הוו הרבה שאלות מוזרות :}~
ספידע מותק P: הלו ^^
כמובן P: וגם פסיכיאטר מטורף שנוהג לתלוש לעצמו את מעט השיער שבקושי נשאר לו, וגם שלושה כלבים שלא נראים כמו כלבים, שמהם שניים לובשים מכנסיים, ואחד חצאית ורודה :O~!
אם היו נותנים לי לצבוע, ודאי הייתי צובעת לשחור 3: כי אני גאה בצבע הזה. הוא מדגיש את השלג שיש לי על הדלת, שכל מי שרואה משתדל להקיש עליה XX" ואם לא לשחור >> הייתי מחדשת את הלבן. פשוט כי אין לי כח לצבוע לאחר >> כחול זה בהיר מדי, סגול זה רגוע מדי -.-" אין צבע שהייתי יכולה לשנות אליו מבלי להרגיש לא נוח >>
קניבלים שרוצים לטגן אותי? XD המ.. "אני לא טעימה >>" או "אני זאזואית." או סתם "אם תתנו לי להירקב אתם תחטפו סנדל לראש >.<" אבל רוב הסיכויים שקניבלים לא ירצו לאכול אותי >> אני מגעילה מדי XX; אני אהרוס להם את הארוחה עם בדיחות קרש לא מצחיקות -.-
יום ההולדת שלי? :O~! בשמיני ליוני 3: וול.. ה8/6 לאלה שלא מבינים ^^" מיאו~ אני אהיה בת 17 !!!!!1111 פאקפאק !! אני הולכת לדרוס כמה חתולים X3 כמו אתי P: יאאאאאאאאאאאאי 3>
בהחלט D: אני רייבן מבטן ולידה XP שור. מה רע בלהיות רייבן? :O~!
אוו הניק XD לפני כמה שנים.. מעל לחמש ^^" אני וחן התחלנו לכתוב סיפור ביחד P: ואחת הדמויות שפיתחתי היתה זונה, ילדה בגיל 16, עם הורים עשירים, שהחליטה שלהזדיין עם כולם זה כיף >> XD אז החלטתי לקרוא לה רייבן, כי פירוש המילה זה עורב. עורבים הם יצורים שדורסים כל חיה וטורפים אותה. את יודעת >> כמו נשרים. אוכלי נבלות. הם יצורים נקמנים ומסוכנים, ככה שזה פשוט התאים. >> ואז ליסה אמרה שאני בעצם הדמות שכתבתי עליה >> חוץ מהזונה XD אני ביץ' אבל XX; לא עד כדי כך. ואז היא התחילה לקרוא לי רייבן, וכולם שאלו מה זה.. וכשהם גילו >> גם הם החליטו לקרוא לי רייבן. ועכשיו כל העולם קורא לי רייבן ;O; 3: הו וול 3<
האמת היא שהרגע התעטשתי. OO" אבל גיליתי שאם אומרים לי לבריאות לפני האפצ'י זה מעלים לי אותו :O~!
ילדים, לא לנסות בבית D:
המילה האחרונה שאמרתי? :O~! כשדיברתי עם מישהו או כשדיברתי עם עצמי? XX; עם מישהו- "___________________ תה" ("מאמ, לפני שאת הולכת תכיני לי תה..") עם עצמי- "______________ מאמ" ("his brother killed his mom??") ניא~
הראשונה שאמרתי? OO; מאיפה אני זוכרת XD הממ.. "סגורת'דלת" בג'יבריש, כשאבא שלי פתח ת'דלת בבוקר >>
בארור שאני מכירה אישית את סנופקים :O~! למה מי נראה לך קנה לו את המפוחית?? P: והכובע הזה, השאלתי לו מסבתא של הגרוק >> האמת שזה אפילו לא כובע, זה חתיכת עור. מהנשל שלה :}~ כי הם משילים את הראש D: צה חתימה?? :O~! אני אשיג לך 3: אבל יש בעיה קטנה XX; סנופקין לא באמת יודע לכתוב, הוא בדרך כלל מבקש מאליסיה XX; ידעת שיש ביניהם רומן? :O~! הוא בוגד בסניף ;;
כמובן שאני רוצה לתת לך חיבוק P: וגם נתתי במפגשפורום X3 אבל עוד אחד לא יזיק לאיש ~חיבוק~ 3> כי את כזו מותק 3:
תמונע? ^^