פרק 11 - סיכום שבועי, 21:00

MissPop

New member
טוב די צדקנו עם הערכות ההצבעות השבוע...

תשאירו את צבר בתוכנית בבקשה! לא איכפת לי ששי, קרן או רנין יעופו אבל איך עינב לא מועמדת?
איכס. להצביע לצבר! ואמרתי לכם ששי לא יצביע לצבר ושפרה, זה הכל הצגה...

יNOT

New member
אז נכון לעתה נראה שכל השמועות

על
בין וונסה לאיתי היו........קצת.........מוגזמות?!

Prime Time

New member
האח הגדול מסר לאשר

את ההודעה על הלידה כאילו הוא מבזקן של גל"צ...

איך יכול להיות שקרן בחרה בשפרה???????

הרי היא התחברה אלייה , לא מזמן. הייתי בטוחה שתדיח את שי.

סוף סוף אנשים מצביעים נגד רנין!!

ושי כזה מגעיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה דוחה הוא!! ונסה יצאה אחלה חוץ מהקטע המטופש עם איתי, יוסי כרגיל קורע אותי מצחוק, ואשר יצא מלך! כמעט בכיתי עכשיו... הלוואי ושפרה תעוף הביתה! נראה איך צבר יסתדר או לחלופין הערבייה המסכנה.. אם קרן הולכת אני ממש אתבאס כי לא מגיע לה, היא נתנה נימוקים כ"כ נכונים בהצבעה, ואני מאמינה בלתת לבנאדם הזדמנות שניה. אז בבקשה אנשים אם היא תהיה מועמדת תצביעו לה מלא!!

TLV GUY2

New member
כנ"ל אני... יאללה עינב תתחילי לקבל קולות!

איתי וקרן איכזבתם!

BeN ShaDe

New member
אשר :

"היא לא אמרה לפני דקה שהיא מאוהבת בו?! הצרפתים הם עם של טיפשים". ענק!
אשר הוא בנאדם זהב. מאוד התרגשתי לראות אותו שזכה לשמוע על הולדת בתו ואם למישהו הכי מגיע הכסף זה לו (הכסף , לא הניצחון). הירידות על שפרה מוצדקות - היא עושה בכוונה וכל פעם היא מחפשת לקטול ולהטפל אליו. היא מגעילה , אנוכית וצבועה. עופי כבר הביתה. וונסה כ"כ שקרנית... כ"כ מחליא ומגעיל מה שהיא עושה לאיתי. היא משחקת בו והרבה פעמים היא יורדת עליו לפני כל דיירי הבית. ממש לא לעניין. מחכה לראות מי יקבל את העונש ומה יהיה העונש (השערה : אשר וכנראה צבר יועמדו להדחה בגלל שדיברו עם האנשים בבית כנסת).

אריאל5

New member
זה מה שהיה צריך להיות

אני כבר הבעתי את דעתי על שי ולדעתי הוא צריך להישאר אבל להעמיד להדחה על תיאום הצבעה את אשר ועינב ואת שי לא להעמיד זו פשוט שערוריה ונראה לי עכשיו ברור ששי הוא שתול אחרת גם הוא היה מועמד כי הוא עבר על כמה חוקים גם אסטרטגיות גם לחישות ועוד הרבה. ושפרה שעושה דוקא צריכה להינצל. אני לא מדבר על הטפשות של ההפקה. כך היה מתח מי ילך קרן או צבר עכשיו זה נראה לי די ברור שקרן תקבל הכי מעט הצבעות.

Jason2

New member
כי שפרה לא הצביעה לאשר

אז כל התיאוריות שהיא עושה דווקא והיא לא סובלת אותו קרסו.

למעלה