פינת הכרת המשתמש

Vivi Sparrow

New member
האאא O:

ראיתי שהוא תופר אבל לא ממש הבנתי את השאר XD; ^^ פופקורן עם חמאה ומלח -- חביב אבל עקשן [כמו פוצ'י?] >: עוד תמונה ^,^ !~

BlackEyedSpirit

New member
לא נכון -_-"

הפופקורן לא צהוב - הוא לבן. תנסי להכין פופקורן בלי חמאה ותראי שהוא לבן צח כשלג D=

RaVeN IYI

New member
לא נכועעע ;; יש בו כתמים חומים !!

אם הוא שרוף XX; שזה בדרך כלל הפופקורן שאני מכינה Oo;; וזו הסיבה שאני לא מזמינה אנשים אליי הביתה XD

Hinamori

New member
רייבן-צ'אאאאן ^__^

מה צבע התחתונים שלך ? מה את לעשות עכשיו ? מה זה מזלג ? ^^

RaVeN IYI

New member
מיאו~

שחור 3<
לדבר עם קאי 3>
מזלג זה מסרק בשפת בני הים אדומי השיער P:

Sakura K

New member
כ"כ O: ~! [לגבי המזלג. כמובן. @@]

ביומשישי חברה שלי התחילה לשיר לי את השירים על הפילים הורודים שיש בדמבו XDD אע. סרטי דיסני *__* "השעה אחאאאאאאאאאאאאאאאאאאת והאאאאאאאאכלללללללללל בסדרררררררררררררר" XD כןכן. ספידע מכורה לדיסני. עמכם הסליחה םם;

RaVeN IYI

New member
מה זאת אומרת? :O~!

אני לא זוכרת שיר כזה בדמבו !!1111 ;; ואיזה פילים ורודים?? החברות של אמא שלו? :O~! אני זוכרת עכבר ואוזניים גדולות XX; אה, ובוטן XD תמונע? 3:

Sakura K

New member
'ני גם לא זכרתי P:

אבל היא זו שראתה דמבו קודם. אני ראיתי לפני איזה חמש שנים, הקלטת נהרסה וגם זה ממילא סרט פיכ.

Hinamori

New member
איזה היטסו בישי *___*

געעע~ תודה על התשובה [על המזלג] עכשיו חנ יודעת !!!11111 <:

Sakura K

New member
או או או.

'ני 'ני~! רייבן, נכון שראית אי פעם היפופוטמים סגולים עם חצאיות בלט על אדן החלון? זו לא רק אני, נכון? נכון? O: אם היו נותנים לך לצבוע את הקירות הלבנים עם הכתמים החומים שלך. באיזה צבע היית צובעת? אם היו חבורת קניבלים [עולים חדשים מאיזה חור, סליחה, נו >:] רוצים לטגן אותך, מה היית אומרת? מתי התאריך יומולדת שלך? O: האם את מודעת לכך שאת רייבן? מאיפה הניק? O: מתי בפעם האחרונה התעטשת? מה המילה האחרונה שאמרת? מה המילה הראשונה שאמרת? P: יש מצב שאת מכירה אישית את סנופקין מהמומינים? O: [כי 'ני רוצה חתימע וחיבוק >:] נכון שאת רוצה לתת לי חיבוק? ^-^

