פרק התוצאות היום בסטאר

Juliann

New member
האמת, שלצערי הרב, אני חושבת שסקוט=>

היה קצת רחוק מלהיות מודח. מה שאני *מניחה* הוא: 1.קארי/ונזל 2. קארי/ונזל 3.בו/קונסי 4. בו/קונסי 5.אנתוני/סקוט 6.סקוט/אנתוני 7. ניקו 8. נאדיה 9. אנואר 10. ג'סיקה ויש לנו את: בו, קונסי, אנתוני, ניקו וסקוט ומהבנות את קארי וונזל קארי מאוד פופולארית, היא בטוח היתה בטופ3. וונזל נתנה הופעה מדהימה, הייתי אומרת שגם היא נכנסה לטופ3. לגבי הבנים אני מניחה שניקו קיבל הכי מעט כי הוא לא "מהפופולריים", אני חושבת שאנתוני ניצל דווקא בגלל שסיימון הגזים לגביו והקלוז אפ על אנתוני הראה שהילדון אוטוטו פורץ בדמעות וכידוע, האמריקאים אוהבים ירידות אבל במינון הנכון ואם לא הם כבר יראו לסיימון... [מישהו זוכר מקרה ג'סמין עוברת לטופ3 אחרי הבכי ולטויה עפה?] אז בגלל זה אנתוני קיבל עוד כמה "סימפטי ווטז", ובגלל שהוא כבר היה בבוטום 3 המעריצות מיהרו לחייג באצבעותיהן הקטנטנות עד שהגיע bedtime הרוקרים בדרך כלל נמצאים בין הטופ לאמצע [תלוי בהופעות]. נאדיה בדרך החוצה, אנואר חייב חייב חייב להפציץ שבוע הבא, אנתוני וסקוט צריכים להביא הופעות טובות כי אם הם ימשיכו להתחמק מהבוטום אנשים יכתירו אותם כג'ון סטיבנס של השנה וזאת לא מחמאה... אני חושבת שעם השיר הנכון לאנתוני יש יותר סיכוי להחזיק מעמד.

MoGanC

New member
אני חושב שדווקא כן.

גם עם קונסטנטין הוא אמר "ואו" לפני כמה שבועיים והשמועות (וכתבות שמישהי פה שמה) הראו שהוא היה במקום ראשון באותו שבוע.

14מתן

New member
אבל למה שיהיה כתוב לו ?

כתוב לו שם את מה שהוא צריך להגיד ואם לא אומרים לנו כמה כל אחד קיבל אז למה שיהיה רשום לו את זה שם ? אני לא חושב שהיו רושמים לו את זה סתם בשביל הידע הכללי שלו
יכול להיות פשוט שהוא הי מופתע מהעובדה שהוא "סייף" ולא בבוטם 3 כי הוא גרוע

MoGanC

New member
לא יודע למה,אבל אני חושב שכן כתוב.

או שבכלל לא כתוב לו שם כלום ואומרים לו הכל באוזניה. <_<

darklighter

New member
תכנית התוצאות בסטאר../images/Emo58.gif../images/Emo115.gif

אני לא מאמינה שקמתי ב10 בבוקר בשביל זה
חרא תוכנית!!!!! נדיה היה צפוי שתהיה בבוטום 3... אנואר לא היה צפוי אבל הוא שיעמם בשבועות האחרונים...\ ולמה ג'סיקה?????????????????????????? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
היא אחת הטובות שם... זה לא הוגן!!! ואיך זה שסקוט ואנתוני לא הגיעו לבוטום 3???????? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע... הנקודה החיובית: קונסי בו וקארי נשארו

Anat L

New member
הייתי די בהלם...../images/Emo58.gif

הזמרים הכי טובים בבוטום 3? מג'סיקה באמת לא הייתי מופתעת כי זה היה צפוי שהיא תעוף אבל לא חשבתי שכלכך מהר. מאנואר אני מופתעת...אולי היו לו 2 הופעות פחות טובות אבל עדיין יש לו קול מדהים ולא הגיע לו להיות בבוטום 3. קצת מציק לי שאתם אומרים שסקוט לא הגיע ל3 האחרונים בגלל שכל השמנים באמריקה מזדהים איתו?? ושלאנתוני מצביעות כל הבנות 12??? אפשר להגיד בדיוק אותו דבר על קונסטנטין שבנות 15 אוהבות אותו בגלל זה הוא ניצל...למה אתם חושבים שסיימון אמר אחרי ההופעה שלו שבוע שעבר שהוא נתן הופעה טובה שקהל היעד שאליו הוא פונה תאהב אותה? (או משהו בסגנון)

