פרק שבועי12 - הדחה - 21:00

gralanit

New member
אוי, הפסדתי את זה!

לא נראה לי שהוא מתבייש בזה שהוא רגיש לרצח רבין, זה כנראה איזה קטע גברי שהוא לא רוצה שיראו אותו בוכה וחלש. גם אני לא הבנתי איזה פינה בדיוק. אולי הוא אף פעם לא אמר את זה לאבא שלו (שהבכי שלו על רצח רבין נחרת אצלו בזכרון)? רעיון אחר - אולי הוא חושב שהוא צריך לדבר על זה ולהוציא את כל מה שיש לו בלב עד שהוא לא יגיע לדמעות בכל פעם שהוא נזכר ברצח רבין ובאביו הבוכה. וכן, לא לעניין לשדר את זה, כי זה עניין אישי של אבא שלו. באופן כללי, הפרטיות של המשפחות של המתמודדים (ולא רק הם, גם שכניהם, מכריהם וסתם אנשים אקראיים) - פרוצה כאן לגמרי וזה לא בסדר. לא הייתי רוצה שאחותי תעלה לתוכנית כזו ותספר עלי ועל המשפחה שלי והבעיות שלי. והכי נורא שאין לנו שליטה על זה בכלל

הכפרה

New member
לא הבנתי, למה צבר אמר שהוא צריך לסגור

את הפינה עם אבא שלו? כאילו מה הקשר לאבא שלו?

אשר די!!!

צבר פשוט מנגן לו על הרגשות וגורם לו להיות סמרטוט לגמרי. בחייאת צבר,שחרר אותו מזה,האיש מתנצל עד עמקי נשמתו וזה"פגעת בי" .מה זה סצנה מהסנדק?

דולטש

New member
גם אתה חושבים שחברה של שי צריכה להתחיל לדאוג?

חחח הידידות בין שי לליאון משעשעת ביותר! אבל ליאון לא היה דלוק על צבר לפני רגע?! מוזר מאוד.. אבל זה מצחיק לראות את ליאון מתייחס לשי (ה"גבר-גבר" יש לציין) כמו לדובי שלו :p

דולטש

New member
נראה לי אתה צריך לשים את התמונה

שלהם של הסצנה שהייתה היום בפרק! שהם ישנו על הספה ואז שי חשש מזה שליאון נדבק אליו ושכרגע שולחים תמונות של זה לחברה שלו או משהו כזה.. היה מצחיק..

אני שמתי לב ליחסים בין שי ללאון מהשבוע השני

שי מאוד מאוד אוהב את לאון, היום לאון בכה בגללו ושי ברח כי לא רצה להתעמת איתו כשהוא בוכה כי היה לו קשה, והוא שמע שרנין אומרת ללאון ששי מאוהב בו (בלאון) קשות...שי כעס על זה ואמר ללאון אחר כך שיש לו אוזניים והוא שמע תשיחה ויש סטרייטים והומואים שצופים ויש מצלמות והוא (לאון) לא מבין שכל אחד יכול לקחת את זה אחרת...בגלל זה לאון התחיל לבכות כי מצד אחד הוא נפגע ומצד שני לא רצה לפגוע בשי.... אחר כך הם התחבקו...ובלי קשר בבוקר הם אכלו ארוחת בוקר ביחד ועכשיו שי הכין לו ארוחת לילה... שי מאוד מאוד מאוד אוהב את לאון....

gralanit

New member
איזה קטע ענק...

אשר רוצה להגיד לרנין משהו שאביו אמר לו, אז הוא אומר "יסלח לי אבא שלי שאני אומר את זה, הנה, אין פה מצלמות,..." בזמן שארבעת המצלמות משמיעות אותו ובשלוש מהן הוא מוצג...

בבהדש

New member
צבר ניסה להבהיר לאשר שהוא הצביע עבורו, הוא

אמר שהוא ראה את המבט שלו לפני שהוא נכנס להצביע בחדר האח הגדול ושהוא כעס וכעס גם בפנים. אסור לו להגיד שהוא הצביע לו אבל יותר ברור מזה אי אפשר להיות. הוא גם הבהיר שגם הוא צריך להתנצל ואלא אם כן אשר ממש טמבל הוא הבין (ואני מעריך שהוא הבין). אני גם חשבתי שצבר קצת מגזים עם רצח רבין אבל אין ספק שלראות את אבא שלך בוכה זו חוויה טראומטית וכשמישהו כביכול מזלזל באירוע שבגללו הוא בכה וכשהאירוע עצמו מספיק חמור זה מאוד מכעיס. אני מצדיק את צבר שהצביע לאשר, גם אני אוהב את אשר אבל הדעות שלו מזעזעות. הוא שונא את כל מה ששונה ממנו ואנשים שחושבים ככה הם הבעיה של העולם הזה.

zwitter zwitter

New member
משהו שלא הבנתי !!! ../images/Emo206.gif../images/Emo203.gif

היה קטע שעינב בכתה לאח הגדול, ואז היא אמרה: "מה?!?! מאיפה אתם יוצאים בכלל שש"צ זה שפרה וצבר? מאיפה אתם יודעים שק' זה קרן?!!?!? עשיתם בכתוביות בסוגריים ק'(קרן) כאילו שאתם יודעים הכל!!1111" השאלה שלי היא, איך היא ידעה שזה מה שהיה בכתוביות? היא לא אמורה לדעת מה יש בכתוביות. הם לא רואים את התוכנית.........

ליטליקSD

New member
אני מניחה שלא ראית ביום ראשון

כי מה שהיה הוא שהאח הגדול קרא לאשר ועינב לחדרו הקט שדומה לספת פסיכולוג זהובה וחמימה, והטיח בהם את האשמה, ולאחר שהם שיקרו לו במצח נחושה (טוב נו, עינב בשם שניהם), הוא הראה להם את הוידאו בו הם אמרו ש"צ וק'.. לאחר מכן הם יצאו מהחדר, כשעינב מתנהגת כמו מישהי ששכחה לקחת את מנת הסם היומית שלה ואת העובדה שהיא יכולה להצטרד מתישהו (מה שאני מקווה מאוד שיקרה לה בקרוב לטובת האוזניים שלי), והקטע עם ש"צ וק'הוקרן לכל הדיירים. וכן, זה היה עם כתוביות. האמת שהיא יצאה נורא מטומטמת. הרי ק' זאת קרן וש"צ זה שפרה וצבר ומשום מה, הפלא ופלא, היא ואשרא, קרן ואבא שלה הצביעו לאותם שפרה וצבר. נורא מעניין ונורא מטומטם מצידה.

למעלה