פרק 11 - סיכום שבועי, 21:00

omer719

New member
../images/Emo41.gif פרק 11 - סיכום שבועי, 21:00 ../images/Emo41.gif

היום בערב יועמדו מ"ס דיירים להדחה, ובשלישי יעזוב אותנו עוד דייר, ונישאר רק 11!!! ואואו זה מעט. ולפני שנגלה את כול הדברים שקרו השבוע ופיספסנו בצפייה באינטרנט ובערוץ 20 , זה הזמן להזכיר כמה חוקים חשובים לפורום!
בבקשה לשמור על שפה נאותה.
לא לריב או לקלל את חבריי הפורום.
לא לפתוח שירשורים נוספים לנושא הזה הם ישורשרו לפה במילא. ואני מזכיר!!! כול תלונה שיש לכם על הניהול או על גולש בפורום אתם מפנים לניהול במסר בלבד ולא על גביי הפורום! אז אתם מוזמנים לשער, ובהמשך גם לתת דיעות על הפרק, אז שיהיה לנו דיון נעים

ראיתם את הפרומו? (כנסו דחוףף)

הוא אמר שהם יענישו שני דיירים שעברו על החוק בשידור חיי. מישהו יודע מי אלו שני הדיירים ומה הם עשו?

Fairywitch

New member
אם יש צדק-

כל מי שדיבר עם האנשים שבאו לביהכ"נ מבחוץ זה הרי נאסר במפורש. אם אין צדק- ליאון, אולי. שמעתי שהוא עבר על איזה חוק, אם כי אין לי מושג על מה.

superjets

New member
עינב דיברה בלחש בלילה עם אשר

יכול להיות שזה בגלל זה

Prime Time

New member
גם ונסה לחשה לעינב

וגם דיברה עם איתי בצרפתית... אם אני חושבת על זה גם שי לחש יש הרבה אפשרויות, נצטרך לחכות ולראות

יNOT

New member
../images/Emo45.gif אבל....

אני לא מבין צרפתית, יכול להיות שהם דיברו על סרט צרפתי, אולי על מתכון...לא בהכרח על הדחות. בכל מקרה , אתה צודק...היה רצוי שיזהירו גם אותם לא לדבר בשפה שהצופה לא יבין.

babylon4

New member
אתר המעריצים קרס

מרוב הכניסות והתגובות לכתבות. ובאופן אישי - זה חשוב להעניש. אבל רק השבוע שמעתי את שי מתכנן אסטרטגיה בשידור החי והיו לא מעט אסטרטגיות וחבל ליפול על עינב ואשר כי רוצים עוד רייטינג ואקשן.

yshy

New member
אף אחד לא נופל עליהם

ובטח לא בשביל רייטינג. ההחלטה צודקת בהחלט ומהנה. להדיח את אשר או את עינב שחושבים את עצמם המנהיגים החדשים בבית.

yshy

New member
כל הכבוד לאח הגדול

צריך להוריד את האך לאשר ולעינב ההמונית

24 שעות 1

New member
../images/Emo157.gifמה יפה - איפה היתה ההפקה ששי רנין וצבר

איפה היתה ההפקה ששי רנין וצבר תכננו עליהום על נעמה וקרן

innervision

New member
זה קצת שונה. המקרה של אשר ועינב היה יותר

נקודתי: היום אני ואתה מצביעים לX ו Y, ואני אדבר גם עם Z שיצביע להם. לא מדובר על "נמאס לי ממנה! בהצבעה הקרובה אני מעיף אותה מהבית", מכאלו משפטים נראה לי בלתי אפשרי להמנע

אפליה לשמה!!

שאשכנזים משכילים כמו צבר ושפרה יחזיקו עד הסוף ואנשים לא משכילים ומעדות המזרח יעופו רק כדי להפטר מהשעיר לעזאזאל בידיוק כמו שעינב אמרה והיא צודקת רק שזה הגיע לעינב יוסי ואשר שמסתבר ששלושתם מעדות המזרח והם לא אנשים משכילים ולא מהפריפריה העדיפו להעניש.. חצופים.. לא פייר וזו אפליה לשמה..

innervision

New member
תגיד לי אחי איפה אתה חי?

הוילה זה לא הארוורד. בכח אתה מחפש אפליה?

ליטליקSD

New member
שמע

אני נגד אפליות, כשאני רואה אפליה (מה שאני לא רואה כאן) אני קמה ומדברת. כבר רשמתי את זה בפורום הלילה, ואני ארשום שוב.. אני לא מרגישה מופלית, כל המשפחה שלי היא משפחה מצליחנית ומשילה שהצליחה להגיע רחוק בהרבה מובנים ושם המשפחה שלי מצד אבי הוא יפת. עכשיו, יפת זה שם אשכנזי או מזרחי? יפה. זה הכל עניין של גישה. אין לי בעיה עם הבורות של אשר, עינב ויוסי וגם לא עם האמונה בה' או בעדה שלהם. ממש לא. אני לא בוטחרכת באנשים ובחברים בגלל דברים כאלה, מה שחורה לי בשלושתם זאת ההתנהגות. לאמא שלי יש חברות טובות שהן דתיות מחב"ד. אף אחת מהן לא כופה על אמא שלי את הדת בצורה כמו של אשר ועינב והן כולן יודעות שהיא חילונית שהולכת עם מחשופים ואןכלת פירות ים ומבשלת בחגים ובשבתות. וזה בדיוק ההבדל. אתה חי עם 9 אנשים שלא מאמינים ולא שומרים, למה הם מחוייבים לך? למה הם חייבים להתחשב בך? ובעניין המרכזי של התגובה שלי, כשבנאדם עושה מעצמו מסכן, ומרגיש מסכן עלכל דבר- הוא יהיה מסכן. אני לא מרגישה מסכנה כי שם המשפחה שלי הוא יפת.

למעלה