פרק התוצאות היום בסטאר

Fairywitch

New member
לא צפיתי עדיין,אבל הסתקרנתי, ויש לי

רק דבר אחד להגיד: מה
אה- ועוד משהו- אמריקקים

Belle401

New member
מה?!

עוד לא ראיתי את הפרק... אבל נכנסתי בטעות להודעה ג'סיקה הלכה?! מה נסגררר... היה לה את אחד הקולות הכי טובים שם, אם לא הכי טוב! אני בשוק :|

Juliann

New member
אחרי הצפייה בתוכנית-אני חייבת להגיד

שוב, לג'סיקה לא הגיע ללכת!! חשבתי שאנואר היה מקסים היום, גם שהוא היה בבוטום 2 איזה חיוכים, הוא החזיק לג'סיקה את היד ונאדיה עמדה בצד כמו פרימדונה. הדברים הקטנים האלה הם שמספרים לפעמים על אופי של אדם וזה גרם לי לאהוב אותו יותר. ואני חושבת שזה ממש יפה שבסוף כולם באו וחיבקו אותה [לא חושבת שזה קורה תמיד השנה או שאולי פשוט לא מראים] הרג אותי קונסי שבא אליה מאחורה ונתן לה נשיקה על הראש
[לפחות הוא מנצל את הגובה שלו חח]. עדיין בהלם ש"הרוצח הסדרתי" [ככה מכנים אותו זה לא המצאה שלי] עדיין נמצא בתחרות... [ואני מתכוונת כמובן לסקוט].

14מתן

New member
גמאני בהלם מזה !!

בהופעה אתמול הוא לא שר אף תו נכון !! איך לעזאזל הוא לא היה בבוטם 3 ? בעעעע לפחות קראתי בפורום הרשמי וכולם שם כועסים על הסידרה
אומרים שלא יראו יותר
איזה יופי

כמו שמישהו כתב פה

ה-top 10 השנה טובים מאוד ולכן כל מי שיעוף יהיה הפתעה גדולה לקהל... האמת שג'סיקה היא לא הפתעה כזאת גדולה וגם אנואר לא, הוא מעבד את השירים כמו שצריך אבל הקול שלו מעצבן. הייתי מחליפה את נאדיה בסקוט ובזה הסתיים הבוטום 3 שלי. הכי חשוב שקונסטנטין יישאר עד הסוף!!! ועוד משו שאני חייבת לציין: מה שיפה באמריקן איידול בניגוד לכוכב נולד אצלנו זה הפירגון של הכוכבים אחד לשני. רואים שכואב להם כשחברים שלהם עוזבים לעומת כל הלכלוך שמוציאים אצלנו בארץ אחרי כל תוכנית.

אבל...להודות?../images/Emo58.gif

סקוט עשה הופעה טובה אבל זו לא סיבה להוציא את ג'ססססססססססס!!!!!!!!!!!!!!!1

14מתן

New member
מה ?

ההופעה שלו אתמול הייתה אחת הגרועות בתוכנית וזה לא שאני איזה אנטי-סקוט או משו שבוע לפני הוא עשה ביצוע טוב לagainst all odds אבל ההופעה שלו אתמול הייתה פשוט נוראית הוא רעד בקול וזייף ולא הגיע לטונים ועשה בלאגןןןן

SHTRUDIDI

New member
לא חושבת

סקוט ביצע שיר שבדרך כלל מעולה,ואם אתם זוכרים את הביצוע של קאמיל ולאסקו לאותו שיר,שם אפשר לשמוע ביצוע טוב.ואותה אפילו לא ממש אהבתי. אין לי שום בעיה עם סקוט,אין לי שנאה אליו מהתחלה או משהו כזה,אני דווקא חשבתי שנחמד שיש מישהו כזה בתחרות עם קול כמו שלו,אבל ברגע זה הוא נמצא בטופ 9,שזה הרבה מעבר למה שחשבתי שהוא יהיה אם בכלל יגיע. אני לא יודעת מי המעריצים שיושבים ולא מפסיקים לצלצל ולהצביע לו אבל כדאי שהמעריצים של נאדיה ואנואר יתעוררו,זה פשוט לא הגיוני שאחד מהם יעוף לפניו.די,הבנו מי הוא,איידול הוא לא,שיילך.

