פינת הכרת המשתמש

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif פינת הכרת המשתמש

לאחר שהופסקה בשבוע :S חוזרת הפינה, והפעם תראיינו את רייבן שלנו D:

Neon taichou

New member
רייבן-צ'אאאאאאאאאאאן |קפיצה|

מה שלומך? איך החיים? איך הבגרויות? באיזה צבע הקיר שלך? וכמה פוסטרים יש עליו? גם את רוצה לשרוף את בצפר? יש לך חיות מחמד? מה החיה האהובה עליך? מה הספר האהוב עליך? איזה שיר תקוע לך בראש כרגע? גם השולחן שלך עמוס בזבל שאין לך כוח להיפטר ממנו? נכון שאת אוהבת אותי הכיהכי? *.*

RaVeN IYI

New member
יונע, מקסימה שלי :}~ ~תופסת~

שלומי מצוין, יונע יקירה. קצת קילופים בקצוות אבל לא נורא 3:
החיים נהדרים, אתמול הצלחתי להירדם בזכות הריח של אמא שנשאר על הכרית שלי :}~ מדהים איך ריח של אמא יכול לגרום לכל אדם להירדם אפילו אם הוא סובל מנדודי שינה :O~! באקי, יקירה, נסי את זה בעצמך. ^_~
יש לי בגרות במתמטיקה ביום שני D: אבא אמר שאם אני עוברת הוא קונה לי מחשב חדש, שזה אומר שאני אוכל להוריד מה שבא לי ולקבל שירים ממי שבא לי (קיריללל !!!!111 3>) ועוד ועוד ועוד 3: רק חבל שאני לא יודעת איך פותרים ת'תרגילים האלה >> או איזה תרגילים אני אמורה לפתור XX;; טוב נו, תמיד יש חן 3:
הקיר שלי צבוע בצבע דיי משעמם. D: לבן עם כמה כתמים חומים X3 זה מן הרגל שיש לי לשכב עם הראש על המיטה ועם הרגליים מתוחות על הקיר >> זו לא אשמתי שאני חולת נפש -.-
פוסטרים על הקיר? :O~! בואי נספור 3: מול המיטה שלי: 1. אורלנדו בלום עם שיער קצוץ. 2. אורלנדו בלום כלגולאס על סוס. מעל המיטה שלי: 1. צ'אד מאריי בפוזה של ערס, עם גופיה לבנה ומכנס קרמל. 3: 2. צ'אד מאריי שוכב על הדשא בלי חולצה, מחייך. 3:\ על הארון: 1. משום מה האבריל לאבין שקיבלתי מליסה עדיין שם, אבל רק בגלל שזה מליסה, כי אבריל נראית שם כמו מפגרת עם נעלי ספורט >> 2. האבריל לאבין עם הראש הגדול שלה, רק בגלל שאת זה קיבלתי מחן >> 3. אורלנדו בלום עם זיפים וקארה כמו בשודדי הקאריביים. 3> והפוסטר הכי אהוב עליי 3> סימבה!!!!1111 3> אוהבת אותך, צ'יבי. למרות שיש שם נעלה ;; כיכי היא זבל עופות ;; ואתה שלי !!11111 כיכי;; ככה אני החלטתי. ;; נכוע? מיאו~ אה, וזה הקטע מהסרט הראשון P: כשהוא ונאלה (טפוטפועליה.) חייכו ואמרו "בבקשההה!!11111" 3> איזה שיניים מבריקות יש לך, סימבעעעע *_* ~שיעול~כן~שיעול~ 3: אבל יש לי עוד שלושה פוסטרים שלא תליתי- 1. גין, קנפאצ'י ויאצ'ירו 3> 2. DNA 3. פרוטס באסקט. ;; אני מתביישת בעובדה שזה משודר פעם שלישית בערוץ הילדים!! אה ויש לי שני וולסקרולס של פרוטס 3> ועוד כמה שאני פשוט לא תולה >>
