ועוד משהו לכולם ברור שהעצומה הזו לא עוזרת בגרוש, אז תתחילי להירגע. תודה.
R RoieL New member 28/8/06 #67 ועוד משהו לכולם ברור שהעצומה הזו לא עוזרת בגרוש, אז תתחילי להירגע. תודה.
F fukcing shit fairy New member 28/8/06 #63 עם כל הכבוד אין צורך בהעלבות. באמת שלא. [רוג'ר ווטרס כ"כ שולט ]
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 28/8/06 #64 אולי את לא העלבת אבל../images/Emo222.gif אחרים כן. תסתכלי בהודעות של חלקם ואפילו תראי את בעצמך שיש להם שפה כל כך נמוכה ומעליבה...
אולי את לא העלבת אבל../images/Emo222.gif אחרים כן. תסתכלי בהודעות של חלקם ואפילו תראי את בעצמך שיש להם שפה כל כך נמוכה ומעליבה...
F fukcing shit fairy New member 27/8/06 #57 ../images/Emo128.gif חוצפה! ומי בדיוק יממן את הפלאפון? אה, מותק? אורנג' לא צריכים להענות לכל גחמה שלכם. [אני לא תוקפנית, אני מביעה את דעותי באגרסיביות ] שו אסמו "מה שתחליטו"?? חשקה נפשי באיזה ג'יפ מחמד כזה. יאללה. חוץ מזה לא כולם מעוניינים באיפוס הלהקה מהסיבה הפשוטה שהשקענו בהלקתנו הרבה זמן ולא מתאים להתחיל את הכל מחדש. פשוט לא מתאים. המשך ערב נעים לך.
../images/Emo128.gif חוצפה! ומי בדיוק יממן את הפלאפון? אה, מותק? אורנג' לא צריכים להענות לכל גחמה שלכם. [אני לא תוקפנית, אני מביעה את דעותי באגרסיביות ] שו אסמו "מה שתחליטו"?? חשקה נפשי באיזה ג'יפ מחמד כזה. יאללה. חוץ מזה לא כולם מעוניינים באיפוס הלהקה מהסיבה הפשוטה שהשקענו בהלקתנו הרבה זמן ולא מתאים להתחיל את הכל מחדש. פשוט לא מתאים. המשך ערב נעים לך.
L lool3 New member 27/8/06 #60 אני בעד שיביאו דירה כפרס../images/Emo6.gif אם את עד כדי כך רוצה תקני את הפלאפון וכרטיסים.. מצידי לפסטיגל עם מלון בתל אביב, ממש לא מעניין אותי. אני יודעת שלא שמעת על המושג הזה, אבל דברים עולים כ ס ף. חוצמזה שאין לי כוח, עד שהתחלתי להצליח, בחייאת.
אני בעד שיביאו דירה כפרס../images/Emo6.gif אם את עד כדי כך רוצה תקני את הפלאפון וכרטיסים.. מצידי לפסטיגל עם מלון בתל אביב, ממש לא מעניין אותי. אני יודעת שלא שמעת על המושג הזה, אבל דברים עולים כ ס ף. חוצמזה שאין לי כוח, עד שהתחלתי להצליח, בחייאת.
L lool3 New member 28/8/06 #68 זה לא שאני לא יודעת לשרשר זה פשוט שאין לי כוח לשרשר.. חפיף, אפשר לחשוב שלא היו כאן 45643 מקרים כאלה