פינת ההתחייבות השנתית

היום עשיתי את הצעד הראשון ../images/Emo9.gif

הדפסתי כרטיסי ביקור. מעכשיו אני אדם עם לוגו מעשה ידי, שם ומקצוע (לפחות כך כתוב...). זה ממש מצחיק, כי זה דבר כל-כך קטן אבל הוא כאילו העניק לי זהות חדשה. ולמי שלא מכירה אותי, אוסיף שאני כבר כמה שנים לא עובדת כמעט בכלל בשל מחלה כרונית. השנה עשיתי מעשה ולמדתי מקצוע שאני מקווה שאוכל לעבוד בו כעצמאית בהתאם למגבלות הפיזיות שלי. בזמן האחרון התחלתי לעבוד, בקטן מאוד. אני מאחלת לעצמי שאצליח להקים עסק קטן על הרגליים השנה ושאוכל להתפרנס מכך, אפילו בדוחק. לשם כך אני זקוקה להרבה משאבים פיזיים ולהתארגן טוב יותר על הזמן ועל הכוחות. וזו ההתחייבות שלי לשנה הזו: לעשות את המירב כדי להצליח ולהתרכז בשימור הכוחות למטרות חשובות.

אנידס

New member
בהצלחה, אני בטוחה שעם הרגישות

שלך את תהיה מעולה במקצוע שבחרת.

עמית@

New member
תהיי הכי טובה שאפשר ../images/Emo45.gif

אם אוכל לעזור במשהו, אני פה

yaelia

New member
בהצלחה

מאחלת שתתפרנסי ברווחה גדולה ובהנאה גם.

בהצלחה תאומתי היקרה!../images/Emo23.gif

ושתהיה לך שנה נפלאה ומלאת הגשמה עצמית! והאמת היא שעוד בשבוע שעבר התכוונתי לאחל לך ביום הולדתך (21.8
) אך אבדו לי עקבותייך ועתה משמצאתיך
אני רוצה לאחל לך ולמשפחתך שנה טובה,מאושרת ושיהיה לכם רק טוב!
'תגעגעתי. ליטל.

איזו הפתעה!!!

שלום תאומתי! יופי לראות אותך. שגם לכם תהיה שנה מופלאה, שנת בריאות וזוגיות טובה. ונשיקה מיוחדת לשירי היפיפיה.

lulyK

New member
ואותי מעניין לראות את הלוגו ../images/Emo3.gif

וכמובן מצטרפת לאיחולי ההצלחה, מגיע לך.

תודה! הנה הלוגו, במיוחד בשביל לוליק

ובאמת תודה רבה לכולכן! זה מאוד מאוד מעודד. חסר לי עכשיו שלא אעמוד בהתחייבות...

פשושולה

New member
מזל טוב ובהצלחה. מוזר איך דברים

שנראים קטנים עושים לנו הרגשה כל כך שונה, לא?

מתחייבת

לעשות את המקסימום בעבודה החדשה,כדי שבסוף השנה ירצו להמשיך איתי. (מחליפה כרגע איש שיצא לשנת שבתון)

גלשני

New member
התזה, התזה....

מתחייבת להקדיש את השנה הקרובה ולעשות כל שאני יכולה בכדי להתקדם עם התזה.
מתחייבת להתאפק עם הצורך המטורף לילד שני, בכדי לא להרוס לעצמי את חופשת הלידה בלימודים לתזה. לא אחכה עד לראש השנה הבא... אבל לפחות להתאפק עוד חצי שנה.
מתחייבת לתת למשפחות ולזוגות שאני אטפל בהם השנה את כל כולי, ולא לוותר לעצמי ולהם.
מתחייבת להמשיך בדיאטה, להצליח להוריד לפחות עוד 5 ק"ג עקשנים.
מתחייבת להמשיך באימהות ובזוגיות שלי לפחות כמו שהן היום, מקווה להמשיך ולהנות מכל רגע ורגע. די הרבה התחייבויות.... מקווה שהכל יתגשם

במבט לאחור ועם הפנים קדימה../images/Emo26.gif

אמנם השרשור מתייחס להתחייבויות לשנה החדשה, אבל קודם כל רוצה לסכם את השנה שמסתיימת. אז ככה, הספקתי בשנה שחלפה שני דברים מהותיים: ללדת עוד ילד (אפרוח קטן, מדהים ומקסים, שמרחיב לי את הלב כל הזמן - רק שהלב לא יתפוצץ מרוב נחת...) ולסיים את התזה הארורה שלי - משימה שהיתה מאוד מאוד קשה עבורי וקשה לי להאמין שהיא מאחורי. כשאני חושבת על זה - שני הדברים שהספקתי קשורים למעשה ביניהם, כי התחלתי להתקדם עם התזה כחודשיים לפני התל"מ, כשהתחילו להופיע אצלי תחושות הקינון והרגשתי, שאני פשוט חייבת להוריד את העול הזה, שיושב עליי, ולעשות את זה לפני הלידה (טוב , נו , לא ממש לפני, אבל סיימתי). אז עשיתי משהו השנה, נכון? וההתחייבויות לשנה הקרבה: 1. משקל, משקל (עצוב) - להוריד לפחות 10 ק"ג ממשקלי. אני ממש סופגניה מהלכת, אין לי בגדים במימדים כאלו בארון, ואין לי כוונות לקנות, עד שלא אגיע למידה סבירה. אין מה להאשים את ההריון, כי אחרי הלידה כבר הייתי פחות 6 ק"ג ממשקלי כיום. אז זו ההתחייבות הראשונה. 2. להיות יעילה יותר בעבודה ולהשאיר כמה שפחות משימות לעבודה בבית. שנה טובה לכולנו!

למעלה