פינת הכר את המשתמש

Vivi Sparrow

New member
וגם *עם ["...שמות חדשים"] ../images/Emo125.gif

אבל מי אנחנו שנהיה קטנוניים כלפי מנהלנו האהוב מכל? ^_^

coral chan

New member
וגם *נהמע [.."את נעמה צ'אן"]../images/Emo210.gif

די לנסות להראות חכמה.. ._________.;;

coral chan

New member
לאלא,דיברתי עלי XD ../images/Emo210.gif../images/Emo64.gif

ויוי היא חכמה,גם אם תאמר דברים טיפשיים (משו שבחיים לא יקרה)

נהמע! D=

איזה ספר קראת לאחרונה? השיער שלך פזור או אסוף בקוקו עכשיו? ובד"כ? מה את לובשת על הרגליים שלך כרגע? קר לך? יש לך משהו שאת ממש מחכה לו ויקרה השבוע? את אוהבת חצילים? ו/או אוהבת לאיים על אנשים איתם? לבן או שחור? ארטיק או מסטיק? ו..אממ. אני אשתוק עכשיו XD

Jifannit

New member
יעלעעע ^__^

איזה ספר קראת לאחרונה? גמרתי ג'יין אייר בפעם האלף. רק שהפעם זה היה באנגלית (סופסוף. XD) השיער שלך פזור או אסוף בקוקו עכשיו? ובד"כ? עכשיו אסוף בקוקו ובדרך כלל הוא...אסוף בקוקו^___^ מה את לובשת על הרגליים שלך כרגע? מכנסיים כחולות שארוכות עלי בשתי מידות. קר לך? לא, אני עם סוויטשירט [: יש לך משהו שאת ממש מחכה לו ויקרה השבוע? כע, יומשלישי יש מפגש יומולדת לגל צ'אן שאני מקווה להגיע אליו, וגם אני אחורר לעצמי את האוזניים השבוע מתישהו D: את אוהבת חצילים? ו/או אוהבת לאיים על אנשים איתם? לא אוהבת חצילים.;; אבל לאיים אתם על אנשים אני אוהבת. ^^ לבן או שחור? שחור:p ארטיק או מסטיק? מסטיק! O: אוהבתאותך.3>

Neon taichou

New member
נהמעצ'אאאאאאאאאאאן T^T

התגעגעת אליי? >: יש לך בגדים ורודים בארון? OO; לאיפה הגעת בצ'וביטס? את יודעת שהמנגה הרבה יותר טובה? O: נכון שפרייה אנסית סופרסקסית ומגניבה? את יודעת מי זאת פרייה בכלל? כמה כרכי מנגה יש לך בבית? לאיזה עוד פורומים את הולכת? את אוהבת אותי? ;;

Jifannit

New member
יונע שלי!@#!!!111

התגעגעת אליי? >: הכי שאפשר;; יש לך בגדים ורודים בארון? OO; חס וחלילה, שרפתי את כולם/צבעתי בשחור. לאיפה הגעת בצ'וביטס? פרק 2. >> וזה דווקא נחמד. >> את יודעת שהמנגה הרבה יותר טובה? O: כע, אני מורידה גם את המנגה P: נכון שפרייה אנסית סופרסקסית ומגניבה? מי? י_י את יודעת מי זאת פרייה בכלל? לא XD כמה כרכי מנגה יש לך בבית? נראה לי 10 >> או 7. לא זוכרת. >> לאיזה עוד פורומים את הולכת? נמ, פעם הייתי ב1240, וב160, וב376. יצאתי מכולם ואני מבקרת בהם לפעמים. את אוהבת אותי? ;; אוווו יא בייבי!!!111 DDDD: *_______*

coral chan

New member
נמהההה DDDDDDDDD:

למה קראו לך ככה? ומאיפה הגיע הכינוי נהמע? למה דנה לא בפורום? T.T אני דורשת שתשימי תמונה של הכלבים שלך <: מתי לנמה יש יומולדת? *.* למה עדיין לא עשית לי צאצאים? >:

Neon taichou

New member
י-יותר מ-מ-מ-ממני?

|הולכת לבכות בפינה חשוכה| קורלהימה לא אוהבת אותי יותררררררררר T__________________T

Jifannit

New member
קורלבובע!!!11

למה קראו לך ככה? לא יודעת. את קוראת לי ככה. י_י בטח בגלל החולצה, לא? XD או בגלל שמתי שאומרים "נעמה" מהר זה נשמע כמו נמה. >> ומאיפה הגיע הכינוי נהמע? חנ המציאה לי אותו DDD: למה דנה לא בפורום? T.T כי דנה היא איכסה והיא בכלל לא רואה בליץ'. >> אני דורשת שתשימי תמונה של הכלבים שלך <: הרי לך O: מתי לנמה יש יומולדת? *.* 22.4 א' באייר D: למה עדיין לא עשית לי צאצאים? >: |צאצאים לקורלבובע *.*~|

Jifannit

New member
והינה עוד תמונה שלה~

זאת הכלבה שלי ^-^ ותכף תבוא תמונה של הכלב שלי D:

למעלה