פינת הכר את המשתמש

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif פינת הכר את המשתמש

והפעם בפינה תכירו את יונע צ'אן (Neon Taichou) *_*

keep smiling

New member
לי יש. לי יש! ^-^ ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

מהנשמע? מה המרגש? מה המצב? [חצב. יא.
] למה אין לי אותך במסנג'ר? ]; מה המסנג'ר שלך? נכון שאין לי עוד שאלות? יופי.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif עונה~ 3>

מהנשמע? אמ. חריקות. אמא מזיזה את המיטה כי היא איבדה את הספר שלה. ^^; מה המרגש? תפוח בדבש! אה, רגע, לא. זאת התשובה ל"איך המרגש". אוף איתך, עכשיו אין לי תשובה. >: מה המצב? [חצב. יא.] הכ5 ס22!ש כ@7ה! למה אין לי אותך במסנג'ר? ]; למה באמת?! >< מה המסנג'ר שלך? [email protected]. תוסיפי, נו, נו. >: נכון שאין לי עוד שאלות? ארמ. נכון? ^^;

Envious

New member
אני לא מאמינה שראית מולן באנגלית

לפני =[ טוב..אממ שאלה.. למה את כל כך גבוהה ;; זה לא פייר !! נמוכים רולז T_T

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אמ. XD

האמת, עוד לא ראיתי מולאן, אני צריכה להגיע לזה. OO; אני גבוהה כי אני יותר מגניבה ממך [מה, את יודעת שזה נכון!!1].

KiaritChan

New member
יונעעעעעעע

בואי נקשור את חנ לכיסא ונעשה מולה יאוי הולואים? D: אמאמ, ומה המסר שלך לאומה? איך תפרקי את החמאס? איך קוראים למחנכת שלך? ולמנהלת? היית עושה אותן? מי אני? את אוהבתותי? גמאת אוהבת תפוזים? והאם גם את נחלת כישלון במטבח?

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif עונה 33>

בואי נקשור את חנ לכיסא ונעשה מולה יאוי הולואים? D: בשמחה ^__^ 3> ומה המסר שלך לאומה? אמ. |עושה פרצוף רציני| |חושבת| |חושבת עוד קצת| יורוסוי זה טוב? 8D איך תפרקי את החמאס? עם פינצטה. איך קוראים למחנכת שלך? אביבהתמותיאמן. ולמנהלת? למנהלת השכבה בתיהמייתןויצנחעלייךפסנתרמןהמרומיםאמן, למנהלת הבצפר חנהתיתקליבעמודוישתיןעלייךכלבאמן. היית עושה אותן? כןבטח, חולה עליהן, כוסיוט מאממות שלי. 3> מי אני? הולואיצ'י אהובי ההולו הקפל והאשוח. ^_^ |אניסה| את אוהבתותי? באאארור. הכי שאפשר. |עוד אניסה| 3> גמאת אוהבת תפוזים? הם... חביבים. אני אף פעם לא אוכלת אותם, רק מוצצת. ...זה באמת לא נשמע טוב, הא? >.> והאם גם את נחלת כישלון במטבח? פעם שמתי שוקולד במיקרו ושרפתי את הכוס, אז נראה לי שזה כן.

KiaritChan

New member
ומישו בכלל אמר לי שזה ara למרות שזה

לא נשמע ככה o.o למי אכפת? ;[ העיקר הכוונה! זהו! ><"

יאפ, יאפ. |צייתנות||זמנית|

מה קורה כפרהההההההההההההה שיליייייייייייייי? יש לך חתול? שחור? מה המזל שלך? מה האורך המדוייק של השיער שלך? תעשי לי משהו? חתול, ילד, ילדה, סוי, ביאקויה בחצאית? מה צבע העיניים שלך? [הייתי מכניסה כאן שאלה כגון - מה צבע התחתונים שלך, או החזייה, אבל את זה עדיף לשאול רק תפוזניקים זרים. זה גס מכדי לשאול יצור אחר] נכון שיורואיצ'י היא זנזונת? נכון שתציירי לי יורוסוי במפגש למרות שנשפך על הקודם מים? ;O; 3> זה לב או פרצוף? אם יש לך חתול שחור, מה שלומו ומה שמו? הב? העו? מיעו? מעו? ווף? היהי? שבע עשרה? שאלות? תשע עשרה? עשרים!!!11111111

