פינת ההתחייבות השנתית

Tovlli

New member
אני מתחייבת ../images/Emo70.gif

להתחיל לעבוד בעבודה שמקדמת את הקריירה שלי
. עברה כבר שנה מאז הלידה ואני מרגישה בשלה לפנות יותר משאבים לעבודה בתחום שלמדתי.
לכולנו

מנסה להתחייב

ומקווה שזה יעבוד יותר טוב (עבורי) מהתחייבות שבועית... מתחייבת להתחיל בפעילות גופנית סדירה ולשפר (עוד יותר) את הצד התזונתי. אנחנו אומנם אוכלים די בריא, אבל אני רוצה לקחת את זה צעד אחד קדימה.

nubi

New member
וואו! יש לי המון....

אני חושבת שהכי הכי חשוב זה שאני אהיה יותר שלווה. לקבל דברים כמו שהם, גם את עצמי, להפסיק להתרגז המון על שטויות ולנשום עמוק לפני שמתעצבנים. כשאני אהיה יותר שלווה יבוא כל השאר.

טיפוטף

New member
אפשר להתחייב לכל מה שכתבתן?

במיוחד את, נובי, כתבת מה שאני מרגישה - אם בפנים שקט ובטוח, אז גם בחוץ הכל איכשהוא מסתדר. העיקר ששומרים על העוצמות הפנימיות. ובכל זאת אוסיף שאני מאוד מקווה לשמור על רוגע עם הילדים, להיות אם ורעיה טובה, כמו שאני רואה את הדברים, להוריד את הקילוגרמים הסוררים השנה, להתקדם מבחינה מקצועית, וכמובן שכולם יהיו בריאים.

ההתחייבויות שלי

טוב אז אני מתחייבת ל: -להתחיל בהתעמלות סדירה ולהוריד את כל מה שמיותר... -למצוא עבודה עם שעות נורמליות ומשכורת סבירה כי אני כבר מתחרפנת לגמרי בבית -לנסות להתגבר על הפחד להשאיר את נדבי בטיפול של מישהי אחרת
-לתת פוש רציני ללימודים שלי כי הגיע הזמן כבר להוציא תואר (והדרך עוד ארוכה)... -למצוא דרך לשלב את כל הדברים ביחד

אפרת12

New member
ואני מתחייבת

לגמור לסדר את ה
- נכנסנו לפני קצת יותר משנה ומעט מאוד השתנה מאז - אין תמונות על הקירות, אין וילונות, הממ"ד עדין עמוס ארגזים ולא ממלא את תפקידו כמזוה וכן הלאה. אני חושבת שההתחייבות הזו יא לא יותר מידי יומרנית... בקיצור - אני מתחייב תלעשות מהבית שאנחנו גרים בו -

ornaok

New member
מחלת לכולן בהצלחה

לא מצליחה להתחייב כרגע, כי אני קצת מבולבלת... רק מקווה שיהיה לנו בסדר ושנצליח להתאזן מבחינה כלכלית.

למעלה