RaVeN IYI

New member
הוו הרבה שאלות מוזרות :}~

ספידע מותק P: הלו ^^
כמובן P: וגם פסיכיאטר מטורף שנוהג לתלוש לעצמו את מעט השיער שבקושי נשאר לו, וגם שלושה כלבים שלא נראים כמו כלבים, שמהם שניים לובשים מכנסיים, ואחד חצאית ורודה :O~!
אם היו נותנים לי לצבוע, ודאי הייתי צובעת לשחור 3: כי אני גאה בצבע הזה. הוא מדגיש את השלג שיש לי על הדלת, שכל מי שרואה משתדל להקיש עליה XX" ואם לא לשחור >> הייתי מחדשת את הלבן. פשוט כי אין לי כח לצבוע לאחר >> כחול זה בהיר מדי, סגול זה רגוע מדי -.-" אין צבע שהייתי יכולה לשנות אליו מבלי להרגיש לא נוח >>
קניבלים שרוצים לטגן אותי? XD המ.. "אני לא טעימה >>" או "אני זאזואית." או סתם "אם תתנו לי להירקב אתם תחטפו סנדל לראש >.<" אבל רוב הסיכויים שקניבלים לא ירצו לאכול אותי >> אני מגעילה מדי XX; אני אהרוס להם את הארוחה עם בדיחות קרש לא מצחיקות -.-
יום ההולדת שלי? :O~! בשמיני ליוני 3: וול.. ה8/6 לאלה שלא מבינים ^^" מיאו~ אני אהיה בת 17 !!!!!1111 פאקפאק !! אני הולכת לדרוס כמה חתולים X3 כמו אתי P: יאאאאאאאאאאאאי 3>
בהחלט D: אני רייבן מבטן ולידה XP שור. מה רע בלהיות רייבן? :O~!
אוו הניק XD לפני כמה שנים.. מעל לחמש ^^" אני וחן התחלנו לכתוב סיפור ביחד P: ואחת הדמויות שפיתחתי היתה זונה, ילדה בגיל 16, עם הורים עשירים, שהחליטה שלהזדיין עם כולם זה כיף >> XD אז החלטתי לקרוא לה רייבן, כי פירוש המילה זה עורב. עורבים הם יצורים שדורסים כל חיה וטורפים אותה. את יודעת >> כמו נשרים. אוכלי נבלות. הם יצורים נקמנים ומסוכנים, ככה שזה פשוט התאים. >> ואז ליסה אמרה שאני בעצם הדמות שכתבתי עליה >> חוץ מהזונה XD אני ביץ' אבל XX; לא עד כדי כך. ואז היא התחילה לקרוא לי רייבן, וכולם שאלו מה זה.. וכשהם גילו >> גם הם החליטו לקרוא לי רייבן. ועכשיו כל העולם קורא לי רייבן ;O; 3: הו וול 3<
האמת היא שהרגע התעטשתי. OO" אבל גיליתי שאם אומרים לי לבריאות לפני האפצ'י זה מעלים לי אותו :O~!
ילדים, לא לנסות בבית D:
המילה האחרונה שאמרתי? :O~! כשדיברתי עם מישהו או כשדיברתי עם עצמי? XX; עם מישהו- "___________________ תה" ("מאמ, לפני שאת הולכת תכיני לי תה..") עם עצמי- "______________ מאמ" ("his brother killed his mom??") ניא~
הראשונה שאמרתי? OO; מאיפה אני זוכרת XD הממ.. "סגורת'דלת" בג'יבריש, כשאבא שלי פתח ת'דלת בבוקר >>
בארור שאני מכירה אישית את סנופקים :O~! למה מי נראה לך קנה לו את המפוחית?? P: והכובע הזה, השאלתי לו מסבתא של הגרוק >> האמת שזה אפילו לא כובע, זה חתיכת עור. מהנשל שלה :}~ כי הם משילים את הראש D: צה חתימה?? :O~! אני אשיג לך 3: אבל יש בעיה קטנה XX; סנופקין לא באמת יודע לכתוב, הוא בדרך כלל מבקש מאליסיה XX; ידעת שיש ביניהם רומן? :O~! הוא בוגד בסניף ;;
כמובן שאני רוצה לתת לך חיבוק P: וגם נתתי במפגשפורום X3 אבל עוד אחד לא יזיק לאיש ~חיבוק~ 3> כי את כזו מותק 3:
תמונע? ^^

Kakashi Sensei

New member
רייבן! לא פגשת אותי במפגש!

אני לא מוותר! אני לא סנילי ובטח שאין לי הזיות... זה מוזר אבל שאת כ"כ בטוחה בזה... אני אפילו לא הייתי במינוס 4...

RaVeN IYI

New member
אני אומרת לך שראיתי אותך >>

נו טוף, שיהיה XD ואין לך שאלות? זה דיי כיף >>

Kakashi Sensei

New member
יש לי! ^-^

1.כמה קרמבואים את מסוגלת לסיים ב-10 דק'? 2. למה יש לך פוביה מהשם שלך? 3. האם את יכולה להכניס את כל ה Stuff שלך על גין לקובץ זיפ ולשלוח לי? 4. האם את סבורה שהקונפליקט האוסטרו-קמבודי יכול להשפיע על מחירי השניצלים בארץ, וכיצד? 5. למה?

RaVeN IYI

New member
קיריללללל P: אנשים- תמונת ספוילר 3:

קרמבואים? :O~! תלוי באיזה טעם 3: אני בדרך כלל לא סובלת את הוניל >> אם זה בננה ומוקה *_* אני מסוגלת לגמור חמש או שש 3> אף פעם לא חשבתי לנסות יותר XX;
אין לי פוביה מהשם שלי, אני פשוט חולקת אותו עם ילדה מגעילה ודוחה שאני לא אזכיר את שמה(XP) וכל הבנות בשם שלי הן פשוט איכסיות. פלוס אני לא אוהבת את השם שלי סתם כי הוא נוראי. למרות שאבא שלי עדיין מותק 3>
לא XD פשוט מאוד כי יש לי היסטוריה בעייתית עם הקבצי זיפ. ניסיתי לעשות אחד וזה מחק לאחי משהו >> ואז הוא הלך ומחק לי את כל המחשב ;-; זונע -.-
Oo;; האסטרומו-מה? XX; אני חושבת שאני אשמור על זכות השתיקה T_T;;
כי אני רייבן D: ואנשים לאהוב אותי. כי אני יכולה P: מיאו~

Kakashi Sensei

New member
אוסטרו(כמו באוסטריה)-קמבודי

(כמו בקמבודיה!), וקונפליקט את יודעת מה זה. עכשיו איך קונפליקט זה משפיע על מה שנאמר לעיל?...

RaVeN IYI

New member
אני מניחה שהם פשוט.. OO;

יפסיקו לרצוח תרנגולות XX; אם האוסטרים לא יספרו להם, כי בטח יש להם משק בית ענק. XX;; לפחות ככה ראיתי בסרט שהיה משודר לפני כמה שנים. הרבה תרנגולות. ואם כבר מדברים על תרנגולות.. -O- >> גיליתי ששניצל זה חלק מהתרנגולת. זה היה הלם דיי גדול. ;; הייתי בטוחה ששניצל זה סוג של ציפור ;;

JeeChan

New member
שאלות :]

האם רייבן הוא מותק :] ? עד כמה רייבן לאהוב ג'ינג'ים :] ? מה רייבן עושה עכשיו :] ? האם צריך לסקול אנשים בגמבות של רייבן :] ?

למעלה