אני חושבת שזה מה שעינב ורבים בפורום לא מבינים. זה הבדל די מהותי. ואכן, אי אפשר להימנע מפטפוטים כמו "אני שונא את X" ולגרום לאחרים להבין שתצביע לX. בטח לא ברמת המעש שיש בבית הזה.. וזה שהם לא יצירתיים בגרוש ולא עושים ם המן כלום מלבד לישון ולאכול זה גם משהו..
כתבתי את זה באופן כללי לגביי העונש. עד כה הופרו כללים על ימין ועל שמא והם לא נקפו אצבע, אז אמרתי בכלליות שיפה שהם נזכרים אחרי חודש. אין בכלל קשר לעינב ואשר או אם היו הםרות בעבר ובהווה. מאיפה בכלל הייתי צריכה לנחש ב21:02 שאלה יהיו אשר ועינב שיענשו?
שניים מהשלושה: צבר, שפרה ולאון כי הם מצאו אבני גיר וכתבו על רצפת העץ בבריכה ותוך כדי הם אמרו בטח יענישו אותנו כי זה נוגד את חוקי הבית ושפרה אמרה כ"כ משעמם לי שכבר לא אכפת לי בכלל.שע"פ החוקים אסור לכתוב בשום צורה ולא אפשרו להם שום כלי כתיבה!!!
רק אתמול (שבת) ישב שי שעות בבריכה ודיבר עם אשר ועינב שדחייבים להדיח את שפרה הנגררת וצבר החכם כי הוא יותר מסוכן ...... איפה היתה ההפקה..... בואו נעשה חרם ושיגיע להפקה להבין שהמשחק שלהם מגעיל מגעיל מגעיל מגעיל ברמות
ולא את עינב שהיא כביכול הרבה יותר עסיסית. לכן להגיד שההפקה מקדמת אנשים מסוימים זה לא נראה לי נכון. אי אפשר להגיד שצבר ושפרה הם דנו מנו.. הם ההפוך הגמור ממנו