פינת הכרת המשתמש

RaVeN IYI

New member
אור צ'אן P:

רייבן? מותק? :O~! איך הוא להיות אמור לדעת?? מה אור צ'אן לחשוב? :}~
רייבן לאהוב ג'ינג'ים עד סוף העולם ובחזרה 3> והוא לבקש חתימות מכל ג'ינג'ע שהוא לראות 3<
רייבן לדבר עם קאי 3: ולהציע לו נישואים X3 XD או שלא, אבל אולי הוא יסכים?? :O~!
כמובן שצריך לסקול אנשים בגמבות שלו :O~! גמבות זה סגין !! במיוחד גמבות אדומות 3: ולא לשכוח לירוק את הגרעינים לפני 3< מיאו~ תמונע 3:

SasuNaru

New member
רייבן כפרע D:

אם היה לך שקל, מה היית עושה איתו? O: ועם שניים? O: הם הייתה לך ציפור מפוחלצת, איך היית קוראת לה? O: אם לרייבן היו כנפיים,נכון היא הייתה מלאך שקסע מדהים? D: [אני לא שואלת אותך, את כבר מלאך ניחעחע P:] נכון שאל כזה שקסע בישי לאנוס אותו במקלחת? *__*

RaVeN IYI

New member
XD מיקוטע יקירה :}~

אם היה לי שקל? :O~! בטח הייתי קונה בו סוכריה >> אבל אני תמניה, אז רוב הסיכויים שאני קמצנית מדי :O~! ואז הייתי מכריחה את אור צ'אן לקנות לי 3: אגב, מיקוטע.. בא לך להלוות לי שקל? >: בא לי סוכריה P:
עם שניים? :O~! אני יכולה לקנות בהם ג'אקוזי!! מיאו~ אבל גם פה אפשר לבקש מאור צ'אן 3: אגב שני שקלים >> אני צריכה 37 בשביל מסיבה.. מישהו רוצה לתרום? אני מתכוונת -.- אני לא הולכת למסיבה, אבל אני עדיין אשמח ל37 שקלים.
ציפור מפוחלצת? OO;; למה שתהיה לי ציפור מפוחלצת?? P: האמת היא שלדוד שלי היו ציפורים מפלסטיק אז קראתי להם ציפציף. כי הן עשו רעש ;; את מכירה את הציפורים האלה ששמים בהם מים והם שורקים? >> מיאו~ ;; תמיד היו יורקים עלייייי אבל אם את מתכוונת לציפור גן-עדן >> אז, כבר בחרו לזה שם ;;
לרייבן? :O~! כנפיים? לרייבן? אבל יש לו :O~! ורייבן להיות עורב !! מלאכים לובשים לבן ;; לבן זה צבע חיובי מדי ;; ורייבן לא שקסע :O~! הוא להיות אפל ודורס נבלות :O~! מיאו~ 3: חוצמזה >> כנפיים זה לא מאגניב.. :}~ אבל אם את ממש רוצה רייבן יכול לפרוש כנפיים שחורות ולדקור כמה אנשים בראש P: ;; רק לא לגעת לו בנוצות, הוא רגיש
אל כזה בישי סקסי מיאו~ *_* הייתי אונסת אותו גם עם בגדים :}~ אבל הוא כל כך שווה בלי 3> צה אני אצייר לך אדואל? :}~ אני תומכת באדאנבי >> אבל אדואל נראים טוב ביחד X3 מיאו~

SasuNaru

New member
OMFGG רייבן סגידעעע X3

ניחע אני מרוששת XD; נו ניחע את מלאך בישי ואפל דורס נבלות 3> וכנפיים דוקרות זה כזה שיו D: ניחע אלללללל *_______* לאנוס לאנוס לאנוס *O* OMFGGGGGGGGGGGGGGG רייבן.... סגידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אהההההההההההההההההההההה ציירי לי אדו אל כן כן כן כן כן כן כן כן כן *___________* ZOMFGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG *מתפגרת*

RaVeN IYI

New member
XDDDD

כמובן שאני אצייר לך אדואל P: אבל רק אחרי שאני אסיים יורוקויה XD ואני צריכה גם יורוטאקה @@; אבל אני מבטיחה שעד המפגשפורום הבא יהיו לך שני אדואל P: מיאו~

RaVeN IYI

New member
תמידתמיד D:

כיכי מיקוטע היא הצ'יבית היאוי פריקית שלי 3: 3> אוהבת אותך, מותק ^^

SasuNaru

New member
את יודעת שכבר אין לי יאוי? ;3;

אבא קקע זונה מחק כל מה שקשור לאנימה TT.TT

למעלה