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif

אני באמת לא מבינה איך זה שסקוט אף פעם לא בין האחרונים. הוא זמן בסדר, אבל היו לו כמה הופעות מזוויעות ואין לו שמץ של כריזמה.

אהמ

אני לא בת 15... כשסיימון דיבר על קהל היעד הוא דיבר על בנות בכלל. משוטטות אינסופית בפורומים שמוקדשים לקוני - זה ממש לא בנות 15, זה טווח גילאים די רחב.

Juliann

New member
תגידי לי את אם זה לא הגיוני

כל הפורומים של איידול מתים שסקוט יעוף כבר.. וזה נכון אגב, אמריקאים מזדהים עם אנשים "כבדי-משקל". לגבי אנתוני- הסגנון שלו צועק ווסטלייפי! בוי-בנד כזה, יש לו את הלוק המתאים, קול טוב, הוא בלונדיני... וקונסי- אם תראי את הפורומים חלק גדול מהמעריצים שלו הם בני 20-30...

Anat L

New member
אוקיי...

את צודקת בכל מה שאמרת אבל תסכימי איתי שסקוט לא ניצל *רק* בגלל שאנשים מזדהים איתו. הוא גם מוכשר ואני בטוחה שהרבה אנשים הצביעו לו כי גם הם חשבו ככה. אחרת איך את מסבירה את כמות ההצבעה הזאת...לא ייתן שכלכך הרבה אנשים הצביעו לו רק כי הוא שמן...

Juliann

New member
אם לא במודע אז בתת-מודע אבל...

כמו שאמרתי, 2/3 מהאמריקאים עם עודף משקל- זה יותר מחצי!!! מספיק שחלק מהם יצביעו לו בגלל זה והוא SAFE. ואני חושבת שלמעט בודדים כולם הסכימו שהוא חלש כבר שבועיים ובשבוע האחרון זה מאוד בלט.

Kryptonite

New member
כזמר הוא טוב ואפילו יותר../images/Emo168.gif

מזה, אבל האופי שלו פשוט מת... אין לו אפילו את ה"קטע" הזה שגורם לך לחבב את האלה עם עודפי משקל, הוא פשוט מת ומשעמם לגמרי. זה גם משליך על ההופעות שלו בדרך כלל

IrishKiss

New member
את לגמרי צודקת...

מצד אחד- כן, יש אנשים שמנים שמזדהים איתו ויש גם כאלה שמרחמים עליו בגלל הקטע עם אבא שלו והחוסר תמיכה...אבל מצד שני יש אנשים שבאמת אוהבים אותו! אז הוא לא ניצל רק בזכות רחמים... וזה גם לא פייר להגיד את זה על אנתוני! אני לא בת 12 ואני מתה עליו...והוא ממש מוכשר! אז כן, יש בנות 12 שמתות עליו ומצביעות לו המון אבל זאת לא הסיבה היחידה שהוא שם... ולהיות ווסטלייפי זה לא דבר רע...הוא כוסוני...

Juliann

New member
אייריש לא אמרתי שזה רע להיות בויבנד

או ווסטלייפי, רק אמרתי שזה סגנון שמתאים ל(נקרא לזה) נערות צעירות...

IrishKiss

New member
חחח אבל זה כזה לא נכון...

רק בארץ חושבים ככה...בתור אחת שהייתה ב4 הופעות של ווסט בחו"ל אני חייבת להגיד שהייתי בין הצעירות שם ואני בת 17! כולם היו שם בני 20-30 ואפילו יותר... וככה זה גם עם בלו וכל שאר הבוי באנדס...רק בארץ זה נחשב למשהו של ילדות בנות 12...

למעלה