מדהים..אין מילים!
ב בטי בופ האחת New member 6/1/06 #20 זה ממש יפההההה...... הציור ניראה כל כך אמיתי...... באמת..... כשמסתכלים על זה מקרוב.... זה ממש אמיתי..... את ממש מוכשרת...
זה ממש יפההההה...... הציור ניראה כל כך אמיתי...... באמת..... כשמסתכלים על זה מקרוב.... זה ממש אמיתי..... את ממש מוכשרת...
S Shir FGS New member 6/1/06 #21 וואי קרן... ../images/Emo109.gif אני כזה אוהבת את סגנון הציור שלך! זה פשוט מדהים...!! כה כשרונית.
S super jesus New member 6/1/06 #23 פאק קרן, את מציירת מדהים! שבוע הבא אני דורש אותך ביצירה הראשית של הפינה
ק קרניjack New member 6/1/06 #26 חח תודה כולם../images/Emo24.gif ואני לא יודעת אם משהוא יהיה גמור עד לשבוע הבא....כלומר אני בציורים בדר"כ עשה כל פעם קצת מתי שיש לי זמן, אז כשיהיה גמור אני אעלה
חח תודה כולם../images/Emo24.gif ואני לא יודעת אם משהוא יהיה גמור עד לשבוע הבא....כלומר אני בציורים בדר"כ עשה כל פעם קצת מתי שיש לי זמן, אז כשיהיה גמור אני אעלה
י ינה הדסטנית New member 6/1/06 #32 קרן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifזה מדהים../images/Emo140.gif
N noy13pour New member 6/1/06 #34 ואו... לא הוגן כולם יודעים לצייר.....חוץ ממני למרות שציירתי 2 דברים אבל הם בעעע