../images/Emo205.gif ניעעעעע רייבנסאמה ^___^ 3>
[שיו, תמונה שלא הייתה לי O:!] 1. מה הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? D: אמ. נראה לי. טסתי לצרפת~ וגם, הצטרפתי לפורום הזה והכרתי המוןהמון אנשים סרינים ^_^ 2. חשבת פעם לעשות עגיל? לא, זה נראה לי יותר מדי טרחה ולא שווה את זה. אני גם לא רוצה שיחוררו לי את האוזן. י.י;; 3. מה את רוצה להיות בעתיד? :O~! מנגקה! ^_^ או כל דבר שקשור לציור. 4. מה הסיוט הכי גדול שלך? >: אמ. ל-לא יודעת. 5. כמה פעמים בחיים הלכת לסופרלנד? אולי אחת, אם בכלל. 6. את חובבת אימה? אם לא, מה כן? אימה זה נחמד. יכול להיות מאוד משעשע [ראי ערך "הטינה" XDDג]. אני אוהבת בעיקר סרטים מצויירים, ואממ, סרטים מגניבים. X3 7. נפלת פעם באמבטיה? Oo;; ואם לא, בתקופה שהיית שרה באמבטיה, איזה שיר היה אהוב עליך? 3: אמ. יכול להיות שפעם אחת, אבל אני לא בטוחה. OO; אני אף פעם לא שרה באמבטיה. ._. 8. חיות מחמד- מה את מעדיפה, מלבד דבורה וחתול? מה מלבד דבורה וחתול?! אני באמת רוצה חתול, בלי קשר ליורואיצ'י. תמיד הערצתי אותם. ;_; אבל אם לא אז שועל. או ג'ירפה. 3: 9. אם היית באי בודד והיתה לך אפשרות לקחת מישהו איתך, את מי היית לוקחת? מישהו עם הליקופטר ורישיון להטיס אותו. 10. אם היו לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת? טוב, קודם כל, שלום עולמי... טובלא, על מי אני עובדת. <.< הייתי מבקשת אושר לי ולכל האנשים הקרובים לי, הרבהרבה מאוד כסף [מה תעשו לי, הא!!1] ו... אני לא יכולה לחשוב על משהו, אז תרופה לאיידס\סרטן\רעב עולמי. XD 3>~ אוהבת אותך, מותק שלי, אין כמוך בעולם 3> אוהבתותך הכי בעולם רייבנסאמה, תעשי לי אבטיח~ 3>