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif כפרענשמהעיניים שליייי~

מה קורה כפרהההההההההההההה שיליייייייייייייי? הכ5 מ!W* מ!5Wם ע0 נ3נ3*0 כ5*X! W*! יש לך חתול? שחור? לא [הייתי מתה ;;], אבל לדבורת המחמד שלי יש אחד. מה המזל שלך? שור. ראאאר. מה האורך המדוייק של השיער שלך? נראה לך שלקחתי סרגל ומדדתי? י.י; הוא מגיע לי עד התחת כשהוא פזור. ^^ תעשי לי משהו? חתול, ילד, ילדה, סוי, ביאקויה בחצאית?
|ילד| |ילדה| |סוי| |ביקי בחצאית| |ראנגיהימה| איזה נדיבה אני, הא? אפילו הוספתי ראנגיהימה בלי שתבקשי! מה צבע העיניים שלך? ירוק נאנודה O: אבל פעם נהגתי להשלות את עצמי שהן כחולות. XD [הייתי מכניסה כאן שאלה כגון - מה צבע התחתונים שלך, או החזייה, אבל את זה עדיף לשאול רק תפוזניקים זרים. זה גס מכדי לשאול יצור אחר] [וזה גם דיי חסר טעם לשאול כי אני לא לובשת אף אחד מהדברים האלה [:] נכון שיורואיצ'י היא זנזונת? רק בלייבג'ורנל. >< בחיים האמיתיים [אמיתיים ככל שיכולים חיים של דמות באנימה להיות ם.ם] היא נאמנה לסוי!!11 נכון שתציירי לי יורוסוי במפגש למרות שנשפך על הקודם מים? ;O; ברור, אבל... |עושה קול של היטסוגאיה| אני אומר לך את זה רק פעם אחת, אם את שופכת טיפה אחת על הציור... אני אהרוג אותך!!!11 3> זה לב או פרצוף? זה לב, כמובן. אבל אם מסתכלים על זה הפוך זה נראה כמו המטארו עם כובע יומולדת שמכסה לו את העיניים. ם.ם;; אם יש לך חתול שחור, מה שלומו ומה שמו? אני אשאל את דבורת המחמד. סוי!!1 סוי: האי, יוני-סאמה! תשאלי את יורואיצ'י מה שלומה ומה שמה! סוי: האאאי! יורואיצ'י-סאמה מוסרת שבסדר ושקוראים לה יורואיצ'י! הב? רב [רב תכליתי O:] העו? געו געו! מיעו? ניעו. מעו? בזזזז! ^_^ ווף? אררר. היהי? טיטי~ שבע עשרה? שלושים ואחת אלף שבע ורבע. שאלות? תשובות? םם; |שנונה| תשע עשרה? קבב. |קשורה| עשרים!!!11111111 הוריי!!!!!!1111

יאי~ ראנגיהימה 3>

יש לך עיניים ירוקות? O;|לבני אדם יש נטייה לציין את המובן מאליו| אני תמיד מביטה ומגלה שזה לא באמת ירוק
דיי, עיניים ירוקות זה נסגד. התוצאות של שפיכת מים העתידית בפוטנצייה על הציור יורוסוי בפוטנצייה הן כמו אבא שלי על מבנה המשפטים של האנגלית במנגה. P: את ענית על השאלה שלי שלא נשאלה ולכן אני אגיב ברוח דומה. הפריטים ההם בהחלט ובתמים לא נמצאים אלייך? O: ... .. זו שאלה רטורית!1

למעלה