../images/Emo58.gifהתוצאות../images/Emo58.gif

איך איך איך
למה את ג'סיקה למה
אני לא מבין איך סקוט ואנתוני עדיין שם... בשבועות האחרונים הם היו פשוט גרועים לדעתי... (סקוט אולי טיפונת התעלה על עצמו שבוע שעבר, אבל זה הסתכם רק בטיפונת... בהשוואה לשאר ובמיוחד לג'סיקה הוא ממש לא משהו). ג'סיקה הייתה אחת הטובות ביותר שם. כבר ראיתי אותה מגיעה לגמר. אבל ת'אמת? אני מבין למה אנוואר היה בבוטום 3 - הוא באמת קצת איכזב בשבועיים האחרונים והצליח להציל את השירים בסוף רק (נו מה שרנדי וסיימון אמרו אתמול
). ועוד פעם נדיה בבוטום 3? אוקיי, השלמתי עם העובדה שאני האדם היחיד בעולם בערך, שחושב שההופעה שלה שבוע שעבר הייתה טובה - אבל השבוע היא באמת הייתה טובה. אוי אני כל כך מאוכזב... מזל שעדיין יש לי את קארי...
.

IrishKiss

New member
אני מצטערת אבל...

למה כולכם כל כך מופתעים? אמנם היה לה קול טוב...אי אפשר להכחיש את זה...אבל סיימון לגמרי צדק לגביה! אנשים פשוט לא אוהבים אותה... אין בה שום דבר מיוחד שאפשר להתחבר אליו...היא סתם אחת עם יכולות ווקאלית מרשימות... אני חצי מהזמן לא זכרתי שהיא שם בכלל! אני מופתעת שסקוט לא עף אחרי ההופעה הזאת...אבל מצד שני אני חושבת שזה עדיף... אני אוהבת את סקוט וכן אפשר להזדהות איתו...חוצמזה שיש לו קול שכיף לשמוע... אז הוא לגמרי פישל אתמול...מקווה שזה לא יחזור על עצמו... ואנתוני היה מדהים אתמול! הוא לא היה צריך להיות בבוטום 3 ואני שמחה שאמריקה ראתה את זה...וזה לא קשור לקולות סימפטיה וכאלה! הוא היה ממש טוב! הרבה אנשים התרשמו ממנו אתמול...

14מתן

New member
איך את יכולה להגיד שסיימון צדק...

ושאנשים לא התחברו אליה ? עובדה שבנתיים השרשור הזה לא כזה קטן וכולם פה (חוץ ממך
) בהלם מזה שהיא עפה וחושבים שלא הגיע לה לעוף !! גם ראיתי בפורום הרישמי שאנשים ממש לא ציפו לזה והיו הרבה שיא הייתה המועדפת אליהם

IrishKiss

New member
טוב אמממ..

זאת דעתי... אני ממש לא התחברתי אליה...ואני חושבת שסיימון ממש צדק! אין ויכוח שמבחינה ווקאלית היא מעולה... ואם באמת היו שופטים אנשים לפי הקול כנראה שהיא היתה נשארת עוד הרבה זמן אבל צריך להשלים עם העובדה שזאת תעשייה מאוד מאוד שיטחית שמבוססת בעיקר על מראה ועד כמה שמנסים להכחיש את זה התחרות הזאת היא קצת כן תחרות פופולריות... ואם אנשים לא מתחברים אלייך ולא מחבבים אותך הם לא ירצו לראות אותך על המסך שלהם לא משנה כמה הקול שלך מדהים... ואני אישית *עד כמה שאהבתי את הקול שלה* לא אהבתי אותה במיוחד והיא ממש לא קרובה ללהיות כוכבת אמיתית...חסרים לה כל כך הרבה דברים! קול מדהים לא מספיק... *כמובן שגם להיות מושלם פיזית לא מספיק!* אז אני לא מבינה ממש למה כולם בהלם...היא לא היתה פייבוריטית בתחרות הזאת וזה היה דיי צפוי שהיא תצא מהר יחסית..

נועה167

New member
זה לא ממש נכון..

נכון שלא אוהבים אותה כמו קונסי וקארי אבל יש לה יכולת ממש טובה שעם הזמן אני חושבת שהיו יותר אוהבים אותה.. לדעתי ממש ממש חבל שהיא עזבה..

SHTRUDIDI

New member
לא מסכימה

לא חשבתי שהיא תגיע לגמר,אבל השלב הזה בשביל מישהי עם הקול שלה,זה מוקדם מידי לעוף. צריך באמת להבין שזאת תחרות שירה.חבל לי שבגלל שסקוט מעורר אמפתטיה אצל האמריקאים, הוא יהיה שם אבל מישהי כמו ג'סיקה עם קול שבאמת כיף מאוד לשמוע לא תהיה.

MoGanC

New member
כמה אתם חושבים שסקוט קיבל?

כשריאן אמר לו שהוא סייף הוא אמר "ואו" לפני זה.זה יכול להיות 2 דברים: הוא קיבל הכי הרבה הצבעות (@__@) \ הוא קיבל ממש הצבעה אחת יותר מנדיה ובכך נמבע מהבוטום 3 <_< וג'סיקה ;; למההה? חשבתי שהיא תהיה הdark horse של השנה :(

למעלה