שעבר לא התייחבתי לכלום אז עמדתי בהכל

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הנה אני מחזיקה חזק חזק
ומקווה להעביר אלייך הרבה הרבה כוחות ואת כל התקוה שיש לי שהכל יסתדר לך עכשיו. יש תקופות כאלה בחיים ואני נורא נורא מקווה שאת מתחילה תקופה כזאת.

nubi

New member
../images/Emo57.gifיש לך את כל האצבעות

של שי ושלי!!!!

yaelia

New member
גם לך יש מנוי במועדון מקלון הזהב../images/Emo8.gif

מחזיקה אצבעות.

קרניר

New member
שבוע שעבר לא התחייבתי, אז השבוע-

מתחייבת לעמוד בדיאטה שהתחלתי אתמול!
מתחייבת להגיע לדיאטנית על מנת שהדיאטה תהיה מסודרת יותר...
מתחייבת לקבוע תור לפחות ל-2 רופאים (כי מאז הלידה אני ממש מזניחה את הבריאות שלי והגיע הזמן... מקווה שאעמוד בכך, זו פעם ראשונה בחיים שאני בדיאטה עבר רק יום אחד וכל כך קשה לי...

מעיןבר

New member
לא התחייבתי בשבוע שעבר

אבל היום אני מתחייבת לקפל סופסופ את *כל* הכביסה. ותאמינו לי - זאת התחייבות ששוה כמה ביחד

מעיןבר

New member
../images/Emo45.gifמקופל../images/Emo70.gif

אז אני משנה את ההתחייבות לשתיים: 1. שעד סוף השבת כל הכביסה המקופלת בארונות 2. לסיים לבדוק את כל דוחות המעבדה שאצלי... וזה הרבה
בעעעע

למעלה