XD מיקוטע יקירה :}~
אם היה לי שקל? :O~! בטח הייתי קונה בו סוכריה >> אבל אני תמניה, אז רוב הסיכויים שאני קמצנית מדי :O~! ואז הייתי מכריחה את אור צ'אן לקנות לי 3: אגב, מיקוטע.. בא לך להלוות לי שקל? >: בא לי סוכריה P:
עם שניים? :O~! אני יכולה לקנות בהם ג'אקוזי!! מיאו~ אבל גם פה אפשר לבקש מאור צ'אן 3: אגב שני שקלים >> אני צריכה 37 בשביל מסיבה.. מישהו רוצה לתרום? אני מתכוונת -.- אני לא הולכת למסיבה, אבל אני עדיין אשמח ל37 שקלים.
ציפור מפוחלצת? OO;; למה שתהיה לי ציפור מפוחלצת?? P: האמת היא שלדוד שלי היו ציפורים מפלסטיק אז קראתי להם ציפציף. כי הן עשו רעש ;; את מכירה את הציפורים האלה ששמים בהם מים והם שורקים? >> מיאו~ ;; תמיד היו יורקים עלייייי אבל אם את מתכוונת לציפור גן-עדן >> אז, כבר בחרו לזה שם ;;
לרייבן? :O~! כנפיים? לרייבן? אבל יש לו :O~! ורייבן להיות עורב !! מלאכים לובשים לבן ;; לבן זה צבע חיובי מדי ;; ורייבן לא שקסע :O~! הוא להיות אפל ודורס נבלות :O~! מיאו~ 3: חוצמזה >> כנפיים זה לא מאגניב.. :}~ אבל אם את ממש רוצה רייבן יכול לפרוש כנפיים שחורות ולדקור כמה אנשים בראש P: ;; רק לא לגעת לו בנוצות, הוא רגיש
אל כזה בישי סקסי מיאו~ *_* הייתי אונסת אותו גם עם בגדים :}~ אבל הוא כל כך שווה בלי 3> צה אני אצייר לך אדואל? :}~ אני תומכת באדאנבי >> אבל אדואל נראים טוב ביחד X3 מיאו~