גם אני רוצה לשרוף את בית הספר שלי P: לא שאני נמצאת שם הרבה בכל מקרה XD פעם נשבעתי שאני אתחתן עם ערפאת כדי שביחד נתכנן לשגר טיל על הביצפר שלי >> ;; וההורים שלי אמרו שהם מאמינים לי. ניא~ :}~ אבל זה בטח יהיה כיף. מישהו רוצה להצטרף?
יש לי כלבה בשם לאסי. היא קטנה ומתוקה עם פרצוף אומלל תמידי ועיניים כל כך מתוקות שבא לדרוס אותה >> אבל אנחנו לא עושים את זה כי כבר דרסו אותה XX; אז הנחנו שאם נדרוס אותה שוב היא תמות. ואז לא יהיה את מי לרצות לדרוס ;; אוווווו ושלא נשכח את קיו3> יש לי חתולע ג'ינג'ית סגידע בשם סטרייפ :}~ מדי פעם אני מתבלבלת וקוראת לה קיו XX; אבל היא יודעת שאני קוראת לה גם אם אני מתבלבלת בשם P:
החיה האהובה עליי.. יש כמה P: קודם כל, אריות מאז ומתמיד היו החיות האהובות עליי. אני חושבת שחוץ מהעובדה שהם מלכותיים, הם פשוט יפים ופראיים שזה עושה לי פריחה X3 שניים הם הטיגריסים. מלבד הטיגריסים הרגילים שאנחנו רואים בחי כיף וכדומה.. יש את הטיגריסים הלבנים, שהם בכלל יפים, ומסנוורים אותי כל הזמן ;; סוסים. אהבה נוספת שלי. לא צריך להגיד למה, אבל.. סתם כבדרך אגב.. אננננננננני הולכתתתתתתתתתתתת לדהוווווווור עםםםםםםםםם אבאאאאאאא יווווווום חמישיייייי אם חן לא באה אליי >> D: מצטערת על המריחה. דולפינים הם חיות שאני נורא אוהבת. אני לא אפרט, אבל הם נורא מתוקים :}~ כלבים. וזה כולם אוהבים XD אבל כלבים הם פשוט החיות שהכי קל לשמור. >> נראה אתכם מצליחים לשכנע את אבא שלכם להביא לכם אריה ;; לי זה לא הצליח >.>"
הספר האהוב עליי? אף פעם לא חשבתי על זה >> אני מניחה שאני פשוט אוהבת יותר מדי ספרים. הממ למרות שממש אהבתי את צופן דה ווינצ'י, שומר הראש, עיר העצמות.. XD עזבי ^^" ניתן לך ספר קיטשי דוחה.. הממ.. דניאל סטיל, ההבטחה. דווקא נורא מתוק, אבל הוא צמר גפן כזה.. נדוש. עזבי אותי מספר אהוב ;; לא רוצה ;-;
שיר שתקוע לי בראש XD שיר של נארוטו.. אחד עם קול ציפציף XD אוה וגם אנג'ל דאסט וכל השירים של פולמטאל XX; הם ממש טובים.
השולחן שלי כל כך עמוס שאבא שלי טילפן לעירייה לבקש משאיות פינוי >> אני רצינית ;; אין לי מקום אפילו לעיפרון חודים !!!!!!1111111 ניסיתי אתמול לצייר יורואיצ'י ;; וכל הדברים נפלו לי מהשולחן XX; אז די עזבתי את הציור והרמתי הכל, כשרק הסוף והעיניים על הדף XX; קריפי.
מיאו~ כמובן שאני אוהבת אותך הכיהכי 3> את האוקא הקטן הסויפונגי שלי שעושה לי גינאמורי 3: ובגלל שאני אוהבת אותך כלכך 3> אני אכתוב לך על התמונה הזו פיק 3: כי אני יודעת שיש לך אותה XD סוףסוף OO;;

