פינת הכר את המשתמש ^-^

coral chan

New member
note to me~ ../images/Emo210.gif

קסדות ושכפ"צ פתאום נהיים שימושיים... O:

shui chan

New member
טוב נו (:)

אאמם.. אנחנו לא מכירות כל כך אבל לונורא :) מה שלומך? O: איזו דמויות את הכי אוהבת בבליצ'? ^__^~ ומאיפה את יודעת לצייר כל כך טוב? P<

Goggle Girl

New member
O: את לא יודעת את מי את אוהבת?

איפה היית בחודשים האחרונים?! O_O;;;

../images/Emo204.gifD:

אאמם.. אנחנו לא מכירות כל כך אבל לונורא :) מה שלומך? O: - הכל בסיידר ^^ איזו דמויות את הכי אוהבת בבליצ'? ^__^~ - את איצ'יגו ואת... בואו נגיד ספויילר ל59 ^_^ (אתם מבינים על מי אני מדברת XD ) ומאיפה את יודעת לצייר כל כך טוב? P< - אין לי מושג O:

MrsGreen

New member
גם כן את!

ציור! כישרון טבעי של הקקה הזאת, תוך חמש שניות ויש לכם יצירת מופת שלא תרצו לזרוק לעולם! גם כן שנים של נייר מצטברים אצלי ממנה! אין לי מקום את שומעת אותי?! גם כן את, נו תמיד אני יכולה לעבוד על כולם שזה שלי >] עצבנית משהו XD

לבנדר א

New member
כפית!1

סלק. מי את? איפה את? כמה את? למה את? איך את? [לזה אל תעני] מיאו? האין שאלתיאל שלי? האין כאב בטן הרוע? סלקום. כן, הפרסומת בצד. XP נכון שהפרסומות של תפוז מעצבנים? במיוחד הפרסומת שהייתה פעם לביטוח לאישה. למה סלקום נוצץ? למה חצוצרה שורקת? למה אני כותבת שאלות לא הגיוניות? נכון שכשמישהו עונה אבל לא שם את השאלות ואז צריך לדפדף למעלה לבדוק למה הוא ענה זה מעצבן? אני מובנת? למה כ"כ קשה להכין תחפושת שהיא רק בגדים שחורים? בטריה. עוד חודשיים אנימקון הבא. נכון שאת מאוד מתרגשת? האם זה שאני בודקת כל כמה ימים את האתר של אנימהקון אומר שאני אובססיבית חסרת סבלנות? האם לא נמאס מסלקומים מקפצים? האם לא נמאס מהשאלות הדביליות שלי? לי לא. זה אומר שאני משועממת?

../images/Emo204.gifD:

סלק. - עגבניה מי את? - יעל D: איפה את? - כרגע בביביסיטר שווה עם אינטרנט ^^ (אני גולשת באינטרנט ומשלמים לי על זה XD) כמה את? - אחת, אפילו שלפעמים זה לא כ"כ ברור ^^" למה את? - כי ככה. וככה זה כן תשובה איך את? [לזה אל תעני] ~לא עונה ולא עונה ננה בננה~ מיאו? - חתולה X3 האין שאלתיאל שלי? - לא. הוא שלי. על קלטת. ראיתי את כל הפרקים!! D< האין כאב בטן הרוע? - כאב בטן זה רע, אם זה הרוע... אולי. סלקום. - כי ככה זה כשאוהבים 3> XD כן, הפרסומת בצד. XP נכון שהפרסומות של תפוז מעצבנים? - לא, הן מעצבנות XDDDD במיוחד הפרסומת שהייתה פעם לביטוח לאישה. - אל תזכירי לי את זה, יש לי עדיין סיוטים בלילה מזה >< למה סלקום נוצץ? - כי הוא לא זהב למה חצוצרה שורקת? - היא מחצרצת, לא? ומאיפה לי לדעת? ם,ם למה אני כותבת שאלות לא הגיוניות? - כי זה כיף לענות עליהם D: נכון שכשמישהו עונה אבל לא שם את השאלות ואז צריך לדפדף למעלה לבדוק למה הוא ענה זה מעצבן? - נכון, לכן אני מוסיפה את השאלות בהודעה. שקלתי גם להדגיש את השאלות, אבל אני עצלנית מידיי. P: אני מובנת? - רוב הזמן [= למה כ"כ קשה להכין תחפושת שהיא רק בגדים שחורים? - כי זה תלוי למה את מתחפשת. למה את מתחפשת? O: בטריה. - סוללה עוד חודשיים אנימקון הבא. נכון שאת מאוד מתרגשת? - את שומעת בומים? זה הלב שלי דופק. שיו אני פשוט לא עומדת בלחץ. P: האם זה שאני בודקת כל כמה ימים את האתר של אנימהקון אומר שאני אובססיבית חסרת סבלנות? - נראה לי שכן, אבל כל עוד את מודעת לזה אז זה בסדר XD האם לא נמאס מסלקומים מקפצים? - בינתיים לא, יש לי עצבים חזקים האם לא נמאס מהשאלות הדביליות שלי? - האמת? לא. בא לי עוד 3< לי לא. זה אומר שאני משועממת? - לא, כי אם הייתי עונה כן זה אומר שגם אני משועממת, ואני לא. מעו~ D:

לבנדר א

New member
אני מתחפשת לסוי. D:

בתקופת האימונים שלה, נו. אבל בטח יהיה חם מדי בשביל זה... ;-;

למעלה