פרק 14 - ההדחה

Coral T

New member
תסבירו לי איך קורה דבר כזה?

איזה שמים את שלישיית הגמר בתור מועמדים להדחה? למה??
כל כך עצוב שאשר הלך
לא נזכה יותר לראות קידוש ליל שישי? או חגים וברכות??
כמה עצוב
יתרה מזאת, שלושתם אנשים מדהימים וכל כך רציתי לראות את שלושתם בגמר. כמה עצוב

רציתי לכתוב כאן הנה עינב שוב אוכלת

תאכלס, התאבון נהרס לה בימים האחרונים ואפילו בעל אש היא נטשה את שיפרא לבד במערכה אז יאללה שתתפנק...

eli7r

New member
עם כל הכבוד והערכה לצבר ויש לי אליו מדי פעם

הרגישות שלו היא כבר סופר.... הוא רב עם אשר הוא לוקח את זה קשה.... אשר מודח הוא לוקח את זה קשה....

אור2221

New member
שמתם לב לחיבוקים של שפרה וצבר אחרי האתגר?

דווקא את זה צנזרו (יחד עם האתגר) - אבל בבית עצמו לא ראינו כלום מזה, הם התחבקו, היו קרובים ואז משהו קרה. נורא משונה.

BMCB

New member
נכון...

מה שקרה, לדעתי, זו ההתקרבות של צבר לשי, שהסית אותו נגד שפרה. חבל שצבר נתן לזה לקרות, אבל לאט לאט זה נראה שהוא חוזר לעצמו :)

m o r o s

New member
הם השלימו כבר

כנראה שאשר היה הכי קרוב אליו מבין כולם ובאמת נראה לי שהם ישארו בקשר אחרי התוכנית

eli7r

New member
לא התכוונתי במובן הזה

התכוונתי בזה שהוא סופר רגיש כל דבר לוקח נורא ללב.....

m o r o s

New member
אוקי

אז אני התכוונתי שהוא רגיש אבל דווקא בגלל אשר כי הם היו קרובים, לא משנה

Lomsahne

New member
איי איי אנשים שתהיו לי בריאים...

אתם כל כך מכורים לאקשן עד ששכחתם שלפני הכל צריך להיות בן אדם טוב. נותנים לבובלילים להרים את האף ולהשתחצן פעם אחר פעם ולנבל את הפה שלהם עם תוספת הערות גזעניות ואתכם זה מעניין אל תשאלו מאוד כיף לראות את זה {לי אישית זה צובט בלב}. כואב לי שאשר הלך כל כך כל כך כואב לי שהוא הלך ולא אחד מהם כי אני בטח במליון אחוז שהוא בן אדם טוב יותר מהם ואם יוסי רואה את הצורך של אשר לבקש סליחה מצבר כהתחנחנות רק מראה כמה שהוא פרימטיבי ויש לו "כבוד" אבל זה בסדר תעניקו לו את המליון אם אתם רוצים שיבושם לכם.

bibaso

New member
אכן אשר אדם טוב יותר מהם ..

ויותר טוב גם מעוד כמה שנשארו ..

shy6

New member
הם 6 פעמים מועמדים להדחה

יש להם את כל הזכות שבעולם להרים את הראש מול אלה שבוחרים בהם לעבור את היומים הקשים האלה בכל שבוע.

bibaso

New member
אבל מה הקטע של הכבוד ולא להודות בטעות ?

הקטע של יוסי על אשר - זה מה שמעצבן

droriko

New member
זה פשוט פרימיטיביות

אשר,יוסי ועינב מגיעים מעולן ישן עם ערכים מיושנים. כדי להבין את ההתנהגות שלהם,ובעיקר של יוסי ,היותר פרימיטיבי מבין השלושה, צריך לערוך מחקר אנתרופולוגי מעמיק.

נ6וששש

New member
יוסי צבוע! היחידה אמיתית זאת רנין

אני הייתי אשקלונית אני מכירה אותו הוא קבלן ידוע שם ומפוצץ בכסף! והוא גם בנאדם די חכם ורציני ולא מטומטם כמו שהוא משחק תה בוילה עם הבדיחות הלא מצחיקות שלו הוא לא בא טוב בעין לדעתי וגם שקוף שההפקה השתילה תו שם! ואגב זה ממש לא פייר כי הוא ועינב זה כוח כפול!

למעלה