Jifannit

New member
רייבןצ'אן ^__^

מה 'ניינים? D: מתי הלכת לשון אתמול בלילה? {: קבלת היום שיעורים? D: נכון שאת אוהבת אותי המון המון? T.T למה היית אתמול בבוקר בבית ולא בבצפר? O: חעחע, עכשיו את כן תעני. P:

RaVeN IYI

New member
XDDD ג'יפע סחטנית 3:

הכל מעולה P: ~שיעול~ כואב לי הגרון אבל זה כלום ~נחנקת~ D:
בארבע לפנות בוקר ^^" הממ כמו שאמרתי ליונע.. XD הייתי עסוקה בלצייר יורואיצ'י וברגע שנפלו כל הדברים ויתרתי XX;; אה, וזה לא היה סוף, זה היה גוף ^^" טעות הקלדה :}~
לא קיבלתי היום שיעורים, מהסיבה הפשוטה שלא היה לי ביצפר P: וגם בימים שיש לי ביצפר, אני לא מקבלת שיעורים. וגם אם היו נותנים לי שיעורים >> לא הייתי עושה. כי אני עצלנית X3 ויש לי פרוטקציות ^.^ :O~! היתה תקופה של כמה שנים שהייתי עושה בהם שיעורים אבל זה היה מזמן !!11 בימים שחן היתה מעתיקה ממני ולא אני ממנה XD למרות שגם זה היה מזמן >> עכשיו אני פשוט מתעלמת :}~ מהמורים והכל >>
כמובן שאני אוהבת אותך המוןהמון 3> את מקסימה P: איך אני יכולה שלא לאהוב אותך? ^^ XD את הצ'יבית הקטנה שבאה איתי ברכבת 3: :}~ מיאו
:O~! ג'יפע, זה ארוך !! >> שיהיה אז ככה. אתמול התכוונתי לכת לביצפר, אבל כשכבר הייתי בתחנה נכנסתי לבית של סבתא להגיד להם בוקר טוב. אז לבשתי את הג'קט שלי ובדיוק עברה ההסעה. אני עמדתי בהלם כמו מפגרת ואמא עשתה "יווווו!!" ולקחה את המפתחות והג'קט שלה ורצה לבחוץ. הדבר הבא שאני יודעת זה שהתחלנו מרדף. ואז רייבן הגאון נזכרה שהיא שכחה את התיק אצל סבתא XX;; אז אמא אמרה לי לרוץ להביא אותו ;; וכשחזרתי היא ודוד שלי היו באמצע צחוק מטורף עליי ;-; נסענו לכיוון היציאה מראשון וראינו את ההסעה מולנו P: ואמא עקפה אותה ועצרה בזמן שהיא מצפצפת ואני צועקת לה שהיא עושה לי רעש ;; ירדתי מהמכונית אחרי נשיקה לאמא [לדוד שלי לא נתתי כי הוא נעל, וגם בגלל שלא היה זמן XP], עליתי להסעה וכולן אמרו "בוקר טוב" בזמן שהנהג האידיוט אמר "התעוררת מאוחר?" אז אמרתי לו שהייתי אצל סבתא XD והבנות אמרו שהוא לא עצר >> אז אמרתי שזו לא אשמתו כי אני בדרך כלל גם ככה לא באה. אז המשכנו לנסוע ואנשים מאחורה צעקו לי בוקר טוב >> ואז מישהי שאלה אותי למה באתי בכלל. אז הייתי מבולבלת XX; והיא אמרה "אין לכתה שלך ביצפר היום. הם באיזה סמינריון של השואה.." ואז קלטתי שאני מפגרת כי שכחתי לגמרי שיום לפני כולן נסעו ;; אז אמרתי לנהג שיעצור >> ירדתי והוא נסע. ואז התחיל לרדת גשם. Oo;; אז התחלתי ללכת הביתה, אל המקום שהיה בערך קילומטר וחצי- שניים מהמקום שירדתי. בואי פשוט נגיד שנראיתי כמו כלב רטוב XD דיברתי עם עצמי והתחלתי לקלל את הגשם >> למרות שאני מתה על גשם ;; ואז אמרתי שאם כבר להתרטב, אז בלי כובע. אז הורדתי ת'כובע. >> כשהגעתי הביתה, כשכל הדרך יורד גשם. חזק. סבתא [לבית של סבתא.. לא היה לי כח ללכת עוד חצי מטר לבית שלי XD חוצמזה רציתי קצת פינוק ומישהו שיכין לי תה ;;] פתחה לי ת'דלת והתחילה לצחוק בזמן שהיא אומרת לי שאני שוב רוצה גימלים >> למרות שהייתי רטובה ;; אז היא התחילה לדאוג כשהתחלתי להשתעל ולהתעטש כי (אלה שהיו במפגש פורום ודאי זוכרים ש)כבר הייתי חולה לפני >> במשך חודשיים בשיעול המסריח הזה XX; אז היא הביאה לי בגדים חמים :}~ ואז אבא אמר לי ללכת הביתה ולהדליק ת'חימום ולהישאר במיטה ולא לצאת 3: איזה אבא מותק 3> אז הלכתי הביתה ושכבתי במיטה וזה בעצם כל מה שעשיתי.. חוץ מבזמן שדיברתי איתך. אז ראיתי טלוויזיה בזמן שלא 3: ;; רק ששכחתי לקחת את התה איתי.

