פרק שבועי12 - הדחה - 21:00

shy6

New member
אבל זה כל כך דוחה לראות את זה

ולדעת שצבר הצביע נגד אשר. במקום להתרגש אני נגעל מהתחסדות והצביעות של צבר.

גם אני נגעלתי בהתחלה מכך אבל

מהשיחה הבנתי שמה שגרם לצבר לתת את שמו של אשר הוא העניין שצבר קלט בעיניים של אשר שמשהו מסריח הולך פה..הוא חשד שהוא הצביע לו

droriko

New member
אני מרחם על צבר

הוא באמת אוהב את אשר, ואשר מרעיף עליו כל כך הרבה מחמאות ואהבה מבלי לדעת שהוא גם הצביע נגדו, וצבר פשוט לא יודע איך לאכול את עצמו . לא סתם הוא התנצל בפני אשר(ואשר לא מבין עדיין למה).

bibaso

New member
לדעתי אשר כן הבין את זה

צבר אמר לו שהוא קלט את זה בעיינים שלו לפני ההלך לחדר האח הגדול(להצביע), ושהוא גם כעס על זה בחדר האח הגדול. אז זה נראה לי די ברור

droriko

New member
אז למה אשר לא הבין על מה הוא התנצל?

אם הוא היה מבין היתה סמטוחה שלמה. תחשוב מזה שאתה יומיים מתרפס בפני מישהו שיסלח לך,במחשבה שבגדת בו כחבר, ופתאום מסתבר לך שהכל הצגה ושהוא בגד בך באותה מידה. היית מסוגל לסלוח בשניה כאילו כלום לא קרה? צריך ליהות צדיק ,כזה שטהור מכל טינה אפשר ,בשביל לעבור על זה לסדר היום כל כך מהר.

bibaso

New member
אבל מה שנאמר

זה שצבר הצביע נגדו כי קלט את הבגידה.

droriko

New member
נראה לי שהוא התכוון לזה

שהוא קלט על אשר שהוא הולך לבגוד בו בחדר האח הגדול. זה מה שאני הבנתיח מהקטע. אני אצפה בזה שנית רק כדי להבהיר את העניין, אני סגור על זה ב-99 אחוז.

Yaki J

New member
אדיר! אשר מספר לצבר על החוזה שלו

שהבטיחו לו חדר מיוחד בבית שהוא יוכל להתבודד מכולם.

superjets

New member
חשיפה !! אשר מספר על חדר סודי לדתיים

בלי מצלמות ובלי מקרופונים אבל הוא לא לוקח אותו כי הוא לא רוצה שהדת תבדיל אותו מאחרים.

יNOT

New member
זה בסדר לא צריך חדר סודי ../images/Emo6.gif

עד עתה גם היה ככה , עם "הנפסל לשידור" המצלמה "החמקנית" והסאונד.....שצרך וויליום על 100

יNOT

New member
חחחחחחחחחחח

בטוח פעם הבאה הם שמים שוב אחד את השני להדחה

gralanit

New member
אשר וצבר מדברים!

אשר אומר שהבעיה שלו היתה לא עם זה שצבר הכין פיצות - כי הוא לא מאמין שיש לכפות שמירת שבת על כל דיירי הבית - אלא עם העובדה שלאיש לא היה אכפת ממנו, מיוסי ומעינב ומכך שלא יוכלו לאכול את הפיצות. הוא אומר שאם צבר היה שואל אותו אם אכפת לו שהוא לא יוכל לאכול מהפיצות, הוא היה אומר להם שזה בסדר, רק שיביעו אכפתיות. צבר אומר שהוא לא חשב על הרעיון, וחוץ מזה - לא הוא בישל, אלא רנין, והוא (צבר) רק הסביר לרנין איך להכין את הבצק. הוא אומר שהוא מאוכזב מאשר בגלל שהוא "נתן לאשר להכנס לו מתחת לרדאר", ושהבין שאשר מדיח אותו רק רבע שעה לפני שנכנס לאח הגדול. הוא סולח לאשר, ומתנצל בעצמו. הם עוברים לדבר על הנושא של רצח רבין. אשר אומר שהוא לא גדל על מורשת רבין והוא לא ידע עליו הרבה לפני הרצח, וגם לא עוסק הרבה בפוליטיקה, והדעות שלו לא נורא מגובשות בעניין. צבר מאוד רגיש בנושא הזה, הוא קצת בוכה, ויוצא להתאוורר. מסתבר שהסיבה לכך היא שזו היתה הפעם היחידה שהוא ראה את אביו בוכה. הוא יודע שהמצלמה עוקבת אחריו ומסתתר מאחורי עמוד. צבר חוזר לבסוף לאשר ואומר שבשל כך הוא רגיש לנושא ויתכן שאמר דברים קשים לאשר ולאח הגדול בשל כך, והוא מתנצל על כך. אשר רק מציין ששום דבר לא היה הצגה. הוא מבין שכנראה היה עליו פשוט ללכת ולדבר איתם. אשר אומר שבחוזה שלו עם האח הגדול מובטח לו חדר לשומרי שבת, ולמרות זאת הוא נשאר עם דיירי הבית בשבת, כדי להיות איתם. הם מתחבקים, ohhhhh אני מתה על השניים האלה, איזה חמודים!

gralanit

New member
עוד קצת

צבר אומר שהוא צריך ללכת לאח הגדול ולסגור את הפינה עם אבא שלו. אשר אומר לו שאביו גאה בו, ושהלואי בילדיו שלו (של אשר) יהיו כמוהו (כמו צבר). אשר מתנצל שוב בפני שפרה.

Yaki J

New member
אני לא הבנתי מה הכוונה לפינה?

לדעתי הוא יבקש מהאח לא להראות את זה כדי להשפיל את אבא שלו. לא שאני מבין למה לבכות כשרבין נרצח זה בושה. עוד קטע אדיר בשיחה של אשר וקקטוס זה כשהצלם זז לרע וראו את כל המחילה בחוץ (איפה שהצלמים עומדים).

למעלה