פרק 14 - ההדחה

MissPop

New member
פשוט בושה וחרפה להפקה הזו!

חבל שההפקה מתערבת ומקדמת את הבובלילים כל הזמן, באמת לא משנה מי ישימו נגדם כל מי שישימו יעוף לפניהם כי הם יגיעו לגמר וזה מגעיל ומשחק לא הוגן בכלל. לאשר הגיע להיות בשלישיית הגמר ואף לזכות, לדעתי. אני מקווה שאם יהיה גלגל הצלה שיחזירו אותו. פשוט בושה לעם שמעדיפים להשאיר כל שבוע את הבובלילים הערסים האלה מאשר אנשים ראויים יותר כמו אשר. בטח ההדחה הזו תנפח ליוסי עוד יותר את האגו... איכס. נמאס מהם כבר.

BeN ShaDe

New member
תהיה בטוח שגלגל הצלה לא יהיה פה.

זה לא כוכב נולד או השרדות. במילא מכניסים עוד 3 אנשים חדשים לבית.

BeN ShaDe

New member
המצב כרגע בבית : 4 על 4 ו-1 נייטרלי.

קבוצת בובליל : יוסי , עינב , איתי ו-וונסה. קבוצת שי : שי , רנין , צבר ושפרה. לאון נייטרלי וכרגע באמצע ויהיה מעניין לראות אם הוא ייבחר בשי או בעינב.

shiri1707

New member
רנין לא תצביע שוב לעינב

היא תצא ממש לא טוב אם היא תצביע לה אחרי שאמרה שהיא כל כך מצטערת וזה.

אריאל5

New member
בכלל לא בטוח

דבר ראשון אף אחד לא יודע מה יקרה בימים הקרובים שישפיע על החלטה. דבר שני היא אמרה לאח הגדול שהיא התלבטה בין אשר לעינב והיא מצטערת שהיא הצביעה לעינב עכשיו אין את אשר השתנו הנסיבות. רנין מספיק צבועה ומגעילה גם בלי הענין הזה שדוקא כאן לגיטימי והגיוני שהיא תעמיד שוב את עינב.

אור2221

New member
ליאון יצביע לאיתי ויוסי או ונסה ויוסי

אין מצב שהוא מצביע לשפרה, צבר, שי, רנין או עינב. הוא ימשיך להצביע ליוסי עד הסוף, הבעיה שלו תתחיל כשהאפשרויות שלו יצטמצמו והוא יצטרך לבחור בין שי לצבר או עינב רנין ושפרה.

superjets

New member
טעות

איתי הצביע לעינב וונסה הצביעה ליוסי אז לא נראה לי שהם בקבוצה הזו.

שי לחוץ מההדחה של היום

הכיף של יום א' התנפץ לו בפנים ביום ג'. עכשיו הוא צריך לחשוב מה לעשות עד סופ"ש. בטח הוא ידבר עם רנין - כדי לזכות בליבה ובקולה. וצבר נכנס לבריכה...נראה לי התבאס שאשר הלך והוא גם נלחץ שרנין רצתה לפרוש. או שמה הוא מתחיל לגלות את הפרצוף האמיתי של שי....

BeN ShaDe

New member
שי צריך להתחיל לפעול כדי לשרוד.

הוא צריך לדבר עם רנין שנפגעה ממנו היום. רנין היא השפוטה שלו אז הם בטוח יתפייסו תוך דקה או שתיים. השיחה הגדולה שלו תהיה עם צבר , ששי ינסה לזכות בקולו (וצבר הוא אגוז קשה) ואם שי ייזכה בקולו של צבר , אז גם שפרה תצטרף אליהם כנגד הבובלילים ושאר הבית.

droriko

New member
צבר ממזמן גילה מזה שי

בשבועות הראשונים של התונית הוא אמר לג'ני ורנין שהן הטובות היחידות בבית ושיזהרו מהאנשים שהם מסתובבות איתם , כשבמשפט הזה הוא מתייחס בעיקר לשי.

eli7r

New member
נראה לי ש....

הוא התבאס מהדחה של אשר ולגבי שי הוא כבר מזמן גילה.... ורנין לא נראה לי שמזיז לו אם היא תפרוש פחות אחד בבית....

אור2221

New member
יוסי מגיע למסקנות לא נכונות ממה שקרה

הוא חושב שאת אשר הדיחו כי הוא התחנחן לצבר - זה לא נכון, בקשת הסליחה הכנה שלו זה מה שגרם לכך שהתוצאות יהיו צמודות, אחרת הוא היה הולך בהפרש הגדול כי הוא באמת טעה לגבי צבר ושפרה. יוסי ועינב פשוט נורא פופולרים. הוא מצחיק, עינב דיווה. שאר דירי הבית, חוץ מליאון שהוא קטגוריה בפני עצמה, פחות מעניינים. מן הסתם זו סיטואציה טובה יותר, אבל הוא פשוט לא יודע את זה.

אבל טבעי שהם יחשבו ככה

זה כמו שהיא לא מתארת שאיתי הצביע לה או רנין. ואני בטוחה שגם אשר לא תיאר שלאון, איתי ויוסי הצביעו נגדו. זה הכי טבעי לחשוב ש...שפרה או צבר הצביעו נגדו.

droriko

New member
אבל למה שצבר יצביע לאשר רק כי הוא התנצל בפניו

בגלל שאשר יצא נמושה? WTF? אם כבר היית מצפה שאשר יעבור בעקבות המקרה לצד של צבר , אולי זה מה שהרתיח את יוסי בזמנו .

אריאל5

New member
דוקא יוסי צודק

בכך שהוא אכל את מה שצבר ושפרה האכילו אותו קבוצת התומכים שלו נחלשה. גם אני התאכזבתי מכך שהוא משתכנע משפרה למרות שהיא ממשיכה לרדוף אותו.

bibaso

New member
למה אתה אומר שהיא המשיכה לרדוף אותו ??

שיפרה לא הצביעה לאשר (אלא לעינב ויוסי שגם הצביעו נגדה) צבר הצביע לאיתי וונסה היחידי שממשיך לרדוף כאן זה אתה את שיפרה וצבר.

למעלה