פינת הכר את המשתמש ^-^

Goggle Girl

New member
כפיייייייייייייייייייית ../images/Emo58.gif 59

נכון את רוצה לצייר לי המון המון צ'יבים מושימושלמים? *_* תפוצי כמובן בפיקים של הולואיצ'י, אני לא מבקשת סתם X3 נכון שאת מאמינה שבסופו של דבר אני אצליח להכין נחום-תקום אמיתי? ;; נכון? נכון שאת אישתי? *_*

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gif[<

נכון את רוצה לצייר לי המון המון צ'יבים מושימושלמים? *_* תפוצי כמובן בפיקים של הולואיצ'י, אני לא מבקשת סתם X3 - את יודעת שאת לא צריכה לשאול דברים כאלה ברגע שאת שולפת את הנשק הסודי שלך XD |בוהה במחברות הפיקים| נכון שאת מאמינה שבסופו של דבר אני אצליח להכין נחום-תקום אמיתי? ;; נכון? - בטח! זו היתה ההצעה שלי, לא? אז ברור שתצליחי! ^^ מביצת קינדר, נכון? [< נכון שאת אישתי? *_* - בהחלט, הרי נישאנו דרך הטלפון 3> X3 תעשי לי אנגסט! D<

Vivi Sparrow

New member
הלו הלו 3:

מי הזמר\ת האהוב\ה עלייך? מי הלהקה המועדפת עלייך? 3:

../images/Emo204.gif שלום שלום D:

טוב, לאחרונה אני שומעת בעיקר יפאנית, ואני ממש לא מבדילה שם בין להקות וזמרים XD אבל בכלליות אני אוהבת את מסיקה, היא שרה כ"כ יפה! ולהקה.... אממ, לולה זה נחשב? XD ^^" מישהו בכלל מכיר אותם זה חוץ ממני? '-' השירים שלהם כ"כ גאוניים!! "המדוזה" רולז

shui chan

New member
זאת לא הלהקה עם גרייניק ואלטרמן?

.. הנה הם באים ימים של שקט..? :)

Vivi Sparrow

New member
בטח שכן 3:

"הנה הם באים, ימים של שקט, כבר שכחתי איך שהם נראים..."

../images/Emo204.gifאנשים מכירים D: ~!

"....לכולם, הוא מוצא בית חם, אוהב (מיאו מיאו מיאו) בן אדם, רגשני וגם מתחשב שזה נוגע לו ללב. יצא הוא אז לרחוב, ראה ג'ירפה ודוב, ואמר -וואו, עד כאן זה כבר מוגזם" גאוניות XD

MrsGreen

New member
יעלה XD

גם כן את בפינה הזאת חיחיחי D: כפרה נשמה לך יש מתכונת מחר ולי לא >] בהצלחה =] אממ, כן, נכון שתגעגעי אלי במעלות :( ?

../images/Emo204.gif |גונק|

יאפ. השתלטתי גם על הפינה הזאת [< אין לך מתכונת במ"מ? למה? ;; לי יש אותה עוד שעה ורבע T__T ברור שאני אתגעגע אליך, איזו מן שאלה <.< ואם יבוא לך תוכלי לקפוץ אליי D: (מה, זה יהיה רק 6 שעות נסיעה, זה לא הרבה |פרצוף תמים|)

Fay Wood

New member
כפיייי~ת~~ ^____^ ../images/Emo168.gif

בעו~. את סורגת מגניב. אם קוראים לזה סריגה. 0.0 ולדקור אנשים עם הדבר הזה שסרגת איתו זה כיף D< (במיוחד את קורל~) משעמם לי. בצפר זה איכסה. אני תקועה באוניברסיטת בר אילן עד 7 בערב. ג'יזס X__X אז, איך החיים?~ D= זהו. איןלימהלכתוב. לילהטוב ^.^~

../images/Emo204.gifאפרתע X3

אכן קוראים לזה סריגה XD ותודה ^^ זה דיי שימושי, אבל קורל נדקרה מהמחטים שהיו לי בתיק, ולא מהמסרגה D< בצפר זה בהחלט פיכסה. מזל שאני לא נמצאת בו הרבה זמן ^^ בקרוב אצלך למה את תקועה בבר אילן? '-' החיים נהדרים! (אני אחרי מתכונת, סוף סוף קצת מחשב D: ) לילה טוב גם לך, אפילו שכבר צהריים XD

coral chan

New member
נדקרתי בטעות מהמחט ../images/Emo210.gif

אבל דקרו אותי במכוון במסרגה >:

keep smiling

New member
מסרגות זה כיף. י-י../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

למה שלא ידקרו אותך? D< [יש לי סטוקים בבית. בכל גודל שקיים. באמא'שלי.]

coral chan

New member
וזה מחורר בגדים! ../images/Emo210.gif

וזה כואב. ;; מסרגות זה רע,בחיים לא הסתדרתי איתן פעם סבתא כמעט סיימה כיפה,ולימדה אותי עליה,ואז עשיתי איזה משהו שהרס את כולה והיא כעסה עלי םם;

../images/Emo204.gifמסרגות זה טוב!

יש לי מלא בבית ^__^ ואפשר לעשות איתם מלאאא דברים D: לדקור אותך למשל רואה כמה זה שימושי? 3:

keep smiling

New member
אני גםרוצה!../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

למפגש הבא, נביא גדוד מסרגות, ונדקור את קורל! D:

למעלה