פרק 11 - סיכום שבועי, 21:00

rebecca121

New member
למה להכנס לה לפה?../images/Emo4.gif

אני רוצה לראות אותך שם, לא מעשן ומשועמם כול היום. מילא היו נותנים להם משימות נורמליות, אין להם פשוט מה לעשות. כולם שם טוחנים כול היום....

מה פאקינג אכפת לך? שתאכל מה שבא לה

וכמה שבא לה. מספיק עם ההתעסקות בקטנות ובדברים מפגרים ולא רלוונטיים.

לפי מה שראיתי..

לאון שאל את החזן האם הוא נשוי וזאת עברה... נראה לי שהוא יענש ביחד עם עינב שכביכול שלחה אותו..

d a n 6

New member
כל הכבוד לונסה שנכנסה ברנין

שתעשה את הדרמה שלה ותרכל על חשבון מישהו אחר! "לא,אני לא סיפרתי לאף אחד" שקרנית מגעילה בעעע

BeN ShaDe

New member
מה זה אמיתית...

פיתתה את איתי ואחרי זה שכנעה את כל הביתה שהוא אנס אותה.

My Little Fairy

New member
רנין קיבלה בראש סוף סוף

גועל נפש איך שהיא סילפה את דבריה. להקיא ממנה!

תולי 23

New member
סוף סוף מישהו חושף

את המשחק המלוכלך של רנין, פשוט גועל נפש, אהבתי איך שונסה לא ויתרה לה, ואז רנין אומרת- מה אני ? לא דיברתי לא אמרתי,מתיי כבר יבינו שהיא מתעתעת בהם, היא ילדותית ופאתטית, אני לא יכולה לסבול אותה כבר

שניסון

New member
רנין פשוט מלוכלכת משחקת כל הזמן את הקורבן

כל הזמן רנין משחקת אותה שהיא פורשת וכאלה יאללה שתעוף כבר... חוץ מזה כל הקטע שהיה עם התמונה שחבר שלה שלח לה כביכול עם משהו כתוב מאחורה זה בעצם תכנון שלהם בבית כבר מלכתחילה. היא החליטה עוד עם חבר שלה לפני שהיא באה למשחק שהיא הולכת לשחק את הקורבן שבוכה וכולם כביכול נגדה... אפילו ג'ני אמרה אצל האחות הקטנה שרנין תיכננה את זה...

Fairywitch

New member
כן, ג'ני../images/Emo4.gif איזו חברה טובה היא יצאה...../images/Emo122.gif

נניח שזה היה רק משחק- אז זה מהלך גאוני!

24 שעות 1

New member
למה ההפקה העלימה את הקטע של רנין השכורה

שם אמרה לאשר חייבים חייבים להעיף את עינב ואבא שלה הם אנשים רעים רעים איפה היתה ההפקה&&&&&&&&& על מי היא שומרת......... הפקה - יותר גרוע מהשרדות... להוריד את הרייטינג ומיד.....

יפה אמר אסי! רנין קיבלה בראש!!

סוף סוף מישהו אמר לשחקנית העלובה והמסכנה את האמת בפרצוף, לא ראיתי את הקטע הזה וונסה יצאה תותחית!! ושפרה סכסכנית רצח 2 מגעילות שיתחפפו כבר... עינב יצאה מתוקה עם ה"חזני" חחחח ואיתי ממש לא טיפש, קלט את ונסה..

קמבילי

New member
|ונסה| המלכה האחת והיחידה

רק היא, עם התמימות שלה והיושר שלה יכולה להציג את רנין בדיוק כפי שהיא, דרמה קווין מניפולטיבית ושקרנית. חבל רק שלא הראו את הקטע שליאון אומר לרנין "אל תעשי דרמות" והיא אומרת "אני? אני אף פעם של ה לא עושה דרמות". ושפרה שוב יצאה גרוע כשמיהרה כמו יכנע לנחם את רנין הפגועה ולהשמיץ את ונסה.

Jason2

New member
ונסה היתה חסרת טקט

לא במכוון וכפי שאמרנו בשרשור שלא נגמר, היתה אי הבנה והם ביקשו סליחה אחת מהשניה ונגמר הסיפור. יש לנו כרגע דאגות גדולות יותר.

למעלה