פינת הכר את המשתמש

RaVeN IYI

New member
האא כלכך הרבה זמן חיכיתי לזה ;~;

אז ככה, יוני יקירה 3>~ 1. מה הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? D: 2. חשבת פעם לעשות עגיל?
3. מה את רוצה להיות בעתיד? :O~! 4. מה הסיוט הכי גדול שלך? >: 5. כמה פעמים בחיים הלכת לסופרלנד? 6. את חובבת אימה? אם לא, מה כן? 7. נפלת פעם באמבטיה? Oo;; ואם לא, בתקופה שהיית שרה באמבטיה, איזה שיר היה אהוב עליך? 3: 8. חיות מחמד- מה את מעדיפה, מלבד דבורה וחתול?
9. אם היית באי בודד והיתה לך אפשרות לקחת מישהו איתך, את מי היית לוקחת? 10. אם היו לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת? 3>~ אוהבת אותך, מותק שלי, אין כמוך בעולם 3>

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ניעעעעע רייבנסאמה ^___^ 3>

[שיו, תמונה שלא הייתה לי O:!] 1. מה הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? D: אמ. נראה לי. טסתי לצרפת~ וגם, הצטרפתי לפורום הזה והכרתי המוןהמון אנשים סרינים ^_^ 2. חשבת פעם לעשות עגיל? לא, זה נראה לי יותר מדי טרחה ולא שווה את זה. אני גם לא רוצה שיחוררו לי את האוזן. י.י;; 3. מה את רוצה להיות בעתיד? :O~! מנגקה! ^_^ או כל דבר שקשור לציור. 4. מה הסיוט הכי גדול שלך? >: אמ. ל-לא יודעת. 5. כמה פעמים בחיים הלכת לסופרלנד? אולי אחת, אם בכלל. 6. את חובבת אימה? אם לא, מה כן? אימה זה נחמד. יכול להיות מאוד משעשע [ראי ערך "הטינה" XDDג]. אני אוהבת בעיקר סרטים מצויירים, ואממ, סרטים מגניבים. X3 7. נפלת פעם באמבטיה? Oo;; ואם לא, בתקופה שהיית שרה באמבטיה, איזה שיר היה אהוב עליך? 3: אמ. יכול להיות שפעם אחת, אבל אני לא בטוחה. OO; אני אף פעם לא שרה באמבטיה. ._. 8. חיות מחמד- מה את מעדיפה, מלבד דבורה וחתול? מה מלבד דבורה וחתול?! אני באמת רוצה חתול, בלי קשר ליורואיצ'י. תמיד הערצתי אותם. ;_; אבל אם לא אז שועל. או ג'ירפה. 3: 9. אם היית באי בודד והיתה לך אפשרות לקחת מישהו איתך, את מי היית לוקחת? מישהו עם הליקופטר ורישיון להטיס אותו. 10. אם היו לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת? טוב, קודם כל, שלום עולמי... טובלא, על מי אני עובדת. <.< הייתי מבקשת אושר לי ולכל האנשים הקרובים לי, הרבהרבה מאוד כסף [מה תעשו לי, הא!!1] ו... אני לא יכולה לחשוב על משהו, אז תרופה לאיידס\סרטן\רעב עולמי. XD 3>~ אוהבת אותך, מותק שלי, אין כמוך בעולם 3> אוהבתותך הכי בעולם רייבנסאמה, תעשי לי אבטיח~ 3>

RaVeN IYI

New member
~עושהאבטיח~

יהה :O~! הטינה זה סרט כזה סגין !!1 XD האשה הזו כל כך מצחיקה 3: אבל הרעש עשה לי כאב אוזניים ;~; שרה מישל גלר!!1 סוגוי !!1 היא כלכך מדהימה >O<~! שתעשה לי דביבון ;^; ג'ייסון בהר *___________* OMFGIN ~!!! הוא כלכך מדהים שיואו!!!11 אף פעם לא היית בדיסנילנד? @@;; את כלכך באה איתי לשם בחופש הבא >.> ואם תרצי, אני אפילו אקנה לך ת'כרטיס 3: 3> עליי. את לא שרה במקלחת? @@; אפילו אני שרתי בתקופה מסוימת X_X;; סרטים מצוירים *_* זה מזכיר לי שחן קנתה לי סוכריות של פז עם צ'אפי סימבה X33333 3> 3: תמונע נוספת?

לבנדר א

New member
^______________^

למה את לא מציירת לי צ'יביקי מועד על צעיף? >: למה את עוד מתרועעת עם מלפפוניה הבוגדת שטישטשה את יורוסוי? למה את לא מציירת לי יורוסוי? >: תני חיבוק! 3>

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif איילת עיניים שלי ^.^

למה את לא מציירת לי צ'יביקי מועד על צעיף? >: זה קשה מדי. ._. את יכולה לחשוב על משהו שלא מאתגר את יכולות הציור המוגבלות שלי? XD; למה את עוד מתרועעת עם מלפפוניה הבוגדת שטישטשה את יורוסוי? כי אני יכולה להציף אותה בפאנארטים. XD נו, כי היא מגניבה וכאלה ואם היא אי פעם תשפוך מים על יורוסוי שלי שוב אני אכסח את תחתה המלפפוני. למה את לא מציירת לי יורוסוי? >: אני ציירתי היום O: אבל עוד לא סיימתי אותו~ תני חיבוק! 3> |מוחצת| |אונסת| נכון שאת אוקה שלי? ;;

למעלה