../images/Emo205.gif איגאד, איזו השקעה. XD
מה דעתך על... מרק דלעת? סגידהההההה. *_* מרק תירס? אף פעם לא טעמתי. ._.; מרק שעועית? לא נשמע משהו. מרק עגבניות? יאמי. 3> פיצה בלי תוספות? תלוי כמה גבינה יש על זה. O: פיצה עם תירס? נמ. סביר~ פיצה עם זיתים? לא מלהיב. >: פיצה עם פטריות? |ריר| 3> פיצה עם צנוניות? O.O; א-אוקיי. סלט כרוביות? אווו אני רוצה. פיצה עם תירס וזיתים אבל בלי פטריות וצנוניות? לא שווה כלום! רק הצנוניות והפטריות שווה. >: פיצה עם תירס ופטריות אבל בלי זיתים וצנוניות? חצי שווה. פיצה עם תירס וצנוניות אבל בלי זיתים ופטריות? כנ"ל. פיצה עם זיתים ופטריות אבל בלי תירס וצנוניות? כנ"ל. פיצה עם זיתים וצנוניות אבל בלי תירס ופטריות? כנ"ל. XDD פיצה עם פטריות וצנוניות אבל בלי תירס וזיתים? סגידה לנצח נצחים! פיצה עם צנוניות ופטריות אבל בלי תירס וזיתים? גם. XD רסק עגבניות? איכסה, עגבניות. בטטות מבושלות? יאמי, בטטות. שיני שום מרוסקות? אמ. תני לי ל חשוב על זה. פלאפל ופרגיות? זה בסדר. םם; מלפפון חמוץ? אני אוהבת אותך מר מלפפון חמוץ!!!11 3> תפוז? יש לו מרקם מגעיל. ._. במבה? זה. ארמ. בסדר~ חלווה? אכלתי את זה הרבה כשהייתי בת ארבע, אבל עכשיו זה נראה לי מגעיל מדי. איגואנה? קאוואי! ^_^ דביבון? סופר-קאוואי! ^___^ פוקהונטאאאאאאאס. סוכרזית? איכסה. >: זה או זה?! מלפפון או קישוא? מלפפון, שתעשה לי ראנגיהימה ^_^ רביולי או פסטה? פסטה. יש לי מושג מאוד קלוש מה זה רביולי. OO; פסטה או מקרוני? פסטה. מקרוני או ספגטי? לויודעת. ספגטי או פיצה? שניהם? D: גבינת עמק או גבינת טל? עמק! גבינת טל או גבינה הולנדית? ה-הולנדית? ם.ם; מים או קולה? מים. קולה או מי אש? ארר... קולה. מי אש או אש? אש! מים או אש? אששששש. תפוז או תמוז? תמוז, כי לא צריך לאכול את זה. י.י בית ספר או בית כלא? גיהינום. ^^ שולחן או כיסא? שולחן נאנודה. מדיח או סכו"ם? סכו"ם, אפשר לדקור עם זה אנשים~ ארון או מדף? ארון. אגוזי מלך או קוקוס? קוקוס. 3> פקאן או קשיו? אףאחד. יפן או סין? יפן נאנודה. קוריאה או סין? סין, כי משם באה סוי ^_^ הודו או סין? סין O: תאילנד או סין? סין~ סין או סין? תאילנד תאילנד! טמבל או טמבלולו? טמבל~ קשישישי או בוחעחעחע? בוחעחעחע כמובן. רגלי או ארצה? ארצה. ארצה או אוסווארי? אוסווארי. זאת מילה מגניבה. מה זה בכלל? י.י פו"ג או צובי? פו"גגגגגגגגגגגגגג!!!!!!111111111אחתאחתאחתאחת 333#> פו"ג או פוגים? פו"גגגגגגגגגגגגגג!!!!!!111111111אחתאחתאחתאחת 333#> פוגים או סופרגול? פוגים. סופרגול או רוני סופרסטאר? אף אחד, אמאל'ה ;; רוני סופרסטאר או ליאתע? ליאתע, אין לי מושג מי זאת אבל כל אחד עדיף על רוני סופרסטאר. קרן המהממת או ליאת'וש המאמוש? איציק. ._. מיקוטע או אנבי? אנבי, כי היא רואה סרטים של דיסני!!!11 פקס או טלפון? טלפון. טלפון או פלאפון? פלאפון, כי אפשר לשלוח סמסים~ MSN מסנג'ר או יאהו מסנג'ר? אמאסאן, כי לאףאחד אין יאהו. מסנג'ר או אימייל? מסנ. MP3 או אייפוד? MP3, אייפוד סתם יקר י.י; אייפוד או קיפוד? קיפוד ^_^ כינור או נבל? ויולה. נבל או נבלה? נבלה! נבלה או נבלים? נבלה. נבלים או הבלים? הבלים~ הבלים או שטויות? שטויות. שטויות או עגבניות? מיץ לימון? עגבניות או תפוזים? תפוזים. תפוזים או תפוז? תפוזונע 3> מיץ או קרח? תלוי איזה מיץ. ם.ם לאכול קרח או להחליק עליו? לאכול. צעקות או צרחות? צרחות ^_____^ פיל או כלב? פיל, כי כלב לא יכול להיות וורוד גיי. כלב או נמר? נמררר~ חתול או נמל [הזכר של נמלה D:]? חתול 3333333> קיטיקיטיקיטי~ אריג[אטו] או סריג[אטו]? סריגאטו. XDD מעיל או סוודר? סוודר. פסדר או בסדר? בסדר. סיקסטיז או סבנטיז? איכס, היפים ואנשים שחיים בתקופה של ההיפים ובתקופה שלפני ההיפים ואחרי ההיפים ואיכ, אף אחד. י.י סבנטיז או אייטיז? כנ"ל. אייטיז או ניינטיז? ניינטיז, כי אז היה חברים. י.י; סיקסטיז או אייטיז? לאיודעת ._.; סיקסטיז או ניינטיז? ניינטיז~ סבנטיז או ניינטיז? ניינטיז. רגע או דקה? שנייה. שבעה ימים או שבוע? שבוע. היי או שלום? היי שלום~ ביי או להתראות? ג'ה נה, אהובתי! ^_^ 3>