פרק התוצאות היום בסטאר

../images/Emo58.gif תוצאות../images/Emo58.gif

טוב אני חייבת לציין שזה די מפתיע... אלה ה - 3 הנמוכים: אנואר(!), נאדיה(!) וג'סיקה ו... ג'סיקה עפה! ביי ביי ג'ס... למה סקוט לא היה אפילו ב - bottom 3? מה נסגר? מצד שני טוב שאנתוני לא היה שם והכי טוב כמובן, זה שקוני לא היה שם, ייפי ייאי!

ללללללללללללללאאאאאאאאאאאאא[בלי ספו

לאאאאאאאאאאאאאאא למה היא?!?!??!?!?!?!!?
היא הייתה אחת מהאהובות עלייייייייייייי

Juliann

New member
../images/Emo58.gif אני לא מבינה...

מה הולך בתוכנית הטיפשית הזאת. האמריקאים מצביעים לסקוט רק כי הוא שמן ותסלחו לי שאני לא פוליטקלי קורקט! אבל זאת האמת! 2/3 מהאמריקאים הם "כבדי-משקל" והם פשוט מזדהים... ולאנתוני היו את כל בנות ה12 שהפציצו בגלל שסיימון ירד עליו+ עוד כמה קולות סימפטיה על זה שהוא כמעט התחיל לבכות... אין לי מושג למה נאדיה נחתה שוב בבוטום 3. זה מוזר ומה שעוד יותר מוזר לי שאנתוני בבוטום 2 וג'סיקה עפה. האם זאת קונספירציה להעיף את השחורים מהר? אני רצינית זה לגמרי יכול להיות נכון... אנואר ונאדיה, אחכ ניקו וונזל אם היא לא תפציץ שוב. זה חרא כי יש להם המון פוטנציאל ובכלל אני לא מבינה איך ניקו יכול לקבל יותר קולות מאנואר... ולג'סיקה בכלל בכלל לא הגיע לעוף!! תמונת מצב- בקרוב אין אנואר ואין נאדיה אנתוני אומנם ניצל היום אבל הוא לא ישאר עוד הרבה זמן סקוט הוא כמו בשנה שעברה שלקח מיליון זמן להעיף את קאמיל אבל זה יקרה עוד 2-3 שבועות. ונשארנו עם בו, קונס, ניקו, וונזל, קארי. ניקו יעוף כי הוא כבר הוכיח לנו שהוא יכול לעוף גם אחרי הופעה טובה, ונזל וקונס יצטרכו להביא אותה בהופעות מעולות כל שבוע ואז נשארנו עם טופ 4 של קארי, בו, ונזל וקונסי.

וואוו, לקחת את זה קשה ../images/Emo12.gif

תראי לגבי סקוט אני מסכימה איתך, נראה לי שכל השמנים באמריקה הפסיקו לאכול לשעתיים כדי להצביע לו
וממש הגיע לו לעוף אבל קונספירציה נגד השחורים... זה נראה לי מוגזם, הרי היו שני איידולים שחורים, ואף אחד לא מפריע לשחורים באמריקה להצביע למי שבא להם. העניין הוא שיש השנה אנשים ממש מוכשרים אז כמעט כל מי שיעיפו זה מפתיע. לגבי נאדיה, מסתבר שאני לא היחידה שהיא עולה לה על העצבים, אז אני כבר לא מופתעת לראות אותה בבוטום 3 לגבי אנואר זה היה מפתיע, אבל בשלב הזה הכל עוד פתוח, גם פנטייז'ה היתה שם... אני מסכימה כרגע לגבי הטופ 4 אבל הכל עוד יכול להשתנות ולגבי סיימון - הוא צפה שג'סיקה תהיה בטופ 4 - הוא לא כזה מבריק, מסתבר

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo115.gif

הלוואי שזה יצא כמו שאמרת!!!!! מסכימה לגבי סקוט- יש לו תמיכה של כל השמנים בארה"ב שרוצים ייצוג באמריקן איידול...

דווקא אני חשבתי

על קונספירציה אחרת: להעיף את כל הבנות כדי שקארי תזכה. יש בנים הרבה פחות מוצלחים ומשעממים גם בקול וגם בהגשה ,מהבנות שעפו עד עכשו(לא רק ג'סיקה) גם למי ששוכח שהתחרות היא לשירה. איך יכול להיות שקוטלים בסיטונאות רק את הבנות? הם לא פחות טובות מחלק מהבנים. העיקר כשרטנתי על לינדזי ,אף אחד לא הגיב. תחרות לא הגיונית בעליל, ואם כבר זה מתחיל להיות כמו "כוכב נולד", שכולם שוכחים שמדובר בתחרות שירה. כבר עדיף לראות את צביקה הדר והצחוקים שלו.

14מתן

New member
אם כבר "כוכב נולד"..

