פרק 11 - סיכום שבועי, 21:00

Jason2

New member
לא יקרה כל כך מהר

יש מתמודדים שצריכים ללכת לפניה וגם ילכו.

droriko

New member
מוכרחים להצביע לקרן!!

דבר ראשון, הדחה שלה לא תשנה יותר מדי , אם כבר חיכינו שבוע שלם להדחה לא עדיף שזו תיהיה אחת כזו משמעותית שטטלטל את הבית? לדעת שלא חיכינו לחינם דבר שני, היא סתם לא מפריעה , להבדיל מכמה מהממועמדים.....

קמבילי

New member
קרן הטפשה קלקלה את כל ההצבעה

למה לכל הרוחות היא הצטרפה למניפולציות ששי עשה על עינב ויוסי והצביעה בדיוק כמותם. ממש ממש מפגרת, היו לה כל הסיבות בעולם להצביע לשי ומגיעה לה שתודח. אם היתה מצביעה לשי היו מועמדים להדחה המון אנשים, וביניהם שי.

ונסה הכי חכמה שהיא ראתה את הפרצוף האמיתי של

שי ורנין
והשאר עיוורים....
הלוואי ששי יקבל את העונש
נמאס לי ממנו..............

BeN ShaDe

New member
מה יוסי מה?!

צבר ושפרה זה היה ברור , מקרן לא כ"כ אכפת לי ואת המקום האחרון חשבתי שיתפוס שי / אשר / רנין. בכל מקרה - קרן הצבועה תלך סופסוף הביתה. במילא היה לא תורמת כלום לדיירים , לוילה ולתוכנית.

igor p1

New member
איזה שקוף

לדעתי העונש זה שעוד שתיים יהיו מועמדים להדחה מקווה שאלו יהיו שי,ואשר...אך לצערי התקווה הזאת תסתיים אחרי הפרסומות שהשתיים הנוספים יהיו ,לאון,ועינב על הבית כנסת. צבר צחק על זה שהוא מועמד,שלא יופתע בשלישי,למרות שאני בטוח שיש לו ים מעריצים בגלל המראה שלו. השבוע מי שתודח לדעתי זה קרן/שפרה או אחד מאלו שלדעתי יתווסף בעונש. שאר התכנית טובה אשר שיהיה לו מזל טוב ,למרות שהוא מעצבן אותי כי הוא גורם להרגיש כפייה דתית בתכנית. הלוואי שיפתיעו שעינב תועמד להדחה..

גילת22

New member
מה כפיה דתית? סעמק קשה להם לחכות קצת ולתת

כבוד לחבר? אמא שלו בישלה, לא אחותם. מרגיז. עינב תישאר, מצידי שתזכה גם, היא הכי נורמלית שם.

nik name

New member
הכל סבבה ,מרגיש כמו עליבבה ../images/Emo6.gif

ומה יש להם משפרה וצבר? מה הם עשו בחג שלא מצא חן בעינהם?

למה יוסי../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif בטוח, שהוא נשאר אבל

למה לגרום ל 99% ממהצופים להתאמץ

BeN ShaDe

New member
אשר ועינב לחדר "האח הגדול".

כנראה הם אכן יהיו מועמדים להדחה בגלל הדיבורים בבית כנסת.

BeN ShaDe

New member
עינב יוצאת על האח הגדול בלייב!!!

אומגד!!! עינב רוצה ללכת הביתה!!!

droriko

New member
למה הם לא לקחו את לשם גם את שי וליאון!?!?

הפקה של אפסים!

למעלה