Vivi Sparrow

New member
אוווווו *חיבוקי* >:

אבלאבל גשם זה כיף וכיף להישאר בבית כשיורד גשם D:

RaVeN IYI

New member
א-אני? :O~!

כמובן שאנוכי להיות כזו XD >> אבל גם את ~חיבוק~ 3: ~מאוהבתברנג'יביאקויה~

Envious

New member
אומייגוד !!! ..XPPP

אני אהבלה ?!~ בואי תתנצלי !~ אישה שכמותך

Sakura K

New member
לאנכון. O: ~!

זה.. זהוב חמאתי 3: יומאחד אנחנו ניקח את מדריך הצבעים של..טמבור, וואטאבר, ונראה איך הם מגדירים את זה O:

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo45.gif נעשה סיור שיניגמים במפעל טמבור

והתשובה "זהוב חמאתי" היא לכאורה נכונה, מפני שהחמאה היא זהובה, אבל הפופקורן עצמו הוא צ-ה-ו-ב !~~~~ *חיבוק לרייבן* עשר נקודות !~ ^O^

RaVeN IYI

New member
~חיבוק~ X3

זה כמו פופקורן רגיל, אבל זה לא :}~ זה טעים יותר D: ~פאטפאט~ רואה שאני צודקת? אבי צ'אן.. דאייסקי דס~ 3> 3: כי גם את סגינה, וגם הגיטרע שלך X>

RaVeN IYI

New member
3> בחזרה, מותק :}~

אגב XD למה מטריד אותך הצבע של הפופקורן?? XD XDDDDDDDDDDDDD איזו תמונעעעעעע פאקקקקקק ~מתהמשיעול~

Vivi Sparrow

New member
צבעשלפופקורן סוטה *נותנתלוסטירה* O:

~לאיודעתיפניתכלכךטוב~ לאהבנתי<כמעט>כלומ. <: >:

RaVeN IYI

New member
:O~! את לא רואה שביאקויה תופר??

XD ואישידה מתחרפן כי הוא עושה את זה עקום XP ;; הפופקורן מתייחס אלייך רע? ~מכות~ פופקורן רע!! רע !!!!!11111 מעכשיו אנחנו עוברות לטעם טבעי 3: עוד תמונע? ^^ XD בשבילי, כי זה שיפ שאני אוהבת 3>

למעלה