איפה ההפקה של כוכב נולד שנגיד ממממ.. "המצאנו חוק שהחלטנו שג'סיקה חוזרת אז היא חוזרת ונקרא לזה גלגל הצלה"

נועה167

New member
אוף איתם!../images/Emo58.gif

האמריקאים לא פעם ראשונה הוכיחו לי שהם סתומים. בפעם הראשונה זה היה כשהעיפו את הלואה! שעד עכשיו אני עוד חושבת שלא היה צריך לקרוא. אבל את ג'סיקה? למה? יש כל כך הרבה שמגיע להם לעוף לפניה.. סקוט, אנתוני,ניקו אפילו! אוףףףףףףףףףףףףף איזה עצבים!

14מתן

New member
../images/Emo7.gif טיפשייייים

איך הם נתנו לג'סיקה לעוף ??? אנואר היה צריך לעוף במקומה ובכלל, איך נדיה קיבלה יותר קולות משניהם והשאלה שהכי לא מובנת
איך לעזאזל סקוט לא היה בבוטם 3 ?!?!?! אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווף

R o t e m O p

New member
ארגגגגג...ימך שמו של סיימון הזבל !!

ההופעה שלה בכלל לא הייתה גרועה, להפך היא הייתה ממש טובה. ואחרי ששמעתי את השיר שוב בmp3 אז בכלל...היא נתנה שם ביצוע ממש מעולה !! לא הגיע לה להיות בבוטום 3. (על אנואר ונאדיה אני יכולה להבין באמת לא היו להם את ההופעות הכי טובות...) אם סיימון הקקה לא היה אומר את מה שהוא אמר אני בטוחה שהיא הייתה נשארת בתחרות. עובדה ששבוע שעבר היא נתנה גם הופעה טובה ונשארה. ומה זאת השטות הזאת אין לה Likability אם לא היה לה Likability היא לא הייתה מגיעה לאן שהיא הגיעה !!! ואיך לסקוט יכול להיות יותר Likability מלג'סיקה?! כל מי שראה את האודישנים יודע שהוא חתיכת סוציומט !!! טוב ולדברים קצת יותר נחמדים : 1. הווו ברוך השם יש שיפור בביצועים המשותפים שלהם. הסולואים עוד היו טיפה תקועים. אבל כשהם שרו ביחד את הפיזמון זה היה ממש מעולה! סוף סוף יש התאמה בניהם. וביחס לשתי ההופעות הקודמות הם נשמעו ממש מצויין. 2. הפרסומת שהם עשו הייתה פשוט אדירה ! צחוקים איתם... אני רוצה בובה של בו !! אני אקרה לה בובהבו P:

14מתן

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אם אין לה likeability אז איך זה שהיא הייתה הפייבוריט שלי ??? סתם סיימון הזה הורס העיקר אבל שסקוט לא היה בבוטם 3 עם הופעה גרועה, בלי אישיות ובטח שבלי likeability

מה הקשר לסיימון ולזה שהיא עפה

סיימון אמר את הדעה שלו שהדעות שלו הן בדרך כלל נכונות, ואתה לא יכול להגיד שרק בגלל מה שהוא אמר היא עפה כי הוא אמר גם דברים על סקוט והוא לא עף. אז מה אתה מאשים את סיימון על זה שהיא עפה??

R o t e m O p

New member
דבר ראשון - אני בחורה

דבר שני - למה שסיימון אומר יש המון משקל. והרבה אנשים (לצערי) מקשיבים לו. ולא תמיד הוא צודק. במקרה הספציפי הזה אני לא חושבת שהוא צדק. ובהתחשב בעובדה שלג'סיקה הייתה הופעה ממש טובה אז אני מאמינה שאם הוא לא היה אומר את מה שהוא אמר אז היא עדיין הייתה נשארת בתחרות. דבר שלישי - אני צריכה להאשים מישהו, לא ? אני בהחלט מודעת לעובדה שסיימון הוא לא האשם היחיד. אבל הוא היחיד שאני יכולה להפנות אליו אצבע.(מהסיבה הפשוטה שהוא הדמות הגישמית היחידה שאני יכולה יכולה להצביע אליה ולהגיד "זה בגללו, הוא אשם!", אני יכולה כמובן להאשים את האמריקאים, אבל אמריקאים זאת מילה גדולה מידי, רחבה מידי, יותר מידי מופשטת לטעמי, ולכן אין לה את אותו אפקט של שיחרור עצבים).

סליחה על זה שחשבתי שאת בחור

ואני דווקא חושבת שאין השפעה יותר מדי גדולה של השופטים על הציבור באמריקה, והאמריקאים בוחרים לפי איך שהביצוע היה. במקרה הזה היה לה ביצוע נחמד ואני לא חושבת שהגיע לה לעוף אבל ככה האמריקאים חושבים אחרי הכל זה אמריקן איידול.

למעלה