../images/Emo204.gifD:
סלק. - עגבניה מי את? - יעל D: איפה את? - כרגע בביביסיטר שווה עם אינטרנט ^^ (אני גולשת באינטרנט ומשלמים לי על זה XD) כמה את? - אחת, אפילו שלפעמים זה לא כ"כ ברור ^^" למה את? - כי ככה. וככה זה כן תשובה איך את? [לזה אל תעני] ~לא עונה ולא עונה ננה בננה~ מיאו? - חתולה X3 האין שאלתיאל שלי? - לא. הוא שלי. על קלטת. ראיתי את כל הפרקים!! D< האין כאב בטן הרוע? - כאב בטן זה רע, אם זה הרוע... אולי. סלקום. - כי ככה זה כשאוהבים 3> XD כן, הפרסומת בצד. XP נכון שהפרסומות של תפוז מעצבנים? - לא, הן מעצבנות XDDDD במיוחד הפרסומת שהייתה פעם לביטוח לאישה. - אל תזכירי לי את זה, יש לי עדיין סיוטים בלילה מזה >< למה סלקום נוצץ? - כי הוא לא זהב למה חצוצרה שורקת? - היא מחצרצת, לא? ומאיפה לי לדעת? ם,ם למה אני כותבת שאלות לא הגיוניות? - כי זה כיף לענות עליהם D: נכון שכשמישהו עונה אבל לא שם את השאלות ואז צריך לדפדף למעלה לבדוק למה הוא ענה זה מעצבן? - נכון, לכן אני מוסיפה את השאלות בהודעה. שקלתי גם להדגיש את השאלות, אבל אני עצלנית מידיי. P: אני מובנת? - רוב הזמן [= למה כ"כ קשה להכין תחפושת שהיא רק בגדים שחורים? - כי זה תלוי למה את מתחפשת. למה את מתחפשת? O: בטריה. - סוללה עוד חודשיים אנימקון הבא. נכון שאת מאוד מתרגשת? - את שומעת בומים? זה הלב שלי דופק. שיו אני פשוט לא עומדת בלחץ. P: האם זה שאני בודקת כל כמה ימים את האתר של אנימהקון אומר שאני אובססיבית חסרת סבלנות? - נראה לי שכן, אבל כל עוד את מודעת לזה אז זה בסדר XD האם לא נמאס מסלקומים מקפצים? - בינתיים לא, יש לי עצבים חזקים האם לא נמאס מהשאלות הדביליות שלי? - האמת? לא. בא לי עוד 3< לי לא. זה אומר שאני משועממת? - לא, כי אם הייתי עונה כן זה אומר שגם אני משועממת, ואני לא. מעו~ D: