בעצם ראית היום את השידור, נכון?
ראית שהצביעה לעינב, אחר כך הראו את השיחה של עינב בה עינב אומרת לה שהיא יודעת שהיא (רנין) לא הצביעה בשבילה כי היא כל היו קוצי מוצי איתה ואם היא הצביעה לה רנין היתה מתפדחת. מיד לאחר מכן ראינו את רנין מדברת בלב נשבר מצער בחדר האח הגדול על כאבה הרב ועל כך ש"חנוק לה" (ביטוי שגור אצלה) כי הצביעה לעינב. אחר כך ראית, אני מניחה, ב-LIVE את רנין הרוסה מצער אומרת לצבר ושפרה שהיא רוצה לעזוב כי "רע לי" (ביטוי אופייני), "חנוק לי" (כאמור) ושאר ביטויים שראית פה בפורום. עכשיו תארי לך שאת רואה סצינות כאלה כל שני וחמישי, ותתחילי תקבלי תמונה. בהתחלה חיבבתי את רנין, אבל פה דרמת-יתר, שם שקר, ודי מהר התפתחה אצלי סלידה כל כך עמוקה ממנה שבכל פעם שהיא פותחת את הפה אני חייבת לסגור את הווליום. והיא מדברת הרבה כי היא דואגת להימצא כל הזמן ליד המצלמה. הגברת היא דמות מסרט ערבי של יום שישי, נורא תרבותית (מילה שלה), מאד משכילה (מילה שלה), מאד מכובדת (מילה שלה) עם אבא עשיר (שהיא לא רוצה להגיד, ממש לא נעים לה להגיד, אבל הוא יכול לקנות פה את כולם - מילים שלה, והמצאות שלה). סצינת הבכי אתמול היתה שחזור מינורי של חמש סצינות בכי קודמות, שכללו דמעות כמים, צעקות, אריזת מזדוודות, ואיומים לעזוב. מתישהו, לפני כשלושה שבועות יוסי שוחח איתה שיחת אקראי ואמר לה שהדיירים תופסים ממנה ילדה קטנה ובכיינית, ושהצופים שרואים שכל הזמן היא רוצה לעזוב לא יצביעו בשבילה, כי היא במילא רוצה לעזוב. מאותו רגע צצה רנין אחרת, בלי סצינות בכי ביום שישי, ובלי איומים לעזוב. אבל רנין זו רנין, אז זכית לטעימה. ומנגד הגברת טהורת הנפש היתה מעורבת בכל לכלוך ובכל קנוניה בבית מהיום הראשון, קודם ברכלנות מגעילה עם מיקי על נעמה, אחר כך צרחות על קרן בארבע בבוקר ("תביאו לי את קרן! אני הולכת הביתה! לא מענין אותי כלום!), ולבסוף הפכה לבובת הסמרטוטים (כמעט מילים שלה, ברגע של שכרות היא התרפקה על שי ואמרה שהיא כלום, היא צריכה מישהו שימשוך לה בחוטים), שמלכלכים באופן סדרתי קודם על נעמה, אחר כך על קרן, אחר כך על אשר, ועכשיו מתחילים עם איתי. היו לה גם כמה לכלוכים עצמאיים משלה, כמו הסצינה המכוערת שעשתה לוונסה שכביכול אמרה לה שלא תבוא לבית כנסת כי היא לא יהודיה, מה שכמובן לא היה ולא נברא. ונסה הפגועה היא היחידה עד כה בתוך הבית שקלטה אותה, והיא העמידה אותה באותו מקרה יפה מאד במקום. שפרה לעומת זאת מיהרה לאמץ אל לבה את המיעוט המקופח ונזפה בוונסה ש"לא פוגעים בבנאדם". גשם, איזה כיף, נפתח חלון ונתיישב לעבוד קצת. יום יפה