פינת הכר את המשתמש

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif פינת הכר את המשתמש

והפעם תזכו להכיר את נעמה צ'אן (Jiffanit) *_*
האנשים ל3 החודשים הקרובים: - שבוע הבא, יונע צ'אן (Neon taichou) *_*
- בעוד שבועיים, חן צ'אן (Hinamori) *_*
- בעוד שלוש שבועות, ניצנע צ'אן (אלונית 2006) *_*
- בעוד חודש, ויוע צ'אן (Vivi Sparrow) *_* =] - בעוד חודש ושבוע, קיפי צ'אן (Keep Smiling) *_*
- בעוד חודש ושבועיים, רותע צ'אן (shui chan) *_*
- בעוד חודש ושלוש שבועות, קורל צ'אן (coral chan) *_*
- בעוד חודשיים, אנבי צ'אן (Envious) *_*
- בעוד חודשיים ושבוע, קיארית צ'אן (KiaritChan) *_*
- בעוד חודשיים ושבועיים, יעל צ'אן (כפית במצב כפית) *_*
- בעוד חודשיים ושלוש שבועות, עדי צ'אן (Google Girl) *_*
- בעוד 3 חודשים, באקי צ'אן (Bakura) *_*
לא להעלב אם אתם לא ברשימה :/, כי ברור שאחרי ה3 חודשים, אני אכניס רשימה חדשה של 3 חודשים D: אם שמות חדשים ^_^. אם מישהו ראה את עצמו ברשימה ולא רוצה להשתתף בפינה, נא להגיד לי ואני אסיר אותו מהרשימה ^_^.

JeeChan

New member
אני אשאל ראשון D:

איך היה לאחות קטנה באילת ? אחות קטנה נהנתה ? מה אחות קטנה עשתה היום ? איך היה בבית ספר ? אילו תוכניות אנימה אחות קטנה רואה עכשיו ?

Jifannit

New member
DD: תשובות ^-^

איך היה לאחות קטנה באילת ? היה שוועעעע לאללה D: אחות קטנה נהנתה ? בארור ^___^ מה אחות קטנה עשתה היום ? הלכה לבצפר, שם שחקה במסגרת שיעור ספורט כדורעף נגד הבנים. T.T איזה אושר הבנות הפגינו שם...כשהן תפסו את הכדור P: איך היה בבית ספר ? חרא, כרגיל ^^ אילו תוכניות אנימה אחות קטנה רואה עכשיו ? צ'וביטס. ^____^ למרות האזהרות של חנ. >> D:

Hinamori

New member
יאאאאאאאאאי

נהמע, איך קוראים לכלב שלך ? |שכחתי| מתי היתה הפעם האחרונה שהלכת לשירותים ? מה הפרק האחרון של איזו אנימה שראית ? רוצה להתגרש ואז נתחתן שוב ? י.י מי נולדה קודם, את או דנה ? י.י

Jifannit

New member
אהובתי 3>

נהמע, איך קוראים לכלב שלך ? |שכחתי| לכלבה ג'יפנית [ראי כינוי XDD] ולכלב ג'ינג'י. יש תמונות אם את רוצה. ^__^ מתי היתה הפעם האחרונה שהלכת לשירותים ? ממש לפני כמה דקות, כשחזרתי מהבצפר. [: מה הפרק האחרון של איזו אנימה שראית ? עכשיו, צ'וביטס. רוצה להתגרש ואז נתחתן שוב ? י.י יאללה בכיף XD מי נולדה קודם, את או דנה ? י.י דנה. היא נולדה ב12:00 בצהריים ואני נולדתי ב12:12. מספר של מאפיונרים, לא? D:

Hinamori

New member
XDDDDDDDDDDDDD

אל תראי צ'וביטס ! אל תעשי את זה לעצמך ! ;; מספר של מאפיונרים XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jifannit

New member
"קרציות הם אלה שכששואלים אותם מה

שלומם, הם גם מפרטים." אני בדרך כלל קרציה אבל היום אינלי כוח. י_י הכל טוב ברוך השם D:

Vivi Sparrow

New member
^_^ עוד שאלה P:

[אפילו שאינלך כוח '_' P:] נכון שאריק משעלי חמוווד? XD ^_^"

Vivi Sparrow

New member
>:

הוא משחק את גולן ב"החבר'ה הטובים" [סדרה שהייתה בזמנו בערוץ 6. עדיין משדרים אותה? @_@]. פגשתי אותו היום בבצפר *_____*.

Jifannit

New member
אוי, ראיתי את זהXD

הוא באמת חמוד. XDD אוייי, הנוסטלגיה. הוא איתך בבצפר? O:

Vivi Sparrow

New member
איך הוא יהיה איתי בבצפר? ../images/Emo203.gif

הוא בן שלושים ומשו >>; הוא בא לבצפר במסגרת "יום מוקד" שהיה לנו היום, על סמים. ^_^ הוא כזה חמודדדדדדדד *__*

SaijinKun

New member
נהמע D: שלומ,שאלות OO;

מנשמע O: למה את לא מתחברת למסן? ;O; כבר שכחת שאני צ'יבי שלך? את אוהבת גלידת תות? @@;; נכון שאין לי מה לעשות כשאני טוען בליצ' ולכן אני מטריד אנשים בשאלות? OO;

Jifannit

New member
טלינקה D:

מנשמע O: הכל אחלע D: למה את לא מתחברת למסן? ;O; כי אני צריכה לכתוב כתבה ואם המסן יהיה מחובר אז אני יודעת שאני לא אצליח לכתוב אותה. X.X;; כבר שכחת שאני צ'יבי שלך? ברור שלא. אתה הצ'יבי שלי. אנשימ ואנשות, התרחקו ממנו. >_< את אוהבת גלידת תות? @ @;; אני מכורה DD: אבל מילקשייק תות יותר. ^__^ נכון שאין לי מה לעשות כשאני טוען בליצ' ולכן אני מטריד אנשים בשאלות? OO; לא, כולנו ככה D:

MichelleLev

New member
תתחברי למסנג'ר D=

כדי שאוכל לאאנוס אותך עד אין קץ בלי שכולם ישמעו ^_^;;;;

Jifannit

New member
אבלאבל. ;;

[ראי תשובה לשאלה השניה שטל שאל אותי :X] ולמה שלא ישמעו.;;

למעלה