פינת ההתחייבות השבועית

lulyK

New member
אני דווקא נהרסתי ממנו.

אבל הוא נורא מדכא, לא עזב אותי שבועות אח"כ (ובאמת אין בו שום פואנטה)

yaelia

New member
באסה, אני אראה איך זה הולך לי

בינתיים באמת לא מלהיב.

לי אחת טובה אחת רעה ואחת מכוערת

עם השוקולד נפלתי ראשון. ביום שבת. עם הבעל הצלחתי וחצי. ואמשיך ככה. ועם העצבים - אוו - פה זה הקושי האמיתי שלי - אז פה אני צריכה להשקיע פעמיים. אז לשבוע הבא: מתחילה מהתחלה את ההתחייבות להימנע משוקולד. ממשיכה את ההתחייבות לתת תשומת אמיתית לבעל (עם כח ולא כי צריך). ופעמיים מתחייבת לא לתת לעבודה לעצבן אותי בכלום. ולא לתת לה להיכנס לי לחלב. אני מאמינה שזה אחד הגורמים לשביתה של יובלי וזה עכשיו הכי הכי חשוב. אז אני לא אתרגז. הלוואי.

אבל למה להימנע?

בתור מכורה אמיתית לשוקולד, וכמי שעשתה עשרות דיאטות שונות ומשונות, אני ממליצה לך מכל ה
לא להציב לעצמך רף כל כך גבוה, ממש בלתי אפשרי. הגבילי עצמך לכמות קטנה בכל יום, ואז ההצלחה בהישג יד. איזה כיף היה להיפגש!

כי אין אצלי "קצת שוקולד" זה הכל או

כלום. וזה לא קשור לדיאטה אלא לה מ ו ן שוקולד.

../images/Emo31.gifעזבו חבל על הזמן איתי

בקושי התחייבות אחת מתוך השלוש וגם זה לא תמיד (ללכת לישון יותר עם האיש ולא שעתיים אחריו..) לשבוע הבא -
להפסיק לטחון כמו בהמה (כן בטח..) זהו - נראה אותי עומדת בזה קודם כל.

גורבי

New member
לא עמדתי בהתחיבות שלי

כי אין לנו כסף
. אני יודעת שזאת בסה"כ היתה התחיבות טפשית למדי, אבל זה מעציב אותי. ואולי אני סתם הורמונלית היום. ולשבוע הקרוב אני מתחייבת, כמיטב המסורת, להיות יותר נחמדה אליו. אני מרגישה נורא חמוצה כל הזמן, וזה לא מגיע לו.

ליילה

New member
לא זוכרת אפילו למה התחייבתי

בשבוע שעבר, אני בקושי זוכרת מה עשיתי אתמול בימים אלו... אז נראה לי שהשבוע אוותר, ואחזור להתחייב שבוע הבא כשיהיה לי קצת יותר כח.

אני ממש מופתעת ../images/Emo12.gif

לגלות שכל כך הרבה בנות כאן מרגישות שהן צריכות להיות "יותר נחמדות אליו". חשבתי שרק אצלי זה ככה, וקצת הוקל לי לגלות שזאת "מיני תופעה". קראתי את מה שכתבתן, וחלק מהדברים כאילו יצאו מפי. אז הנה ההתחיבויות (הלא מקוריות, מה לעשות
) שלי:
להיות יותר סבלנית ונחמדה אליו (הוא באמת כל כך משתדל, מסכן).
לוותר קצת על שעות שינה יקרות בשביל XXX.
וכמובן, להתאפס על הבלגן בבית, או יותר ספציפי -> לפחות כביסה ומטבח (
). מספיק בנתיים, לא
שיהיה לנו

חושחושה

New member
ממש לקחת לי את המילים מהפה

תודה לאל שאתן קיימות, כבר חשבתי שבעלי חי עם מפלצת, אוף איזו הקלה! כמובן שזה לא מסיר מעלי את האחריות לדברים שאני צריכה לשנות, אבל בכל זאת...

digabu

New member
ממש לא עמדתי במטרות שלי

התחייבתי למצוא לעצמי משהו לעשות שיעשה לי כיף, לא מצאתי עדיין, עלו כמה רעיונות אבל עדיין לא ממש. והתחייבתי לצאת לבלות עם הבעל, אמנם היינו באילת, אבל זה לא ממש נחשב כי לא היינו לבד. אבל בסך הכל היה לי שבוע מעניין, התחיל עם מחלה רומנטית אני והבעל חולים ביחד (מי אמר שלא היה השבוע זמן איכות), המשיך עם שבועות, ומאתמול היינו באילת, ממש קפצנו. בסך הכל היינו הרבה יחד השבוע, אבל לא לבד. שבוע הבא, לעמוד יותר טוב במטרות של השבוע הקודם

אפרת12

New member
אולי ננסה לעזור לך למצוא משהו

שיעשה לך כייף
תני לנו כיוונים כלליים ואני פותחת לך שרשור

אפרת12

New member
ממש לא עמדתי בהתחייבות

למרות שיש לי נסיבות מקלות (לא שמתי לב שזה שבוע עם חג ושלושה אירועים חשובים). אז אני מחדשת את ההתחייבות של שבוע שעבר: לשטוף כל יום חוץ מסופשבוע לפחות חדר אחד בבית

sael

New member
אני מנסה להתחייב

למצוא עבודה השבוע!!! הלוואי ואצליח לעמוד בהתחייבות הזאת כי העניין של חיפוש עבודה כבר מתחיל לעלות לי על העצבים.

שיפסלה

New member
מקווה שאני אסיים השבוע

את ההתחייבות שעשיתי לעצמי בע"פ בשבוע שעבר (ולא עמדתי בה): לגמור לסדר סוף סוף את הארונות לאור הגידול במשפחה, החלפנו חדרים. ועדיין יש בני משפחה שהביגוד שלהם נמצא בארון של החדר הישן שלהם. זו משימה די מעצבנת שאני מושכת כבר כמה שבועות. אל תשאלו כמה שקים של בגדים לא נחוצים כבר מסרתי. מקווה שהשבוע אצליח לסיים אותה

למעלה