פינת ההתחייבות השבועית

טוב,הצלחתי!

למרות שכשראיתי את ההודעה הזו לפני שעה וחצי זה תמרץ אותי לרוקן פעם שלישית! את הכיור השבוע,ולעשות שני טלפונים. מתחייבת להמשיך עם ההתחייבויות הקודמות,ומוסיפה שאני מתחייבת לשמור על הביית קצת יותר מסודר.

אפשר שאלה אישית...../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

באיזה תחום את מחפשת עבודה
(את יכולה לענות במסר אם את רוצה). גם אני עסוקה בזה עכשיו, ואשמח לשמוע על השיטות שלך לשיווק עצמי
.

הצלחה חלקית: התקדמתי טיפונת

באיסוף חומר לתזה שלי וגם קבעתי כבר לו"ז לשבוע הבא. התחייבות לשבוע הקרוב: לסיים את שלב איסוף הנתונים, לערוך ולשלוח למנחה לביקורת. החזיקו לי אצבעות...

עינבלית

New member
די הצלחתי לעמוד בהן

ולכן כמו ששמתן לב, כמעט לא כתבתי בפורום. זה מאוד עזר, כי התחייבתי להיות עם האיש ולא עם המחשב, ואכן נדמה שעב עלינו שבוע מדופר מבחינת הזוגיות. מצד שני- ממש הרגשתי כמו בגמילה... ולשבוע הבא- מתחייבת למצוא הזדמנות לXX לאכול מסודר בוקר וצהריים יחד עם ליה לארגן מפגש פורום תמיכה (יאללה להתפקד) פה בחיפה.

nonaa

New member
אני בעד מפגש-במיוחד בגלל שזה השבוע

האחרון שאנחנו מתגוררים בחיפה (למרות שעוברים רק כ-30 ק"מ דרומה, נדמה לי) אבל גם יש מן הסתם מלא סידורים (בגלל זה אני גם לא מנסה אפילו להתחייב על כלום) וכבר יום ראשון,שלישי,רביעי ושישי תפוסים ...

עינבלית

New member
../images/Emo41.gifיום ב' אחה"צ-סקרון-איזו שעה../images/Emo41.gif

סקר פצפון- בואו נקבע לשני אחה"צ בים, מיקום מדויק ישלח במסר. עכשיו לעניין השעה: בארבע? בארבע וחצי? בחמש? חמש וחצי? מה הכי נוח לכל אחת?

עדי 5

New member
לדעתי משהו כמו חמש זה טוב

עינבלית,ההודעה הזו הולכת לאיבוד. אולי תיפתחי הודעה חדשה?

עינבלית

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשימו../images/Emo23.gifלב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

וככה לא נלך לאיבוד.. אז מי תבוא מהבאות? -נובי -גלשני -עדי5 -weici -תפי -פשוש א - אמא של רועי ושני - אילה הסגלגלה -בלינקה -ציף שלי - אמא של עומר -nonaa -מיה שם בדוי

nonaa

New member
מקווה שיסתדר ...

אני עדיין לא יודעת אם יהיה לי רכב מחר וגם איזה סידורים יהיו לי ... אבל, אשמח לקבל מסר עם הפרטים !

nonaa

New member
../images/Emo26.gif בסוף אין לי רכב מחר

נקבעו פרטים כלשהם לגבי המפגש

עדי 5

New member
יום שני אחה"צ מתאים גם לי

תעבירו מסרים מתי ואיפה ניפגשים

גמני רוצה להיפגש../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

את המגה מפגש של פורום הנקה פספסנו לעצרי, אז אשמח מאוד אם נצליח לארגן משהו "מקומי". שני בצהריים פנוי לי

shuly1

New member
אני מתחייבת...

למרות ששבוע שעבר כתבתי את ההודעה 3 פעמים ולא תפס אני אתחיל משבוע זה אני מתחייבת:
לשמור על הנכנס לפה שלי
להיות סובלנית יותר
לדאוג לאיש שלי וקצת גם לי לא רק לילדים ומחזיקה אצבעות לכולן שנצליח

yaelia

New member
היה מוצלח

סידרנו חדר מקסים להללי, בינתיים יש לו יסורי מעבר, כי הוא עדיין מעדיף לדעת שאמא ואבא ישנים איתו באותו חדר, אבל זה הולך ומסתדר גם, בלילה האחרון הוא לא התעורר אפילו פעם אחת. שרק ימשיך ככה. אני כמובן קמה לפחות שלוש פעמים בלילה לראות שהוא מכוסה, ושנוח לו, ושהוא לא הסתובב במיטה, אבל זאת כמובן ההיסטריה שלי. גמרתי את הטרילוגיה שקראתי, והתחלתי את התיקונים.... בינתיים לא יודעת מה אני חושבת עליו (על הספר). התחייבויות לשבוע הקרוב... בעיקר לא להתפרק. ש. נוסע לשבוע לספרד לעבודה (עבודה בתחום היין כוללת הרבה מאוד שתיה ואוכל טוב, גם כן עבודה
). מקווה לבלות הרבה עם הללי אהה, כן, גם לנסוע לתל אביב באחד הימים, אני אומרת כבר שנה שאני אעשה את זה וכל הזמן יש משהו. התחייבות שלישית - להפסיק ללהג ומיד.

nubi

New member
התיקונים-משעמם!

מתקדם לי נורא לאט. יש לי הרושם שאין בו שום פואנטה. כלום.

למעלה