פינת הכר את המשתמש

MrsGreen

New member
נעמה DD: ^^

נכון את סגידה? *____* ונכון שאת אהבת את אילת והרגשת תוך יומיים כאילו זה הבית שלך?? ונכון שאת מושי מושלמת????? ^____________^ ונכון שאת שונאת מתמתיקה ומוסרת בהצלחה בבגרות מחר? T_T ונכון שהמילה נכון היא מעצבנת ואת מבינה שזה רק בגלל שאני במצב נוראי עכשיו ויש לי חשובה עקומה? ונכון שלא אכפת לך? ארררגגג ריילי ריילי אנד טרולי! לאב יו 3>

Jifannit

New member
מיטלללל*___*

נכון את סגידה? *____* לא XD ונכון שאת אהבת את אילת והרגשת תוך יומיים כאילו זה הבית שלך?? נכון D: ממש ככה. ^___^ ונכון שאת מושי מושלמת????? ^____________^ לאאאא XDDD ונכון שאת שונאת מתמטיקה ומוסרת בהצלחה בבגרות מחר? T_T ברור, ואת תהיי נהדרת ואני יודעת שתצליחי כי את מוי חכמה. >: ונכון שהמילה נכון היא מעצבנת ואת מבינה שזה רק בגלל שאני במצב נוראי עכשיו ויש לי חשובה עקומה? איף יו סיי סוו XD ונכון שלא אכפת לך? האי XDD ארררגגג לאלא, אל תגידי ארג, תגידי בורג במקום! D:

yuval chan

New member
נהמע D:

למה את חושבת שאני עילגת שלא מבינה במחשבים ;;? איך זה שאני כל הזמן מאיימת על הצ'יבי שלך במכות את לא עוזרת לו???דרךאגבאניבאמתמרביצהלו>< איך קוראים לי? את יודעת באיזה פרק אני? רוצה להצטרף למאפיה שלי ושל נדב? נכון שאת מתחפשת לסוי פונג באנימה קון? את יודעת שיוני מתחפשת ליורואיצ'י? הבנתי שאת אוהבת איצ'י/יורואיצ'י- טל מיתחפש לאיצ'י! נכון שאת תממשי באותו רגע את הפנטזיה שלך של איצ'י/יורואיצ'י? D: מ-1 עד 10 עד כמה את אוהבת אותי? נכון שיש לך שקל?

Jifannit

New member
האהאהא! D:

למה את חושבת שאני עילגת שלא מבינה במחשבים ;;? את לא. י_י ואני לא חושבת ככה. XD איך זה שאני כל הזמן מאיימת על הצ'יבי שלך במכות את לא עוזרת לו???דרךאגבאניבאמתמרביצהלו>< מה, זה לא נעים?;; יונע כל הזמן מרביצה לי. עם שוט. אני דווקא מבסוטה מזה. י_י איך קוראים לי? בנננננננה P: את יודעת באיזה פרק אני? לא, בפעם האחרונה שאמרת לי היית 48 ^___^ רוצה להצטרף למאפיה שלי ושל נדב? אני כבר חברה במאפיה של קומונת פאנגירלז ופאנבויז XD נכון שאת מתחפשת לסוי פונג באנימה קון? האי ^___^ אני צריכה דיאטה. X.X; את יודעת שיוני מתחפשת ליורואיצ'י? נו בטח, אני והיא נסתובב ביחד וזה יהיה כזה מאגניב. XD הבנתי שאת אוהבת איצ'י/יורואיצ'י- טל מיתחפש לאיצ'י! נכון שאת תממשי באותו רגע את הפנטזיה שלך של איצ'י/יורואיצ'י? D: ת'אמת לא, אני כבר החלפתי בפרק 56 ואני שיפרית של יורוסוי XD מ-1 עד 10 עד כמה את אוהבת אותי? 1000000, אני אוהבת אותך הכי שאפשר ;O; נכון שהסמיילי הזה: ;O; נראה כמו איש עם עגילים? י_י נכון שיש לך שקל?

Vivi Sparrow

New member
עוד שאלה לנהמע XD ../images/Emo203.gif

נכון שצ'סטר מאמוש שווה כוסון עולם וכל זה? 3:

Envious

New member
XDD והו אני עוד חודשיים !~ D:

אוקיי אממ.. שאלה שאלה..
למה את לא פה במיטה ?! אסירה משוחררת שכחתי להפעיל את ההזעקה !~ ;;

למעלה